27 / 04 / 2024

Küçüksu otopark

Küçüksu otopark

Boğaziçi sahil hattında bulunan son ağaçlıklı ve yeşil arazilerden biri olma özelliğini koruyan Küçüksu mesiresi, tabiî güzelliğini ve bütünlüğünü yitiriyor. Yeşil arazinin bir bölümü üzeri hafriyat malzemesi dökülerek kapatıldı.

Beşiktaş Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 araçlık kapalı otopark kiraya veriliyor! Belediye tarihi açıkladı! 

Beşiktaş Belediyesi, Akatlar Kültür Merkezi altındaki 44 adet araç kapasiteli kapalı otoparkı kiraya veriyor. İşte ayrıntılar... 

Gümüşhane'de satılık otel, otopark ve arsa! Yatırımcılar dikkat!

Gümüşhane İl Encümen Başkanlığı, Gümüşhane Merkez Hasanbey Mahallesi'nde yer alan otel, bahçe, otopark ve arsayı satışa çıkardı. İşte detaylar...

Sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir?

Sitede ve apartmanlarda yaşayanların en büyük sorunu otopark oluyor. Peki sitede ve apartmanlarda otopark hakkı nasıl belirlenir? İşte ayrıntılarla otopark sorunu...

Üsküdar Küçüksu Çocuk Köyü inşası bu yaz başlıyor!

Üsküdar Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Küçüksu Çocuk Köyü, inşaatı bu yaz başlıyor. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, köyün Üsküdar'da eşi benzeri olmayacağını dile getirdi. 

Otopark Yönetmeliği için geri sayım başladı! 

Kalabalık şehirlerin otopark sorununu çözmek için hayata geçirilen  Yeni Otopark Yönetmeliği 31 Mart 2021 tarihinde yürürlüğe giriyor. Yeşil Bina danışmanlığının öncü firmalarından Altensis'in Kurucu Ortağı Dr. Emre Ilıcalı, yeni yönetmelik hakkında değerlendirmede bulundu. 

Otopark Yönetmeliği ay sonunda yürürlükte!

2018 yılının Şubat ayında açıklanan ve ‘her daireye bir otopark’ yapılmasını zorunlu kılan Otopark Yönetmeliği'nin ay sonunda yürürlüğe girmesi planlanıyor.

Keçiören Belediyesi'nin yeni otoparkı açılış için gün sayıyor!

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok yaptığı açıklamada, "Belediye öz kaynaklarıyla inşa edilen 400 araçlık kapalı otoparkı hizmete açmak için geri sayım başladı" dedi.

Gültepe K-Park Otoparkı yenilendi!

Kağıthane Belediye Başkanı Mevlüt Öztekin yerel seçimlerde verdiği otopark için verdiği sözü yerine getirerek K-Park Otopark'ında yenileme çalışmaları yaptırdı.

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi açıldı!

Boğaziçi Konut Hizmet Yönetim İşletmeciliği Ve Ticaret Anonim Şirketi Küçüksu Parkı Şubesi bugün Beykoz'da 5 bin TL sermaye bedeli ile Hatice Sılanur Binici tarafından açıldı.

Tokat Turhal'da otopark sorunu çözüldü!

Tokat Turhal'da bölgesel kapalı pazar alanının otopark sorunu çözüldü. 150 araçlık ücretsiz otopark alanı vatandaşların hizmetine sunulacak.

Sakarya’ya 600 araçlık katlı otopark müjdesi!

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, hastane bölgesinde yaşanan parklanma sorununa yönelik inşa edilecek katlı otopark projesi hakkında açıklamalarda bulundu...

Bağcılar'da 27.5 milyon TL'ye satılık katlı otopark ve arsa!

Bağcılar Belediye Başkanlığı, Bağcılar 15 Temmuz Mahallesi'nde yer alan katlı otopark ve arsayı 27 milyon 520 bin 300 lira bedelle satışa çıkardı.

Üsküdar Küçüksu 1/500 ölçekli imar planı tadilatı askıda!

Üsküdar İlçesi, Küçüksu Mahallesi, 2636 ada, 4 parsel ile 946 ada, 8 parselin doğusunda kalan tescil dışı alan ve 946 ada, 4 parselin bir kısmına ilişkin 1/5000 ölçekli koruma amaçlı nazım imar planı tadilatı askıda...

Küçüksu otopark Haberi

Küçüksu otopark

Uzun yıllar etrafı tel örgülerle çevrili bir halde muhafaza edilebilen tarihî Küçüksu mesire alanının önemli bir kısmı, İstanbul Otopark İşletmeleri İSPARK'ın tasarrufuyla bir otoparka dönüştürülüyor. 'Küçüksu Mesiresi Koruma ve Çevre Düzenleme Uygulama Projesi' kapsamında bulunmayan bu otopark projesi daha önce İstanbul 2. No'lu Tabiat Varlıkları Koruma Bölge Komisyonu'nun karaııyla durdurulmuştu. İmar planlarında mesire alanı olarak gözüken mevki için, komisyonun 2.4.2013/02-352 No'lu kararında "alanın mer'i planındaki fonksiyonuna aykırı hiçbir kullanıma (otopark v.b.) izin verilmemesine..." hükmü verilmişti. 


Küçüksu Kasn'nın karşı tarafında bulunan geniş alan, Bogaz'daki ender yeşil genişliklerden. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, 3 Şubat'ta ilçeye gelerek yaptığı konuşmada, burayı "Küçüksu Çayırı önemli bir mesire alanı. Çocukluğumda bisiklete bindiğim, top oynadığını, mısır yediğim yerler." diyerek tasvir etmişti. Daha önce 2012 yılında...