28 / 03 / 2024

koronavirüs arsa talebi 2020

koronavirüs arsa talebi 2020

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya çıkardı...

EYT'lilerin arsa talebi Trakya'da fiyatları artırdı!

Depremden sonra bölge tarihinin en büyük emlak hareketliliklerinden birini yaşayan Trakya bölgesine olan ilgi artarak sürüyor. Verilen detaylara göre, EYT'lilerin arsa talebi de Trakya'da fiyatları artırdı...

1915 Çanakkale Köprüsü arsa fiyatlarını katladı!

Koronavirüs salgını sürecinde arsa alımları yükselirken, Çanakkale Köprüsü’nün inşa edildiği Lapseki ve çevresi arsa yatırımında gözde oldu. Bölgede deniz manzaralı arazilerde hızla el değiştirilirken, fiyatlar metrekarede 100 TL'ye kadar yükseldi.

Koronavirüs salgını doğa ile iç içe olan konutlara talebi yüzde 235 artırdı!

Denge Değerleme Genel Müdür Yardımcısı Latif Aksoy yaptığı açıklamada, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının, doğayla iç içe yapılara olan talebi yüzde 235 oranında artırdığını söyledi.

Koronavirüs salgını, prefabrik çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyadaki dengeleri alt üst eden koronavirüs salgını prefabrik çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını prefabrik modüler çelik binalara talebi artırdı...

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Koronavirüs vakası olmayan köyden arazi almak istiyorlar!

Bartın'ın Amasra ilçesine bağlı Aliobası köyünde bugüne kadar hiç koronavirüs vakası görülmemesi köydeki arsalara ilgiyi arttırdı. Köy muhtarı Ramazan Tığ, “Türkiye’nin her yerinden arsa almak ve ev almak için arıyorlar. Telefonlara yetişemiyorum” dedi.

Bodrum'daki arsalara koronavirüs dopingi!

Tüm dünyayı etkisi altına koronavirüs nedeniyle Bodrum'da arsa fiyatları katlandı...

'Hobbit evleri'ne koronavirüs talebi!

Sivas'ta belediyenin "Yüzüklerin Efendisi" filmindeki "Hobbit evleri"nden esinlenerek şehir yakınındaki mesire alanında yaptığı yamaç evleri, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını döneminde izole tatil yapmak isteyen vatandaşların igli odağı oldu. 

Koronavirüs arsaya talebi artırdı!

Kuzeybatı Gayrimenkul'un salgında mülk sahipleri için ücretsiz hazırladığı, masaüstü değerleme raporuna göre, evde kalınan sürede daha çok arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündükleri belirtildi.

Koronavirüs salgınında karavanlar 'güvenli mekan' oldu!

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını karavanlara talebi artırdı. Karavan üreticileri talebi karşılamakta zorlandıklarını belirtti. 

Kovid-19 sonrası arsa talebi yüzde 400 arttı!

Koronavirüs salgısı sonra konut tercihleri değişti. Salgınla birlikte gayrimenkul sektöründe, bahçeli ve balkonlu evlere talep artarken, arsa talepleri de patladı...

Koronavirüs sonrası yazlık villalara ilgi arttı!

Tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını nedeniyle talebi artan villalarda kiralama fiyatlarında artış görüldüğü belirtildi.

koronavirüs arsa talebi 2020 Haberi

koronavirüs arsa talebi 2020

Kuzeybatı Gayrimenkul'ün hazırladığı değerleme raporu, pandemi sürecinde evde kalan arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerini ortaya koydu. Son 2,5 aylık evden çalışma döneminde gayrimenkullerinin pazarlanması için Kuzeybatı'ya ulaşan mal sahiplerine yönelik, ücretsiz 93 adet masaüstü değerleme raporu hazırlandı. Bu raporların yüzde 54'ü arsalar, yüzde 9'u tarlalar, yüzde 9'u ticari binalar ve yüzde 8'i ise fabrika binalarından oluştu.

Ekonomist'te yer alan habere göre, Kuzeybatı Gayrimenkul Genel Müdürü Murat Ergin, karantina sürecinde arsa sahiplerinin mülklerini satmayı düşündüklerine dikkat çekiyor.

Koronavirüs döneminde arsa değerlerindeki artışı gören satıcıların kendilerine başvurduklarını belirtiyor. Ergin, "Değer tespiti yaptık, bir kısmı ile sözleşme yapıp piyasaya çıktık ve hatta sattık. Zaten korona günlerinde yaptığımız tüm satışlar arsadan oluşuyor. Ayrıca gezi esnasında açık havada olduğunuz için bulaşma riski...