25 / 04 / 2024

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonu

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonu

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Kocaeli Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temeli atıldı!

Yatırımlarına son sürat devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Orhangazi Anadolu Lisesi Spor Salonu’nun temelini attı.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonuna kavuşuyor!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonunu tamamlıyor.

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu müjdesi!

Kentteki çalışmalarına hız kesmeden devam eden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi’ne spor salonu inşa ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’nün son tabliyesini Cumhurbaşkanı yerleştirecek!

Körfez Geçiş Köprüsü, Türkiye ekonomisine itici güç olacak. Köprünün kritik önem taşıdığı Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu’nun 27 milyar liralık bir ekonomik faaliyeti tetiklemesi bekleniyor.

Erol Çiçek: Körfez Geçişi Projesi hemen durdurulmalı!

Bursa’da faaliyet gösteren, Çevre ve Ekoloji Hareketi (ÇEHAV) avukatlarından Erol Çiçek’ın açtığı dava sonucu mahkeme, Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu ve İzmit Körfez Geçişi Projesi’nin ÇED raporundan muaf sayılamayacağına karar verdi.

Körfez Geçiş Köprüsü yılda 650 milyon dolar tasarruf sağlayacak!

İstanbul ile İzmir arasındaki ulaşım süresini 9 saatten 3,5 saate indirecek Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en büyük ayağını oluşturan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü'nde çalışmalar devam ediyor.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'ya hazır!

İstanbul- İzmir arasının 3.5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü'nde, açılışın Mart 2016'da yapılacağı bildirildi. Otogar Kavşağı'nda son bulacak olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nde çalışmalar hummalı bir şekilde sürüyor.

Körfez Geçiş Köprüsü’ndeki çalışmalar Mart 2016'da tamamlanacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016'da açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan ve İstanbul-İzmir arasının 3,5 saate inmesini sağlayacak Körfez Geçiş Köprüsü’nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlayacak.

Körfez Geçiş Köprüsü 2016 Mart'ta ulaşıma açılacak!

Gebze -Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi'nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nde, ana kablo montajının devam ettiği ve tabliye montajına ise Aralık ayında başlanacağı belirtilerek, köprünün Mart 2016'da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü Mart 2016’da ulaşıma açılacak!

Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesi’nin en önemli bölümü olan Körfez Geçiş Köprüsü'nün Mart 2016’da da ulaşıma açılacağı bildirildi.

İzmit Körfez Köprüsü gayrimenkul yatırımlarını artırdı!

İstanbul-İzmir arasındaki ulaşım süresini, 9 saatten 3,5 saate indirecek olan Gebze-Orhangazi-İzmir Otoyolu Projesinin önemli bir kısmı olan İzmit Körfez Geçişi Asma Köprüsü bölgedeki arsa ve konutların fiyatlarını yükseltti.

İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaat çalışmaları hızla sürüyor!

Feridun Bilgin’in 2016 yılının mart ayında, yaklaşık 5 ay sonra açılacağı bilgisini verdiği Gebze - Orhangazi - İzmir otoyol projesinin en önemli bölümü olan İzmit Körfez Geçiş Köprüsü inşaatı tüm hızıyla sürüyor

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonu Haberi

Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi spor salonu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi okullara spor salonu kazandırmayı sürdürüyor. Öğrencilerin daha sağlıklı ortamlarda spor eğitimi almaları için yapılan spor salonları çeşitli sporların icra edilebileceği bir biçimde yapılıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nde yer alan habere göre, bugüne kadar pek çok okulun yanında hayata geçirilen okul tipi spor salonları zaman zaman da halkın kullanımına sunuluyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi bu salonlardan bir tanesini de Körfez Orhangazi Anadolu Lisesi için yapıyor.

3 ADET SALON


1.100 metrekare alan üzerine inşa edilen spor salonu toplam bin 600 metrekare kapalı alana sahip olmuş olacak. Salonun zemin katında 28 çarpı 13 metre ebatlarında basketbol sahası, bu saha ile ortak kullanımlı 9 çarpı18 metre ölçülerinde voleybol sahası inşa edilecek. Yapının birinci katında diğer faaliyetlerin yapılabileceği toplam 360 metrekare ölçülerinde 3 adet de salon bulunacak.

FİBA...