24 / 04 / 2024

küçükçekmece satılık rezidans

küçükçekmece satılık rezidans

Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihi olarak Ekim 2016 belirtildi. Toplam 176 adet daireden oluşan proje TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yer alıyor.

Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa!

Satışların devam ettiği Batı Mahal 3. Etap Büyükçekmece satılık villa fiyatları 6 milyon 820 bin TL'den başlayarak yükseliyor...

Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire!

Konut teslimlerin 36 ay sonra gerçekleşeceği Keleş Center Airport projesi 220 ofis, 498 rezidans ve 52 dükkandan meydana geliyor. Küçükçekmece Keleş Center Airport satılık daire fiyatları 395 bin TL'den başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık evler!

Blue Lake Küçükçekmece satılık evlerin fiyatları 179 bin dolardan başlayarak değişiyor. Blue Lake projesinde 788 konut ve 22 dükkan yer alıyor...

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire!

Toplam 788 daire, 2 blokta 22 ticari üniteden meydana gelen Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları179 bin dolardan başlıyor.

Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları!

Blue Lake Küçükçekmece projesinde 1+0’dan 4+1 dublekse kadar daire seçeneklerine yer veriliyor. İşte, Blue Lake Küçükçekmece satılık daire fiyatları...

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık!

Güzelce Bizim Evler Rezidans satılık konut tipleri 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak tasarlandı. Toplamda 980 adet konut ve 35 adet ticari birimden oluşan proje İstanbul Avrupa Yakası Büyükçekmece'de inşa ediliyor.

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık!

Meydan Halkalı Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 328 bin lira + KDV'den başlıyor. Gültaş İnşaat projesi Meydan Halkalı'da 12 ay vade farksız ödemeler yapılıyor...

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık!

Liv Yapı Liv Büyükçekmece satılık konut teslimlerinin 24 ayda yapılması planlanıyor. Satışların önümüzdeki ay başlayacağı proje 9 blok halinde hayata geçiriliyor.

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık!

La Vie İstanbul Küçükçekmece satılık dairelerin fiyatları 217 bin TL'den başlıyor. ANF Proje Ortaklığı'nın La Vie İstanbul projesinde 5 bin TL peşinatla ödemeler yapılıyor...

Sone İstanbul Evleri Küçükçekmece satılık!

Sone İstanbul Evleri Küçükçekmece satılık dairelerin metrekare birim fiyatı 5 bin 500 TL ile 6 bin 500 TL arasında değişiyor. Sone İstanbul'da inşaat önümüzdeki ay başlıyor...

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık!

Cathay Sone İstanbul Rezidans satılık dairelerin satış fiyatları 310 bin liradan başlıyor. Sone İstanbul Küçükçekmece projesinde konut teslimlerinin 2017 yılı Aralık ayında yapılması planlanıyor....

Sone İstanbul Küçükçekmece satılık!

Toplam 1.067 adet konut ve ticari alanların yer aldığı proje 5 konut bloğu ve 1 adet otel bloğu bulunuyor. Sone İstanbul Küçükçekmece satılık daire tipleri 1+1,2+1 ve 3+1 olarak tasarlandı.

Toya Moda Küçükçekmece satılık!

Toya Yapı imzası ile hayata geçirilen Toya Moda Küçükçekmece satılık daire alanları 37 ile 151 metrekare arasında değişiyor. Projenin Aralık 2016 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor.

küçükçekmece satılık rezidans Haberi

küçükçekmece satılık rezidans

Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde kuru temizleme, kapalı yüzme havuzu, güvenlik, bisiklet parkı, fitness salonu, güneşlenme terasları, çamaşırhane, sauna,göl ve koru terasları, spa, Türk hamamı, kat hizmetleri bulunuyor. 


Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesi İstanbul Avrupa Yakası Küçükçekmece Atakent Mahallesi'nde hayata geçiriliyor. Dairelerde teras ve göl manzarası hakim olan proje TEM Otoyolu'na ve Atatürk Havalimanı'na 10 kilometre uzaklıkta yükseliyor. 


Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde stüdyo, 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon dubleks şeklinde dizayn edildi. Toplam 3 bin 840 metrekare alan üzerinde yer alan projede toplam 176 adet konut ve 9 ticari birim bulunuyor.


Sinpaş Karşıyaka Rezidans projesinde dairelerin alanları 41 metrekare ile 156 metrekare arasında değişiyor. Projede ödeme planı kapsamında ayda bin 800 TL'den başlayan taksitlerle satışa sunuluyor. 


Sinpaş Karşıyaka Rezidans teslim tarihine...