19 / 04 / 2024

koza mesken imar ve inşaat

koza mesken imar ve inşaat

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Koza 66 projesine World Architecture Community’den ödül!

Gayrimenkul sektörünün köklü şirketlerinden olan Mesa Mesken, MESA KOZA 66 projesi ile dünyanın pek çok farklı ülkesinden projenin de katıldığı World Architecture Community Awards’dan (Dünya Mimarlık Topluluğu Ödülleri) ‘Architecture-Realised (Mimari-Tamamlanan)’ kategorisinde ödül aldı.

Ömer Niziplioğlu: Eyüp ve Balat’ın mesken imarı iptal edilmeli!

Ulikad Başkanı Ömer Niziplioğlu, Eyüp ve Balat’taki tarihi eser sayısının İtalya’da bulunan Floransa’dan daha çok olduğunu söyledi. Niziplioğlu, “O bölgeler turizm kültür sanat eğlence bölgesi ilan edilmeli mesken imarı iptal edilmelidir'' dedi. 

İstanbul'da turistik bölgelerde mesken imarı iptal edilmeli!

Ulusal İktisadi Düşünce Kuruluşu Başkanı Ömer Niziplioğlu, Türkiye’nin gerek doğa gerek tarih gerekse kültür bakımından turizmde açık ara farkla birinci olması gerektine vurgu yaparak, turizm ile ilgili tavsiyelerini açıkladı...

Koza İmar İnşaat Taahhüt Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Koza İmar İnşaat Taahhüt Madencilik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi 500 bin TL yatırım bedeliyle bugün Kadıköy'de kuruldu!

Mesa Mesken Park Mozaik projesini satışa çıkardı!

İstanbulda'ki projelerin ardından yeniden Başkent piyayasına dönen Mesa Mesken,Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Koza 66 evleri 473 bin liradan başlıyor!

ANKARA merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira proje geliri bekliyor.

Mesa Mesken Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildi!

Mesa Mesken mevcut yasa ve yönetmelikler çerçevesinde yapılan değerlendirmelerle birlikte, imar durumunun yetersiz kalışı ve hedeflemiş olduğu yapılaşma koşullarına ilişkin belirsizlikler nedeniyle Ataşehir İmar İskan Blokları'ndan çekildiğini açıkladı.

Ataşehir İmar İskan Blokları, Mesa Mesken'le nasıl anlaştı?

Ataşehir İmar İskan Blokları'nda Mesa Meskten tarafından uygulanacak kentsel dönüşüm kapsamında hak sahipleri, Pazar gecesi firma yetkilileriyle toplantı yaptı. Toplantıdan ne karar çıktı? Mesa Mesken'in hak sahiplerine yaptığı jest neydi? İşte detaylar..

Ataşehir İmar İskan Blokları'nı Mesa Mesken dönüştürecek!

Ataşehir İmar İskan Blokları, kentsel dönüşümde kararını verdi. Dün SAAT 10:00'de yapılan toplantıda İmar İskan Blokları kat malikleri Mesa Mesken A.Ş. firmasını seçti.

İmar İskan Blokları, Mesa Mesken ile DKY İnşaat arasında seçim yapacak!

Ataşehir İmar İskan Blokları, kentsel dönüşüm için firma seçimi yapacak. İmar İskan Blokları'nı dönüştürmek için talip olan 4 inşaat firmasından geriye Mesa Mesken ile DKY İnşaat İbrahim Dumankaya Holding kaldı. İşte seçim tarihi...

Mustafa Palancıoğlu: Yenidoğan Mahallesi imar sorunlarını çözeceğiz!

Talaş Yenidoğan Mahallesi'nde düzenlenen toplantıda AK Parti Talaş Belediye Başkan Adayı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yaşanan imar mesken sorunlarını çözerek, Talas'ta iş yapmak isteyen müteahhitlere belli kriterler getireceklerini duyurdu.

Fikirtepe 'deki imar artışı Levent-Maslak hattındakine eş değer

İMP Başkanı Prof. İbrahim Baz, Fikirtepe"ye verilen imar artışının Levent-Maslak hattındakine eş değer olduğunu açıkladı. Baz œBelediye vatandaşa ˜birleşin ve rantı paylaşın" diyor dedi

Kadıköy'deki görülmemiş imar artışı model oldu

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, onaylanan Fikirtepe Kentsel Dönüşüm"deki imar haklarını açıklayarak mülk sahiplerini sevindirdi. Sırada 5 ilçe daha var

koza mesken imar ve inşaat Haberi

koza mesken imar ve inşaat

Ankara merkezli Mesa Mesken, İstanbul'daki projelerin ardından yeniden Ankara'ya döndü. Başkent piyasasına Park Mozaik ve Mesa Koza 66 projeleriyle dönen Mesa Mesken, yaklaşık 1 milyar lira  proje geliri bekliyor. Park Mozaik'te Tepe ile ortaklığa imza atan Mesa, Koza 66 projesiyle de kendisiyle özdeşleşen Koza Sokak'm son projesine imza atıyor. Mesa Mesken, Tepe İnşaat'la birlikte Ankara Yaşamkent'teki Park MOZAİK projesi satışa çıkarılırken, projede toplam 885 daire bulunuyor. Proje, 2+1, 3+1, 4+1, 4+1 dubleks, 5+1, 5+1 dubleks ve 6+1 dairelerle, 92 ile 240 metrekare arasında değişen büyüklükteki konut alternatifleri sunuyor. Konut fiyatları 470.000 bin lira ile 1.13 3.000 lira arasında değişen Park MOZAİK'te satışa çıkan ilk etap konutlarının yüzde ellisinden fazlası henüz lansmanı dahi yapılmadan satıldığı belirtildi.Üç yılda tamamlanacak olan Park...