20 / 04 / 2024

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat, bankasız 120 ay vade 0,98 vade farkıyla ödeme imkanı sağlanıyor. 

Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına katkı sağlayacak!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu çılgın proje olarak bilinen Kanal İstanbul projesiyle ilgili olarak, "Kanal İstanbul, Türkiye'nin lojistik bir süper güç olmasına çok önemli katkı sunacak" dedi.

Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir!

AK Parti İBB Başkan Adayı Yıldırım, "Kanal İstanbul, İstanbul Boğazı'ndan sonra Marmara'dan Karadeniz'e açılan ikinci su yolu projesidir. Kanal İstanbul, İstanbul'un can ve mal güvenliğin teminat altına alacak bir projedir. Kanal İstanbul, Türkiye'nin milli güvenlik meselesidir" dedi...

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. Kordon İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat, bankasız 120 ay vade 0,98 vade farkıyla ödeme imkanı sağlanıyor. 

Kanal İstanbul Türkiye'nin stratejik bir projesidir!

Gündeme ilişkin soruları yanıtlayan Başbakan Binali Yıldırım, "Kanal İstanbul Türkiye'nin stratejik bir projesidir, İstanbul'un can ve mal güvenliğini teminat altına alma projesidir" dedi...

Türkiye İMSAD çevreci yaklaşımlarını AB standartlarına çevirdi!

Türkiye’de ilk kez, Türkiye İMSAD organizasyonuyla gerçekleştirilen SBE Konferansları serisinin İstanbul ayağı SBE16 İSTANBUL, Türkiye İMSAD’ın büyük çevreci vaadi ile başladı.

The Ritz Carlton İstanbul Türkiye'nin en lüks oteli oldu!

The Ritz-Carlton İstanbul, ‘Türkiye’nin En İyi Lüks Oteli’ ödülüne layık görüldü. Oteldeki açık hava spa’nın yeni bir stille oluşturulması ve yeni projelerin ödülde rolü olduğu düşünülüyor.

1988 yılında İstanbul, Türkiye'nin en modern otogarına kavuşacakmış!

1987 yılında Esenler'de Ferhatpaşa Çiftliği arazisi üzerinde kurulacak otogarla İstanbul, Türkiye'nin en modern otogarına kavuşacakmış. 30 milyar liraya mal olacak otogar kentin trafik sorununu azaltacakmış.

İstanbul Türkiye ekonomisi için itici güç!

Uluslararası kredi derecelendirme kuruluşu Fitch Ratings Uluslararası Kamu Mâliyesi Direktörü Nilay Akyıldız, İstanbul’un Türkiye ekonomisine büyük katkı sağladığını belirterek, “İstanbul Türkiye ekonomisi için itici bir güç" dedi.

Türkiye GRİ 2014'ün ana sponsoru Bio İstanbul oldu!

'Bio İstanbul', Türkiye GRİ 2014 organizasyonunun ana sponsorluğunu üstlendi. Organizasyon gayrimenkul sektörüne yön veren üst düzey yöneticilerin katılımıyla 13-14 Ocak tarihlerinde Ceylan İntercontinental Otel'de gerçekleştirilecek.

Ruslar, Türkiye'de gayrimenkule yatırım yapıyor!

Türkiye'ye tatile gelen turistler artık kalıcı evler alıyor. Sadad Global şirketi tatil beldelerinde ve İstanbul gibi büyükşehirlerde gayrimenkul alımı ile ilgili olan Ruslara yeni yatırım imkanları sundu...

Mango Türkiye'deki 100. mağazasını Zorlu Center'da açtı!

İspanyol markası Mango, açtığı butiklerle Türkiye'deki mağaza sayısını 100'e çıkardı. Mango son olarak İstanbul'daki Zorlu Center'da açtığı mağazalarla daha geniş bir müşteri kitlesine ulaşmayı başarıyor..

Kanalİstanbul, Türkiye'nin elektrik sorununu çözecek!

Çılgın proje Kanalİstanbul, Türkiye'nin elektrik sorununu çözecek. Ekonomist Fikret Bizimcan, 14 bin adet sualtı elektrik türbini ile yılda 56 bin megavatlık elektrik üretecek projeyi Enerji Bakanlığı'na sundu

Mango Türkiye'deki 100'üncü mağazasını açtı!

Ekim'in ikinci haftası Antakya Palladium AVM' mağazasını açan Mango, Şanlıurfa Piazza AVM ve İstanbul Zorlu Center'da açtığı satış noktalarıyla Türkiye'deki toplam mağaza sayısını 100'e çıkardı...

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Haberi

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti

Yatırım bedeli 820 milyon TL olan Kordon İstanbul projesi Ege Yapı imzasını taşıyor. Kordon İstanbul projesi Levent ve Maslak'a komşu konumda hayata geçiriliyor. 

Toplamda 559 daire ve 55 adet mağazadan oluşan Kordon İstanbul'da 1+0, 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 şeklinde daire tipleri sunuluyor. 

Kordon İstanbul projesindeki dairelerin büyüklükleri 41 metrekae ile 226 metrekare arasında değişiklik gösteriyor.  

Kordon İstanbul Türkiye İçin Kazanç Vakti Kampanyası!

Kordon İstanbul projesinde yüzde 10 peşinat, bankasız 120 ay vade 0,98 vade farkıyla ödeme imkanı sunuluyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede özel sinema salonu, çocuk oyun kulübü, sanat atölyesi, hobi odaları ve müzik stüdyosu, misafir odası, kütüphane mevcut.

Kordon İstanbul projesi lokasyon olarak; TEM’e 2, metro ve Maslak’a 5, Levent’e 9, Mecidiyeköy ve Nişantaşı’na 10 dakika uzaklıkta yükseliyor. 


Kordon İstanbul iletişim