23 / 04 / 2024

konyaya metro yapılacak mı

konyaya metro yapılacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'ya metro müjdesini verdi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, "İnşallah Konya metrosunun yapımına başlıyoruz" dedi.

İstanbul'da yarın yapılacak miting nedeni ile İstanbul Havalimanı metro hattı ve Marmaray ücretsiz olacak

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği karar ile yarın yapılacak olan Büyük Filistin mitinginde ulaşımın hızlı bir şekilde sağlanması için sağlanabilmesi için İstanbul'da havalimanı metro hattı ve Marmaray, Ankara'da Başkentray ve İzmir'de ise İZBAN seferleri ücretsiz olacak.

Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak?

Çılgın proje Kanal İstanbul, 2011'den beri Türkiye'nin gündeminde. Son günlerde yetkili isimlerinde açıklamalarıyla yeniden gündeme gelen proje dikkat çekiyor. Peki Kanal İstanbul güzergahında hangi metro hatları yapılacak? İşte detaylar...

Sabiha Gökçen Havalimanı Metro Hattı'nda ilk ray kaynağı yarın yapılacak!

Sabiha Gökçen Havalimanı ile Kadıköy-Kartal-Kaynarca Metro Hattı arasında raylı sistem bağlantısını sağlayacak projede ilk ray kaynağı yapılacak.

Halkalı-Havalimanı Metrosu'nun son kesiminin kazısı bugün yapılacak! 

Halkalı ile İstanbul Havalimanı arasında açılacak metro için geri sayım başladı. İstanbul'da ulaşımı rahatlatacak yeni projenin son kesimin kazısı bugün yapılacak. 

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak!

Bursa Şehir Hastanesine ulaşım için metro ihalesi 27 Ekim'de yapılacak. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Ali Osman Sönmez Devlet Hastanesinin ihalesinin de gerçekleştirildiğini belirtti.

Bahçelievler'e millet bahçesi yapılacak!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, partisinin Bahçelievler'de düzenlediği mitingde vatandaşlardan bir kez daha destek istedi. Erdoğan, bölgeye yapılacak metro çalışmalarından bahsetti.

Konya'da Yüksek Hızlı Tren Garı için acele kamulaştırma yapılacak!

Konya Selçuklu'da yürütülen Kentsel Dönüşüm ve Gelişim Projesi içerisinde yer alan Yüksek Hızlı Tren Garı ve metro hatları için acele kamulaştırma yapılacak....

İstanbul'da 6 yeni metro ihalesi 14 Aralık'ta yapılacak!

İstanbul’un metro çalışmalarını zirveye çıkaracak altı farklı hattın ihalesi tek seferde yapılacak. 14 Aralık’ta 10 milyar liralık Bahçeşehir, Sultanbeyli, Yenidoğan, Halkalı, Kayaşehir, Göztepe ve Tuzla metro ihaleleri düzenlenecek.

İşte İstanbul'da 2019 yılına kadar yapılacak metro hatları!

İstanbul'da 2019 yılına kadar 53 metro hattı projesi yapılacak. İşte 2019 yılına kadar yapılacak metro hatlarının semtlere göre dağılımı....

Sultanbeyli'ye 3 ayrı metro hattı yapılacak!

Topbaş, "Sultanbeyli’ye yapılacak 3 ayrı metro hattıyla buradan Üsküdar’a, Kartal’a, Kadıköy’e ve Avrupa yakasında istediğiniz yere metroyla hızlı ve konforlu bir şekilde gidebileceksiniz. İnşallah 2 metro hattımızı 2019’da tamamlayacağız." dedi.

Silivri'ye ne zaman metro yapılacak?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Silivri'ye metro yapılana kadar 400 yeni otobüsün kullanılacağını belirtti. Topbaş, “Buraya metro gelinceye kadar modern otobüslerle hizmet vermeye devam edeceğiz" diye konuştu.

Konya'ya 3 milyar lira maliyetle metro yapılacak!

Başbakan Ahmet Davutoğlu, Konya’ya yapılacak ve 3 milyar liraya mal olacak 45 kilometrelik metronun müjdesini verdi. Projenin İlk planlamalara göre 2020 yılında bitmesi hedefleniyor.

İstanbul'a 4 yeni metro yapılacak!

İSTANBUL Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Belediye Meclisi'ndeki konuşmasında kente 4 yeni metro hattı müjdesi verdi. Mecidiyeköy-Kabataş Metrosu'nun yapım çalışmalarına yakında başlanacağını açıkladı.

konyaya metro yapılacak mı Haberi

konyaya metro yapılacak mı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Konya'da toplu açılış töreninde konuştu. Törende, Cumhurbaşkanı Erdoğan, Konyalılara metro müjdesi verdi. 

Yeni Şafak Gazetesi'nde yer alan habere göre, Cumhurbaşkanı Erdoğan, yakında Konya'da metro inşaatına başlayacaklarını söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında şu ifadelere yer verdi: "Bunun için Konya'nın yatırıma ihtiyacı olduğunu biliyoruz. Mavi tünel içme suyu ve arıtma tesisinin açılışını yapmıştık. Şeb-i Arus için geldiğimizde 99 kalem projenin toplu açılışını gerçekleştirmiştik. Bugün 645 milyon lira olan 88 kalem eser ve hizmetin açılışını yapmak üzere bir aradayız. Eğitim, sağlık, enerji, spor, yurt, yol yer alıyor. Büyükşehir Belediyemizin tamamladığı yollar, kavşaklar, üst geçitler, sulama tesisleri gibi açılışı da yapıyoruz. Karatay, Selçuklu, Akşehir, Seydişehir belediyelerimizin tamamladıkları yatırımları da hizmete alıyoruz. Tüm bu eser ve hizmetlerin Konyamıza kazandırılmasına hizmeti geçen bakanlarımızı,...