29 / 03 / 2024

kula belediyesi Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi

kula belediyesi Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kaplıcalar Bölgesi'nde yapılması planlanan 'Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi' projesi hakkında Fatma Şahin ile bilgi alışverişi yaptı...

Kula Belediyesi'nden 9 yıllığına kiralık teknolojik sera!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Kula Şehitlioğlu mahallesinde yer alan teknolojik serayı 9 yıllığına kiraya verecek. Kiralama ihalesi 156 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek.

Kula Belediyesi'nden büyük fırsat! Manisa'da 7 konut satacak! 

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula, Bey Mahallesi'nde yer alan 7 adet konutu satışa çıkardı. Gayrimenkullerin satış ihalesi 1 Eylül 2023 tarihinde yapılacak.

Kula Belediyesi Manisa'da küçük sanayi alanı imarlı arsa satacak!

Manisa İli Kula Belediye Başkanlığı, Manisa Kula'da yer alan arsa için satış ihalesi düzenliyor. Arsanın satış ihalesi 7 Temmuz 2023 tarihinde yapılacak.

Manisa Kula'daki tarihi evler otel oluyor!

Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından restore edilen Kula'daki tarihi evler, otel olarak kullanılması için Kula Belediyesi'ne tahsis edildi. 

Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı!

Aydın Büyükşehir Belediyesi halkın sağlı ve uygun fiyatlı ürünleri satın alması için hayata geçirdiği Halk Ege Et'in 15. şubesi Nazilli'de açıldı. 

İzmir Ege Mahallesi'nde kentsel dönüşüm başladı!

Deprem sonrası kentsel dönüşüm çalışmalarına hız katan İzmir Büyükşehir Belediyesi, Ege Mahallesi’nde dönüşüm için yıkım çalışmalarına başladı. İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, “Kentin merkezindeki bu alan, İzmir için yepyeni bir sembol olacak" dedi.

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşüm başlıyor!

İzmir Ege Mahallesi’nde kentsel dönüşümü İzmir Büyükşehir Belediyesi başlatacak devamını ise müteahhitler getirecek.

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi, Tarihi Kula Evleri’ni restore ediyor.

Manisa Kula'daki Dr. Aristi Evi yeniden ayağa kaldırıldı!

Manisa Kula’da yer alan “Dr. Aristi Evi” Manisa Büyükşehir ve Kula Belediyesi’nin ortak çalışmaları kapsamında yeniden ayağa kaldırıldı.

Ege Bölgesi restorasyon projelerine ödül yağdı!

Tarihi Kentler Birliği (TKB) Kültürel Mirası Koruma ve Özendirme Yarışması'nın sonuçları belli oldu. Jüri Özel Ödülü,  vizyonel bakış açısı ve güçlü işbirlikleriyle Kula Belediyesi’nin oldu

İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta!

İzmir Büyükşehir Belediyesi tarafından İzmir Ege Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi ihalesi 28 Aralık'ta düzenleniyor..

Tarihi Kula Evleri restore ediliyor!

Manisa’nın Kula ilçesinde ortalama 150 ila 200 yıllık geçmişe sahip Tarihi Kula Evleri’ni turizme kazandırmak için kolları sıvayan Manisa Büyükşehir Belediyesi 6 evi restore edecek.

Manisa Kula'daki 6 ev restore edilecek!

Kentteki restorasyon çalışmalarına devam eden Manisa Büyükşehir Belediyesi Kula'daki 6 tarihi evi restore edecek.

kula belediyesi Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi Haberi

kula belediyesi Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi

AK Parti Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi ve Kula Belediye Başkanı Selim Aşkın, Kaplıcalar Bölgesi'nde yapılması planlanan 'Ege Destekli Yaşam ve Sağlık Merkezi' projesi hakkında, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ile bir araya gelerek bilgi alışverişinde bulundu. Aşkın, "Bölgeye yapılacak olan Termal Yaşam ve Sağlık Merkezi kapsamında hedef pazar oluşturma çalışmaları sürüyor. Büyük bir rehabilitasyon merkezi oluşturulacak. 

Amerika'da ve Avrupa'da ün yapmış olan Türk doktorları da geri çağırarak tersine bir beyin göçü sağlanmaya çalışacağız" dedi. 


Posta...