23 / 04 / 2024

Küçüksu kasrı projeleri

Küçüksu kasrı projeleri

Boğaziçi sahil hattında bulunan son ağaçlıklı ve yeşil arazilerden biri olma özelliğini koruyan Küçüksu mesiresi, tabiî güzelliğini ve bütünlüğünü yitiriyor. Yeşil arazinin bir bölümü üzeri hafriyat malzemesi dökülerek kapatıldı.

Avcılar'a kentsel dönüşüm müjdesi: 5 yıl içerisinde tamamlanacak!

Yerel seçimler yaklaşırken adaylar da yeni projelerini peş peşe açıklıyor. AK Parti Avcılar Belediye Başkan Adayı Abdullah Küçükoğlu projeleri kapsamında kentsel dönüşüm projesi vererek, ilçede dönüşüm çalışmalarının 5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi.

Üsküdar Belediyesi beş katlı bina ve dört arsa satacak! Yatırımcılar dikkat!

İstanbul İli Üsküdar Belediye Başkanlığı, Üsküdar Ahmediye, Murat Reis, Validei Atik, Güzeltepe ve Küçüksu'da yer alan beş katlı bina ve dört arsayı satışa çıkardı.

TOKİ'den 1.922 TL taksitle sıfır ev fırsatı! Başvuru için geri sayım başladı!

TOKİ Kütahya Simav projeleri için geri sayım başladı. TOKİ Kütahya Simav'da 69 konutu satışa sunuyor. Başvuru tarihinin yaklaştığı projelerde aylık 1.922 TL taksitle ev sahibi olma imkanı sunuluyor...

TOKİ 2 büyükşehirde yeni projeler için düğmeye bastı! Bu kentlerde yaşayanlara ucuz konut müjdesi!

Çevre, Şehircilik ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı, 2 büyükşehirdeki yeni projeleri için düğmeye bastı. TOKİ megakent İstanbul'da ve başkent Ankara'da 3 yeni proje inşa edecek. İşte detaylar...

İTO ve Bağdat Ticaret Odası Irak'ta müteahhitlik projeleri hayata geçirecek!

İTO ve Bağdat Ticaret Odası'ndan Irak'ın 100 milyar dolarlık müteahhitlik projeleri için iş birliği gerçekleştirecek. Firmalar Irak'ın yeniden imar edilmesinde önemli paya sahip olacak. 

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Adil Karaismailoğlu: Kanal İstanbul'a en kısa sürede başlamak için sabırsızlanıyoruz!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu yaptığı açıklamada "Kanal İstanbul çok önemsediğimiz ve ülkeye çok katkısı bulunacak, dünya ölçeğinde çok büyük bir proje. Projeleri bir taraftan tamamlıyoruz, bir taraftan imar planlarına çalışıyoruz" dedi.

Uzmanlar uyardı: İsrail-Körfez demiryolu projeleri risk taşıyor! 

Uzmanlar Tel Aviv'in uzun süredir hayalini kurduğu Körfez ülkeleriyle demir yolu projesinin, ekonomik ve askeri anlamda büyük risk taşıdığını belirtiyor. 

Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı'nı bakanlık yapacak!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi projeleri arasında yer alan Büyük Çamlıca Raylı Sistem Hattı Projesi, Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığına devredildi. 

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Trabzon Büyükşehir'in projeleri masaya yatırıldı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Trabzon’da hayata geçirilecek olan projelerle ilgili toplantı yaptı.

2020’de artık yeni konut projeleri konuşulacak!

Özyurtlar Holding Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Özyurt, önümüzdeki yıl konut sektörü için, "2020’de giderek yükselen satış rakamları ile yeni ortaklıkları, projeleri konuşacağız. Yeni dönemde yatırımcılar köklü ve güvenilir, katma değeri yüksek projelere imza atan markaları tercih edecekler" dedi..

Küçüksu kasrı projeleri Haberi

Küçüksu kasrı projeleri

Uzun yıllar etrafı tel örgülerle çevrili bir halde muhafaza edilebilen tarihî Küçüksu mesire alanının önemli bir kısmı, İstanbul Otopark İşletmeleri İSPARK'ın tasarrufuyla bir otoparka dönüştürülüyor. 'Küçüksu Mesiresi Koruma ve Çevre Düzenleme Uygulama Projesi' kapsamında bulunmayan bu otopark projesi daha önce İstanbul 2. No'lu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu'nun karaııyla durdurulmuştu. İmar planlarında mesire alanı olarak gözüken mevki için, komisyonun 2.4.2013/02-352 No'lu kararında "alanın mer'i planındaki fonksiyonuna aykırı hiçbir kullanıma (otopark v.b.) izin verilmemesine..." hükmü verilmişti. 


Küçüksu Kasn'nın karşı tarafında bulunan geniş alan, Bogaz'daki ender yeşil genişliklerden. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 Şubat'ta ilçeye gelerek yaptığı konuşmada, burayı "Küçüksu Çayırı önemli bir mesire alanı. Çocukluğumda bisiklete bindiğim, top oynadığını, mısır yediğim yerler." diyerek tasvir etmişti. Daha önce 2012 yılında...