19 / 04 / 2024

küçükköy ve sütlücede satılan arsaların iptali

küçükköy ve sütlücede satılan arsaların iptali

İstanbul'da Küçükköy ve Sütlüce'de bulunan arsalarını satışa çıkartan İstanbul Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Kiptaş, gelen fiyat tekliflerini beğenmeyerek her iki ihaleyi de iptal etti.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Sanayi Alanı 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı askıda!

İstanbul İli, Gaziosmanpaşa İlçesi, Elmabahçesi (Küçükköy) Sanayi Alanına ilişkin 1/5000 ölçekli Nazım İmar Planı ve 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planı askıya çıkarıldı.

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. açıldı!

Birevim Tasarruf Gayrimenkul Otomotiv Organizasyon Pazarlama Ve Ticaret A.Ş.İstanbul Küçükköy Şb. bugün Gaziosmanpaşa'da 4 milyon TL sermaye bedeli ile Mahir Orak tarafından açıldı.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Gençlik Merkezi için imzalar atıldı!

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilat Başkanlığı ile Gaziosmanpaşa Belediyesi arasında imzalanan protokol kapsamında ilçeye 300 bin metrekare büyüklüğünde Spor Vadisi ile her mahallenin faydalanabileceği yeni spor alanları yapılacak. Küçükköy’e ise 20 bin eserlik kütüphanenin olacağı Gençlik

Gaziosmanpaşa Küçükköy 7224 ve 15076 parsellerin plan tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa İlçesi, Küçükköy Mahallesi, 17224 ve 15076 parseller ve bir kısım tescil harici alana ilişkin kreş 1/5000 ve 1/1000 ölçekli nazım ve uygulana imar planı tadilatı askıda...

Ayvalık Küçükköy'de taş evlerin metrekaresi 3 bin TL!

Fatih’in Midilli seferinde Ayvalık’ta kurulan yeniçeri köyü Yeniçarohori, şimdiki adıyla Küçükköy sanatçıların ilgi odağı oldu. Ev fiyatları makul. Turizm sektörü giderek hareketleniyor. Taş evler ise tamir edilmeyi bekliyor. 

Altunizade-Sabiha Gökçen ve Söğütlüçeşme-İncirli metrosunu Bakanlık yapacak!

Altunizade-Sabiha Gökçen ve Söğütlüçeşme-İncirli metro hatları ve Sabiha Gökçen Havalimanı raylı sistem bağlantısı işini Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı üstlendi.

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor!

Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuru dönemi başlıyor. 7 adet 3+1 dairelerden oluşan projede satışlar açık satış yöntemi ile yapılacak. 

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları!

TOKİ Giresun Merkez Aksu ve Küçükköy başvuruları hakkında detaylar haberimizde yer alıyor. 3+1 nitelikteki 7 adet daire açık satış yöntemi ile satışa sunuluyor.

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi imar planı tadilatı askıda!

Gaziosmanpaşa Küçükköy Mahallesi'ne ilişkin Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı bugün İBB tarafından askıya çıkarıldı..

Essenora Evleri Küçükköy fiyat!

Essenora Evleri Küçükköy fiyat listesi minimum 330 bin TL'den başlıyor. Proje İstanbul Gaziosmanpaşa Küçükköy'de inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar!

Essenora Küçükköy Konutları fiyatlar 330 bin TL'den başlıyor. Proje toplam 785 daire ve 12 ticari birimden oluşuyor...

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları!

Küçükköy Essenora Evleri daire fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi İstanbul Gaziosmanpaşa'da Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları!

Essenora Küçükköy satılık ev fiyatları 330 bin TL'den başlıyor. Essenora projesi Yimta İnşaat, Atik&Akın, Enga Ortak Girişimi tarafından inşa ediliyor...

küçükköy ve sütlücede satılan arsaların iptali Haberi

küçükköy ve sütlücede satılan arsaların iptali

Kiptaş İhaleleden Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Peyami Başkaraca, yeni ihale tarihleri konusunda alınmış bir karar olmadığını, ancak arsaların üzerine Kiptaş'ın kendisinin proje üretmesinin de gündemde olduğunu söyledi. Kâr maksimizasyonu için yapılan bu ihalelerde verilen tekliflerin Kiptaş'ın beklentilerini karşılamaktan uzak olduğunu belirten Başkaraca, şirketin asgari hedefleri konusundaki soruları ise yanıtlamadı. Başkaraca 'Katılımcıları tekliflerini revize etmek için çağırdık ama yapmadılar. Satılmamış olmaları bizim planlarımızı etkilemedi. Yeter ki elinizde arsanız olsun, bunlar konjonktürel gelişmelerdir, bugün satılmaz yarın satılabilir veya proje şeklinde de değerlendirilebilir' dedi. Genel Müdür Yardımcısı Peyami Başkaraca, şimdilik gündemde yeni bir arsa satışının da olmadığını söyledi.

Sütlüce 'de katılım olmadı

Kiptaş'ın Gaziosmanpaşa'daki 82 bin 33 metrekarelik arsasına teklif veren şirketler arasında Donald Turmp markasının Türkiye'de kullanım...