24 / 04 / 2024

koronavirüs büüykçekmece müstakil villa talep

koronavirüs büüykçekmece müstakil villa talep

Koronavirüs salgını sonrası villa ve müstakil konutlara talep arttı. İstanbul'un gözde sahil semtlerinden olan Büyükçekmece'deki villa ve müstakil konutlar büyük ilgi görüyor. ProjEkspert Gayrimenkul kurucusu Emel Akbaş, Büyükçekmece'nin villa kent haline geldiğini söylüyor...

Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı en büyük saray! Manisa Sarayı'nın tek yapısı olan Fatih Kulesi müze oldu!

Osmanlı döneminde Saray-ı Amire olarak bilinen ve Topkapı Sarayı'ndan sonra Osmanlı'nın Anadolu'da yaptırdığı 'en büyük saray' olarak bilinen Manisa Sarayı'nın bugüne kadar gelen tek yapısı olan Fatih Kulesi, müzeye dönüştüldü.

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde! Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın!

İş Bankası'ndan emekliye büyük müjde... Mayıs 2023 bitmeden bu promosyon rakamlarına bakın... İşte İş Bankası emekli promosyon rakamları...

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde! 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi! Hemen bakın!

TOKİ Tuzla Mayıs 2023 projesi için büyük müjde... 577 yeni konut için beklenen tarih resmen geldi... Hemen bakın...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi! Prim ödeme gün sayısı düşüyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'dan küçük esnafa resmen büyük müjde geldi. Küçük esnafın prim ödeme gün sayısı düşüyor... İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı başvuru şartları yayınlandı! 

Kayseri Üniversitesi sözleşmeli 4/B personel alımı yapacağını duyurdu. ilan.gov.tr sitesinden duyurulan ilana göre; Kayseri Rektörlüğü, üniversitenin bünyesinde devlet memurları kanununun 4’üncü maddesi gereğince istihdam edilmek üzere personel alımı yapacak.

Müstakil konut fiyatlarında son durum ne?

Koronavirüs salgını ile beraber tercih edilmeye başlanan müstakil konutlara yapılan masrafların çoğu yatak odaları, misafir odaları, mutfak, banyo, balkon gibi alanlara harcanıyor. Peki, müstakil konutlar gerçekten pahalı mı? sektörde son durum ne? 

2021'de müstakil konutlara ilgi arttı!

Yılın ilk 6 ayında yapı ruhsatı verilen bina sayısı yüzde 88.4 yükselerek 63 bini geçti. Bu dönemde koronavirüs etkisi sebebiyle müstakil konutlar için alınan ruhsat sayısında artış yaşandı. 

Müstakil konut satışlarına pandemi etkisi!

Koronavirüs salgını sonrasında ilgi odağı olan müstakil ev satışlarında artış yaşanmaya devam ediyor. Bu dönemde müstakil evler ve prefabrik ev satışları iki kat arttı. 

Müstakil konutlarda talep patlaması!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını konut tiplerinde köklü değişiklere neden oldu. Özellikle son bir yıl içerisinde müstakil konutların bulunduğu alana göçler artmış durumda.

Müstakil evlerde talep patladı!

Tapusorcom tarafından yapılan araştırmaya göre; koronavirüs salgını sonrasında müstakil evlerde talep patlaması yaşandı. Özellikle İstanbul, İzmir ve Muğla'da müstakil konutların değeri arttı. 

Bahçeli ve müstakil evlere koronavirüs akını!

Koronavirüs ile beraber yaşam standartlarının yanı sıra konut tercihleri de farklılaştı. Türkiye'de bahçeli ve müstakil evlerde talep patlaması yaşanıyor.

Koronavirüs müstakil villalara talebi artırdı!

İzmir’de uzun senelerdir proje yöneticiliği yapan Reel Yatırım - Co. Kurucusu Yeşim Dikmen, koronavirüsün müstakil villalara talebi artırdığını söyledi.

Müstakil villalar pandeminin gözdesi oldu!

Koronavirüs tedbirleri kapsamında uzmanların sosyal izolasyona dikkat edilmesiyle ilgili uyarılarını dikkate alan ve tatil sezonunu izolasyonlu bir evde geçirmek istemeyenler müstakil villaları tercih etti.

koronavirüs büüykçekmece müstakil villa talep Haberi

koronavirüs büüykçekmece müstakil villa talep

İstanbul’un modern sahil semtlerinden Büyükçekmece’ye olan ilgi koronavirüs salgını sebebiyle daha da arttı. Temiz ve iyi düzenlenmiş 25 kilometre uzunluğundaki sahil şeridi, parkları ve denizi ile İstanbul’un yanı başında Ege huzuru veren Büyükçekmece’de site, lüks villa ve müstakil evlere ilgi git gide artıyor. 

Marmara Denizi’nde kendi adını taşıyan körfezin çevresinde ve yine kendi adını taşıyan 29 kilometrekare alana sahip, Lagün ve Baraj Gölünü içine alan bir yerleşim merkezi olan Büyükçekmece, koronavirüs salgınından sonra gayrimenkul almayı düşünenlerin ilk tercihi oldu. 

İstanbul’un gözde turizm merkezlerinden biri

Büyükçekmece İstanbul’un temiz ve iyi düzenlenmiş 25 kilometre uzunluğundaki sahil şeridine ve önemli sayfiye merkezlerinden biri olma özelliğine sahip olan Büyükçekmece, tarihin bıraktığı mirasa sahip çıkan yaklaşımıyla geçmişten geleceğe köprü olan bir ilçe. Büyükçekmece modern şehircilik anlayışıyla yapılandırılmış...