29 / 03 / 2024

Küçükçekmece Gülpark Suits adresi

Küçükçekmece Gülpark Suits adresi

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 45 adet daire bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri!

Gül Yapı, Çebi Yapı ve Liv Yapı imzasıyla hayata geçirilen projede 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits lokasyon bilgileri kapsamında proje TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri!

TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunan projede 45 adet daire, 11 adet dükkan bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits ödemeleri kapsamında 12 aya kadar taksit imkanı sağlanıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire!

10 kat şeklinde yükselen proje ulaşım bilgisi kapsamında TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. Küçükçekmece Gülpark Suits satılık daire tipleri 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Küçükçekmece Gülpark Suits fiyatları!

Daire tiplerinin 2+1 ve 3+1 olarak tasarlandığı projede 45 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Gülpark Suits fiyatları metrekare birim bazında 4 bin TL' den başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits ödeme planı!

Toplam 15 bin metrekare inşaat alanında hayata geçirilen projede 45 adet daire yer alıyor. Küçükçekmece Gülpark Suits ödeme planı kapsamında 12 ay taksit imkanı sağlanıyor.

Büyükçekmece Güzelce 1/5000 ve 1/1000 ölçekli plan tadilatı askıya çıkarıldı!

Büyükçekmece ilçesi, Güzelce Mahallesi, 2883 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 19.06.2023 tasdik tarihli Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret A.Ş. Küçükçekmece Göl Şubesi bugün Küçükçekmece'de 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Büyükçekmece'de 20.9 milyon TL'ye icradan satılık 2 arsa!

Büyükçekmece 2. Satış Memurluğu, Büyükçekmece Güzelce'deki 2 adet arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsaların satış bedeli 20 milyon 970 bin 850 TL olarak belirlendi.

Küçükçekmece'de bir milyon metrekarelik alan imara açıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, yargının İstanbul Küçükçekmece Gölü kıyısındaki bir milyon metrekarelik bölgenin yapılaşmaya açılmasına ilişkin ‘iptal’ kararını yok saydı. Planla dev arazi imara açıldı. 

Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velileri kaygılandırdı!

Eğitime ara verilen Küçükçekmece Gültepe İlkokulu'ndaki çatlaklar velilerin kaygısını artırdı.

Büyükçekmece göl havzası imar planı değişikliğine bölge sakinlerden tepki!

İBB Meclisi’nde kabul edilen plan değişikliğiyle Büyükçekmece göl havzasında yapılaşmanın yasak olduğu bölge, Yeşilay için imara açıldı. Yapılacak binanın büyüklüğü ve kaç kat olacağı belirsiz.Bölge sakinleri imar planı değişikliğine tepkili.

TOKİ'den Küçükçekmece'ye yeni proje!

TOKİ’nin İstanbul Üniversitesi Çapa ve Cerrahpaşa yerleşkelerini yenileme çalışmalarına finansman oluşturmak için Bathonea antik kentinin de yer aldığı Küçükçekmece Gölü kıyısındaki 1 milyon 783 bin metrekarelik arazi imara açıldı.

Büyükçekmece Gölmahal Evleri'nde 4.5 milyon TL'ye icradan satılık villa!

İstanbul İli, Büyükçekmece İlçesi, Alkent 2000 Mahallesi, Mehmet Yeşilgül Bulvarı'nda yer alan Gölmahal Evleri'ndeki villa vasıflı gayrimenkul 4 milyon 500 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Küçükçekmece Blue Lake görselleri!

Küçükçekmece Blue Lake görselleri haberimizde yer alıyor. Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alan proje Metal Yapı Konut A.Ş. imzasıyla yükseliyor.

Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları!

Toplam 788 daire ve 22 ticari birimden meydana gelen Blue Lake, Küçükçekmece Gölü'ne 85 metrelik mesafede yer alıyor. Blue Lake Küçükçekmece daire fiyatları 522 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Küçükçekmece gölü turizm alanları plan değişikliği askıya çıktı!

Küçükçekmece Göl Civarı Revizyon Nazım İmar Planı'nda Turizm Tesis Alanları plan notu değişikliği bugün askıya çıktı..

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı!

Büyükçekmece Güzelce Bizimevler ödeme planı kapsamında konutlar için en az yüzde 20 peşinat veriliyor. Tapuları hemen teslim edilen Bizimevler Güzelce projesinde daire ve ticari alanlara yer veriliyor...

Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları!

Toplam 194 adet konut ve ticari birimlerden meydana gelen Küçükçekmece Göl Plus daire fiyatları metrekare birim bazında 6 bin TL'den başlıyor.

Küçükçekmece Gülpark Suits adresi Haberi

Küçükçekmece Gülpark Suits adresi

Lokasyon bilgileri kapsamında proje çevre restoranlara 200 metre, hastaneye 500 metre, Atatürk Havalimanı’na,  E-5 Karayolu'na ve 212 Alışveriş Merkezi'ne 3 kilometre, okula 400 metre, TEM’e 4.5 kilometre mesafede bulunuyor. 


Ortak kullanım alanları arasında projede yüzme havuzu, mağazalar, 7/24 özel güvenlik sistemleri, hamam, otopark, teras bahçeleri ve süs havuzları, sauna, kafeterya gibi donatılar yer alıyor.


İnşaat çalışmaları önümüzdeki hafta içinde başlanacağı projede daire teslimleri 2016 yılında gerçekleşmesi planlanıyor. Proje İstanbul Küçükçekmece Sefaköy'de inşa ediliyor.


Küçükçekmece Gülpark Suits daire fiyatları 351 bin TL'den başlıyor kat ve cepheye göre değişiyor. Proje toplam 45 adet daire, 11 adet dükkan ve 1 adet süper marketten meydana geliyor.


Gülpark Suits nerede?

İnönü Mahallesi Maslak Çeşme Cad. No:1 Küçükçekmece Sefaköy / İstanbul (Polis Karakolu Yanı)


Gülpark Suits satış ofisi 

Telefon: 0212 471 0...