25 / 04 / 2024

koronavirüs Home Office çalışma

koronavirüs Home Office çalışma

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

İş hayatının yeni çalışma modeli Home-Office!

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….

Koronavirüs emlak sektöründe neleri değiştirdi?

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını emlak sektöründe değişimlere neden oldu. Bazı şirketler de 'home office' çalışma sistemini kalıcı duruma getirdi.

Home office kalıcı oldu, evlere bir oda daha isteniyor!

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs home office çalışma şeklini kalıcı hale getirdi. Yeni ev arayışına girenler, artık çalışma odası olarak kullanmak amacıyla bir oda daha istiyor.

Koronavirüs konut sektörünü nasıl etkiledi? Fiyatlar arttı mı? 

Türkiye'de ilk koronavirüs vakası 11 Mart'ta görüldü. 11 Mart'tan itibaren konut tipi tercihleri ve konut arayışlarında değişiklikler yaşandı. Peki konut fiyatları ne oldu? Koronavirüs konut fiyatlarını nasıl etkiledi? İşte koronavirüsün konut fiyatlarına etkisi...

Koronavirüs sonrası Türkiye-ABD ticareti 200 milyar dolara ulaşabilir!

Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Gülle, "Koronavirüs sonrası ABD ile 100 milyar dolarlık ticaret hedefimizi ihracatçılarımızın gayretiyle 200 milyar dolara bile ulaştırabiliriz." dedi.

Koronavirüs sonrasında hangi illere talep arttı?

Emlakjet verilerine göre, koronavirüsünün büyük riske neden olduğu şu süreçte Antalya, İstanbul, Ankara, İzmir ve Bursa illerinde konut arayan kişilerin sayıları azaldı.

Koçtaş, koronavirüs sebebiyle kapattığı 51 mağazasını yeniden açıyor!

Koronavirüs nedeniyle 24 Mart 2020 tarihi itibariyle mağazalarını kapatan Koçtaş, 4 Mayıs Pazartesi günü 51 mağazanın yeniden açılacağını duyurdu.

Berat Albayrak: Koronavirüsün bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak!

Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak, yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgının ekonomiye etkilerine ilişkin olarak "Bıraktığı hasar 1929 buhranından da büyük olacak" görüşünü dile getirdi.

Koronavirüs sonrası müstakil ev fiyatları katlandı!

Koronavirüs salgınıyla beraber konut tercihleri ve öncelikleri de değişmeye başladı. Salgın, bahçeli ve müstakil evlere olan talebi artırdı. Talep artışından dolayı fiyatlarda da yüzde 25 artış meydana geldi...

Koronavirüs sürecinde konut müşteri talebi artıyor!

Deloitte, yeni tip koronavirüs salgınının sektörel etkilerini analiz ettiği raporda, üretim merkezleri ve ticarethanelerde düşüş yaşanmasına rağmen, konut müşteri talebinde artış gözlendiğini belirtti...

VEGA AVM’lerde kiralara koronavirüs molası!

Türkiye'de faaliyet gösteren 6 VEGA AVM, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını süreci geçene kadar iş ortaklarından kira almıyor.

Koronavirüs Türkiye'de konut fiyatlarını artırdı mı?

Koronavirüs sürecinde ülke genelinde talep edilen konut satış fiyatında yüzde 11, kira fiyatı yüzde 6 artış yaşandı. Büyük şehirlerden diğer şehirlere ve müstakil konutlara da talep artışı yaşanıyor...

Koronavirüs sürecinde iş yeri kiraları ödenecek mi?

Koronavirüs salgını sürecinde ekonomiye olumsuz etkilerin azaltılması sebebiyle açıklanan önlemlerin yasalaştırılması için hazırlıklar devam ediyor. Peki koronavirüs sürecinde kapalı iş yerleri sahipleri kiralarını ödemeye devam edecek mi?

koronavirüs Home Office çalışma Haberi

koronavirüs Home Office çalışma

Satış Çözümleri kurucusu Soner Keleş, pandemi sürecinde iş hayatında yeni çalışma modelinin Home Office olduğunu değerlendirdi….İşte Soner Keleş'in o değerlendirmesi...


Koronavirüs salgını, dünya genelinde toplumsal hayatı etkilemeye devam ediyor. Salgın nedeniyle alınan önlemlerin en çok etkilendiği alan ise iş hayatı oldu. Pandemi ile mücadele sürecinde çalışma hayatında dijitalleşme önemli bir enstrüman halini almış olup hem özel sektör hem de kamuda kurumların işlevlerini yerine getirebilmesine hizmet eden bir araç olarak görülmeye başladı. Pandemiyle birlikte bireysel, sosyal ve ekonomik hayatta yaşadığımız kapanma süreci dijitalleşmenin de etkisi ile uzaktan çalışmaya geçişi hızlandırdı. Öncelikle teknoloji şirketleri ile birlikte, teknoloji altyapısını güçlendirmiş ve çalışanlarının becerilerine bu konuda yatırım yapmakta olan özel sektör kuruluşları da süreci rahat geçirdi. Özellikle finans, eğitim, turizm, bilişim, reklamcılık gibi...