18 / 04 / 2024

körfez kavanium evleri

körfez kavanium evleri

Toplam 344 adet konuttan meydana gelen Kavanium Körfez projesi Kocaeli Körfez'de yer alıyor. Kavanlar İnşaat imzası ile inşa edilen Kavanium Körfez 42 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor

Kavanium Körfez Konutları'nın havadan videosu!

Kavanlar İnşaat tarafından hayata geçirilen Kavanium Körfez projesi www.havadanemlakvideo.com ekibi tarafından görüntülendi

Körfez Evleri'nde gurbetçiye ev sahibi olma fırsatı!

İzmir’in Çiğli ilçesinde konut üreten Ege-Koop yeni projesi Körfez Evleri için yeni bir kampanya başlattı. Projede euro 6.95 Türk lirasına sabitlendi. Gurbetçilere ev sahibi olma imkanı sunuldu.

İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta atılacak!

40 milyon yatırımla yükselecek İzmir Körfez Evleri’nin temeli 17 Ağustos’ta törenle atılacak. Projenin yüzde 70’i satıldı.

İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri'nin temeli bu ay atılıyor!

İzmir'de Ege-Koop imzası ile inşa edilecek İzmir Körfez Evleri ile Turgutlu Prestij Evleri projelerinin temeli bu ay atılacak.

Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin metrekaresi 8 bin TL!

Başkan Hüseyin Aslan, Ege-Koop İzmir Körfez Evleri Projesi'nin maketi bile yapılmadan yatırımcılarına yüzde 15-20 kar ettirdiğini dile getirdi

İzmir Körfez Evleri 13. onur projemiz!

Ege-Koop'un Başkanı Hüseyin Aslan, kentsel dönüşüm projelerinden, politikadaki duruşuna, sosyal hayatından bugüne kadar kente kazandırıdıklarına ve yapımı devam eden onur projesi İzmir Körfez Evleri'ni anlattı..

Körfez Termal Devremülk fiyat!

Körfez Termal Devremülk fiyatları 13 bin TL'den başlıyor. Körfez Tatil Evleri'nde yüzde 1 KDV avantajı sunuluyor...

İzmir Körfez Evleri projesi geliyor!

Ege-Koop Genel Başkanı Hüseyin Aslan, ''Çiğli'de, İzmir Körfezi zirvesinde, bölgenin deniz gören son projesi olan 13. projemiz Ege Koop İzmir Körfez Evleri ile konut sektörüne yeni bir standart ve ayar getireceğiz" dedi.

Körfez Tüp Geçit Projesi, Narlıdere'nin önemini arttıracak!

Körfez Tüp Geçit Projesi'nin hayata geçirilmesiyle Narlıdere'nin öneminin daha da artacağına dikkat çeken Münir Tanyer, BulutOrman Evleri'nin de ilçeye prestij kazandıracağını vurguladı.

Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu!

İzmir ulaşımını rahatlatacak Körfez Tüp Geçidi'nin detayları belli oldu. Karayolları Müdürlüğü'nce son şekli verilen geçit projesinin bir ayağı Narlıdere Sahil Evleri, diğeri ise Çiğli Atatürk Organize Sanayi Bölgesi'nin yanı olacak. 

Körfez Geçiş Köprüsü, Naturalm Çiftlik Evleri'ne ilgiyi artırdı!

İki yakayı birleştiren İzmit körfez geçiş köprüsü İstanbulluların çiftlik evlerine ilgisini artırdı. ALM İnşaat'ın İstanbul'a yakın mesafede Karamürsel'de doğal yaşam alanı olarak nitelendirdiği Naturalm Çiftlik Evleri konut alıcılarından büyük ilgi görüy

Bayraklı Körfez Evleri’ne kreş ve sağlık ocağı geliyor!

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde kreş ve sağlık ocağı yapılacağının müjdesini verdi. Başkan Karabağ, “Vatandaşlarımız parktan memnun. Körfez evlerine bir hareket geldiğini söylüyorlar." dedi.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

İzmir Körfez manzaralı park projesi tamamlandı!

Bayraklı Belediyesi, Onur Mahallesi Körfez Evleri’nde bir süredir yapımı süren Körfez manzaralı park projesini tamamladı. Parka, Türk Sinemasının “altın çocuk” lakaplı sanatçısı Göksel Arsoy’un adı verildi.

körfez kavanium evleri Haberi

körfez kavanium evleri


Kavanium Körfez'in havadan videosu için...