27 / 04 / 2024

Körfez Köprüsü uzunluğu

Körfez Köprüsü uzunluğu

İstanbul-İzmir arasını yaklaşık 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi İzmir Otoyolu Projesi' nin en önemli geçiş noktalarından biri olan İzmit Körfez Köprüsü' nde çalışmalar hızla ilerliyor...

Yazlık fiyatları Osmangazi Köprüsü'yle uçacak!

Osmangazi Köprüsü, İstanbul İzmir arası mesafeyi 1.5 saat kısalttı. Gebze İstanbul Otoyolu’nun tamamlanmasıyla da iki şehir arası mesafe 3.5 saate inecek.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'nde son 340 metre!

Dünyanın farklı ülkelerinden gelen ve çoğunluğunu Türk işçilerinin oluşturduğu 750’ye yakın işçi, Körfez Geçiş Köprüsü’nde iki yakanın birleşmesini sağlamak ve son 340 metreyi tamamlamak için 252 metrelik yükseklikte gece gündüz çalışıyor.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü incelendi!

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı ile Sağlık Bakanı, İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Köprüsü'nde kabloların döşenmesi Kasım'da bitecek!

İstanbul-İzmir arasını 3.5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi’nin en önemli parçası olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü’nde çalışmalar son hızıyla devam ediyor.

İzmit Körfez Geçişi Köprüsü 252 metre yüksekliğe ulaştı!

Sanayi Bakanı Işık ve Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, 252 metre yüksekliğe ulaşan İzmit Körfez Geçişi Köprüsü'nde incelemelerde bulundu. Türkiye'nin son 10 yılda geldiği durumu bir kez daha anladıklarını ifade etti.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü Nisan 2016'da açılacak!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü inşaatında son durum!

Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Işık ile Sağlık Bakanı Müezzinoğlu, İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nün 252 metre yüksekliğindeki kulesine çıkarak incelemelerde bulundu.

Naturalm Çiftlik Evleri, Körfez Geçiş Köprüsü'nden olumlu etkilendi!

Kocaeli'de hayata geçirilen tek nitelikli ve markalı konut projesi Naturalm Çiftlik Evleri’ni inşa eden ALM İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Zuhal ALIM; Körfez Köprüsü’nün son bir yıl içinde bölgedeki gayrimenkul fiyatlarını 2 ila 3 katına çıkardığını belirtti

Doka, İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ne özel çözümler sunuyor!

İnşaat kalıbı sektörünün önemli şirketlerinden Doka'nın, 2016'nın başında açılması planlanan ve dünyanın en uzun ikinci köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ne özel çözümler sunduğunu açıkladı.

DOKA'dan Körfez Geçiş Köprüsü için özel çözüm!

İnşaat kalıbı sektörünün önemli şirketlerinden Doka'nın, 2016'nın başında açılması planlanan ve dünyanın en uzun ikinci köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'ne özel çözümler sunduğunu açıkladı.

Körfez Köprüsü'nde sıra ana kablolara geldi!

Körfez Köprüsü’nde bayramdan sonra en önemli aşamalardan birine geçiliyor. İzmit Körfez Geçiş Köprüsü'ndü her iki yöndeki yolların asfaltlanması da tamamlandı.

Kocaeli Körfez Köprüsü'nde son durum ne?

Körfez Köprüsü'nde ana kablo halatları ambalajdan çıktı İstanbul İzmir karayolu yolculuğunu 3,5 saate indirecek olan Gebze Orhangazi İzmir Otoyol Projesi'nin en önemli parçası olan İzmit Körfezi Geçiş Köprüsü'nde çalışmalar hızlandırıldı

İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde DOKA tecrübesi!

DOKA, 2016 yılının başlarında açılması planlanan dünyanın en uzun ikinci köprüsü ve en büyük orta açıklıklı dördüncü asma köprüsü özelliğini taşıyan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü projesine özel çözümleri ile hız ve güven sağladı.

Körfez Köprüsü uzunluğu Haberi

Körfez Köprüsü uzunluğu

İstanbul-İzmir arasını yaklaşık 3.5 saate indirecek olan Körfez Köprüsü'nde çalışmalara hız verildi. Köprünün ayakları su üstünde yükselmeye başladı.

İstanbul-İzmir arasını yaklaşık 3.5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli geçiş noktalarından biri olan İzmit Körfez Köprüsü'nde çalışmalar hızla ilerliyor. Bilim, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Fikri Işık'ın incelemelerde bulunduğu köprü inşaatında toplam 252 metre olacak köprünün ayakları da su üstünde görünmeye başladı.

İzmit Körfezi'nin Dilovası ilçesi Dil Burnu ile Karamürsel ilçesinin Hersek Burnu arasında yapılan köprü, dünyanın en uzun 4'üncü asma köprüsü olacak. 

Şu anda deniz içindeki ayakları da yükselmeye başlayan köprü tamamlandığında, ayak yüksekliği 252 metre olacak. Köprünün ayak yüksekliği bugün itibariyle su üstünde 28 metreye ulaşırken, tamamlandığında köprünün uzunluğu 2 bin 682 metre, eni ise 35.93 metre olacak.



TOKİ...