26 / 04 / 2024

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Başkan Toru, “Şu ana kadar 50 milyon metrekarelik geniş bir alanda 1/5000’lik imar planlarını tamamladık. Bu üç mahallemiz de bu planlamaya dahildir. Askı sürecinden sonra 1/1000’lik planları da yapacağız. " dedi.

Konya Meram'da 2 iş yeri ile 1 arsa satılıyor! 6 ve 8 ay taksit fırsatı! 

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesinde yer alan 2 adet iş yeri ile 1 adet arsayı, hem KDV'den muaf hem taksit fırsatıyla satıyor. Peki Konya Meram'daki gayrimenkullerin fiyatları ne kadar? İşte ayrıntılar ve ihale tarihi...

TOKİ Konya Ardıçlı Projesi'nde teslimler Ağustos ayında!

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı tarafından (TOKİ), Konya Ardıçlı Projesi kapsamında 4. ve 5. etaplarda devam eden çeşitli işlemlerinin ardından bu ay içerisinde belirli bir program dahilinde teslim edileceği belirtildi.

Konya Meram'da 121 milyon liraya arsa satılıyor! İhalesi 3 Mayıs'ta!

Meram Belediye Başkanlığı, Konya ili, Meram ilçesi, Çomaklı Mahallesi'nde yer alan arsayı 11 taksitle satıyor. Peki Konya Meram'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? 

Konya Meram'da 8 taksit imkanıyla satılık arsa fırsatı! arsa alacaklara müjde! 

Konya Meram'da yer alan 3 arsa 8 taksit imkanıyla satılıyor. İşte Konya Meram'daki arsaların fiyatları ve satışa ilişkin tüm detaylar...

Konya Meram'da 95 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 95 milyon TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'daki toplu konut kooperatiflerine rekor başvuru!

Konya Meram Belediye Başkanı Mustafa Kavuş, Meram'da yeni toplu konut kooperatifi projesinin olup olmadığını Meram Belediyesi'nin 2022 yılının ilk meclis toplantısında yanıtladı.

Konya Meram'da 9.3 milyon TL'ye satılık 2 arsa!

Konya Çevre ve Şehircilik İl Müdürlüğü Milli Emlak Dairesi Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan 2 adet arsayı 9 milyon 350 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram Belediyesi'nden 11.5 milyon TL'ye satılık 2 dükkan!

T.C. Konya Meram Belediyesi, Konya ili, Meram ilçesi, Alavardı Mahallesi'nde yer alan 2 adet dükkanı 11 milyon 500 bin TL'ye satıyor...

Konya Meram'da 90.2 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 11.1 milyon TL'ye satılık gayrimenkul!

Konya İli Meram Belediye Başkanlığı, Konya Meram'da yer alan gayrimenkulü 11 milyon 100 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram'da 77.9 milyon TL'ye kat karşılığı inşaat ihalesi!

Konya Meram Belediye Başkanlığı, Turgutreis Mahallesi kentsel dönüşüm projesi kapsamında 77 milyon 898 bin 48 TL'ye kat karşılığı inşaat işi ihale ediyor.

Konya Meram kentsel dönüşüm ihalesi bugün!

Konya Meram Belediyesi, Şükran Mahallesi'nde kentsel dönüşüme başlıyor. Kentsel dönüşüm çalışmaları dahilinde mahallede 6 bina yenilenecek. 

Konya Meram'da 90 milyon 200 bin TL'ye satılık arsa!

Konya Meram Belediyesi, Köyceğiz Mahallesi'nde yer arsayı 90 milyon 200 bin TL bedelle satışa çıkardı.

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru Haberi

Konya Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru

Konya’nın merkez Meram İlçe Belediye Başkanı Fatma Toru, cuma sabahları farklı mahallelerden vatandaşlarla kahvaltıda buluşmaya devam ediyor.

Cuma sabahları farklı mahallelerden cami cemaatiyle kahvaltıda bir araya gelen Meram Belediye Başkanı Fatma Toru, bugün de Mehmet Vehbi, Kurtuluş ve Saadet Mahalleleri sakinleriyle buluştu. Meram Belediyesi’ndeki toplantıya Ak Parti Meram İlçe Başkanı İbrahim Özen ve yönetim kurulu üyeleri, başkan yardımcıları, daire müdürleri ile muhtarlar katıldı.


“TÜM TALEPLERE CEVAP VERİLECEK”

Seçimden sonra vatandaşların talepleri doğrultusunda imar planı çalışmalarına hız verdiklerini kaydeden Başkan Toru, “Şu ana kadar 50 milyon metrekarelik geniş bir alanda 1/5000’lik imar planlarını tamamladık. Bu üç mahallemiz de bu planlamaya dahildir. Askı sürecinden sonra 1/1000’lik planları da yapacağız. Planlama çalışmaları bittikten sonra okul, sosyal tesis, sağlık merkezi, yeşil alan ve diğer taleplerinize cevap...