27 / 04 / 2024

kozluk kaymakamı orhan aktürk

kozluk kaymakamı orhan aktürk

Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde inceledi. Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirtti...

Kaymakam Aktürk Kozluk'ta okul inşaatını inceledi!

Batman Kozluk İlçe Kaymakamı Orhan Aktürk, İlçe Milli Eğitim Müdürü Abdurrahim Yaşa ve Özel İdare Müdürü Selahattin Aydın ile beraber yapımı devam eden okul inşaatlarını yerinde inceledi...

Orhan Gencebay, Rumelihisarı’ndaki evini 4.5 milyon dolara satışa çıkardı!

Orhan Gencebay, Boğaz’daki yalı dairesini satıyor. Emlak piyasası ise satışı istemeyen Sevim Emre’nin evi görmek için gelen müşterilere çıkardığı zorlukları konuşuyor.

Marka Alışveriş Merkezi 45’inci mağazasını Kayseri’de açtı!

Melikgazi ilçesi Köşk Caddesinde yapılan açılışa, Vali Orhan Düzgün, Melikgazi Kaymakamı Erkaya Yırık, Marka Alışveriş Merkezleri Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaplan, Sivas Ticaret Borsası Başkanı Abdülkadir Hastaoğlu ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Batman Kozluk'ta cami inşaatı için arsa bağışı yapıldı!

Kozluk Tepecik mahallesi Devlet hastanesi bitişiğinde yapımı devam eden Hz. Zeynelabidin Camii'nin örnek camii olacağını söyleyen Emekli Eğitimci M. Zeki Işık, yardımlarını esirgemeyen mahalle sakinlerine teşekkür etti.

Bursa İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu'na ek bina yapılacak!

Bursa Büyükşehir Belediyesi, Uludağ Üniversitesi Yenişehir İbrahim Orhan Meslek Yüksekokulu’na yeni ek bina yapılması için destek verdi. Ek binanın 2016-2017 eğitim ve öğrenin yılına yetiştirilmesi planlanıyor.

İzmit Orhan Camii restore ediliyor!

Mülkiyeti Vakıflar Bölge Müdürlüğü’ne ait olan ve bu yılın başında restorasyonu başlayan İzmit’in tarihi ibadethanelerinden Orhan Camii’nin 2016 Ramazan ayına yetiştirilmesi hedefleniyor.

Kocaeli Orhan Camii restore ediliyor!

Kocaeli Orhan Camii orijinaline uygun olarak 2016 yılının Ramazan ayına yetiştirilecek 750 bin TL'ye restorasyon ihalesi yapılan camide en son restorasyon dönemin Valisi Erdal Ata tarafından yaptırılmıştı.

Muhammed Cevdet Orhan, genç planlamacılarla buluştu!

Aziziye Belediye Başkanı Orhan, Atatürk Üniversitesi Mimarlık ve Tasarım Fakültesi, Şehir ve Bölge Planlama Bölümü öğrencilerini ağırladı. Orhan, Aziziye’nin bölgedeki yeri, çevresel kaynakları ile fiziki, sosyal ve demografik yapısı hakkında bilgi verdi.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölge yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirilecek.

Manisa Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından iş birliği içerisinde yürütülen çalışmalar kapsamında Orhan Acar binası ve yanında bulunan iki binanın yıkım işi hızla devam ediyor.

Orhan Özdek: Emlak sektörü hareketlenmeye başladı!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolavı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Orhan Özdek: Emlak sektöründe hareketlilik başlıyor!

Van Emlakçılar Dayanışma Derneği Başkanı Orhan Özdek, siyasi belirsizliklerden dolayı satışları düşen emlak sektöründe yavaş yavaş bir hareketlenmenin söz konusu olduğunu belirterek, bunun net bir şekilde görüldüğünü söyledi.

Manisa Kula'da Orhan Acar Binası yıkıldı!

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Kula girişinde bulunan Orhan Acar binası olarak bilinen noktada yıkım çalışması başlattı. Yıkılan binanın bulunduğu bölgenin yeşil alan, park, yol ve kavşak olarak değerlendirileceği öğrenildi.

Kula Orhan Acar binası yıkılıyor!

Kula Belediyesi ve Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışmalar neticesinde Orhan Acar binası yıkım çalışmaları başladı. Bu kapsamda bina ve çevresinde bulunan iki binanın yıkım işlemi için düğmeye basıldı.

kozluk kaymakamı orhan aktürk Haberi

kozluk kaymakamı orhan aktürk


Batman'ın Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçede devam eden okul inşaatlarını denetledi.


Kozluk Kaymakamı Orhan Aktürk, ilçe merkezinde inşaatı devam eden 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatlarını yerinde incelemelerde bulundu. İlgililerden bilgi alan Kaymakam Aktürk, ilçe merkezinde toplam 40 derslikli okul yapıldığını belirterek, "Yüklenici firma zamanında ve uygun bir şekilde görevini yapmaktadır. Önümüzdeki sezonda burada eğitim öğretim görecek olan öğrencilere hizmet verecek durumda olan iki okulumuz olacak. 20 derslikli ilkokul ve 20 derslikli ortaokul inşaatları bitmesi halinde çocuklarımızın hayat alanı olan oyun parkları ve basketbol sahası da yapılacak" dedi.



Kırıkhan...