29 / 03 / 2024

kültür üniversitesi satılık arsa

kültür üniversitesi satılık arsa

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Konut sektörü mercek altına alındı! Satılık ve kiralık konut fiyatları düşüyor! 

Sahibinden.com, Bahçeşehir Üniversitesi Ekonomik ve Toplumsal Araştırmalar Merkezi (BETAM) tarafından hazırlanan “sahibindex Kiralık ve Satılık Konut Piyasası Görünümü” Şubat raporunda kiralık ve satılık konut piyasası mercek altına alındı.

Premium Garden'da 1 milyon 600 bin TL'ye 2+1 sıfır daire satılıyor!

Ergünkent İnşaat tarafından Bursa'da inşa edilen Premium Garden'da satışlar devam ediyor. Satışa çıkarılan Premium Garden'da 2+1 10 adet daire 1 milyon 600 bin TL'ye satılıyor. İşte detaylar...

İslam Memiş yanıtladı! Altın alınır mı satılır mı? Altını o tarihte kimse tutamayacak!

Altın alacak olan vatandaşlar ve yatırımcılar bu aralar altın alınır mı, satılır mı sorularına yanıt arıyor. İşte detaylar!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alıyor! Aman başvuru tarihlerini kaçırmayın!

İstanbul Kültür Üniversitesi Araştırma Görevlisi ve Öğretim Üyesi alacağını duyurdu. İşte detaylar…

Kültür Üniversitesi, Başakşehir'de 4 arsa satıyor! İstanbul'da taksitle arsa sahibi olma fırsatı! 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsasını satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçelievler'deki 3 büroyu satıyor! 

İstanbul Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Bahçelievler ilçesi, Yenibosna Mahallesi'nde yer alan 3 adet büroyu satıyor. İşte ayrıntılar...

Kültür Üniversitesi Bahçeşehir'de 2 arsa satıyor! 176.6 milyon TL'ye! 

Kültür Üniversitesi, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Bahçeşehir Mahallesi'nde yer alan 2 arsayı toplam 176 milyon 613 bin 224 TL'ye satıyor. 

İstanbul Kültür Üniversitesi personel alıyor! İşte başvuru şartları

İstanbul Kültür Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre; Öğretim Üyesi 9 akademik personel alacak. Üniversite rektörlüğünden yapılan açıklamaya göre başvuruda bulunacak adaylara 19 Nisan 2022 tarihine kadar süre tanındı.

Gazipaşa Kültür Merkezi açılış için gün sayıyor!

Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından yapımına başlanan Gazipaşa Kültür Merkezi inşaatında sona gelindi. 5 bloktan meydana gelen binanın inşaatı tamamlanırken, ışıklandırma, elektrik tesisatı gibi detaylarda sona gelindi.

Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi açılıyor!

Kayseri Melikgazi'de hayata geçirilen Mehmed Zâhid Kotku-İpek Diyanet Eğitim ve Kültür Merkezi 13 Kasım'da açılacak...

Konaklı Kültür Merkezi'nde sona geliniyor!

Alanya Belediyesi tarafından Konaklı Mahallesi’nde yeni bir kültür merkezi yapılıyor. onaklı merkez ve çevre mahallere hizmet verecek kültür merkezinin yüzde 70'i tamamlandı.

Göbeklitepe'ye kültür evi inşa ediliyor! 

Tarihin sıfır noktası olarak belirtilen Göbeklitepe'ye kültür evi yapılıyor. Belediye tarafından yapılacak olan Göbeklitepe Kültür Evi'nde, kütüphane, gastronomi merkezi ve Meslek Edindirme Merkezi yer alacak...

Levent sokakları 'satılık ev' ilanlarıyla doldu!

Levent sokaklarında bulunan evlerin sahipleri binalarının en görünür yerine ‘Satılık Ev’ tabelası astılar. Konuyla ilgili komplo teorileri üretiliyor.

kültür üniversitesi satılık arsa Haberi

kültür üniversitesi satılık arsa

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü tarafından, İstanbul ili, Başakşehir ilçesi, Başahşehir 2. Kısım'da yer alan 4 adet arsa satışa sunuluyor.

Başakşehir'de yer alan 4 arsa için satış ihalesi 26 Ekim 2022 tarihinde saat 10:30'da gerçekleştirilecek. 

İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü tarafından satışa sunulan arsaların büyüklükleri 12 bin 82 metrekare ile 16 bin 139 metrekare arasında değişiyor. Arsalar için 5 milyon 200 TL ile 6 milyon 850 bin TL arasında değişen geçici teminat bedelleri belirlendi. 

Başakşehir 2. Kısım'da yer alan arsaların fiyatları 97 milyon 175 bin Türk Lirası'ndan başlıyor, 129 milyon 810 bin Türk Lirası'na kadar yükseliyor. 

Arsalar için peşin ve taksitli ödeme seçeneği sunuluyor.

İşte İstanbul Kültür Üniversitesi Rektörlüğü tarafından arsa satışına ilişkin verilen o ilan...

İlan metni:

T.C. İSTANBUL KÜLTÜR ÜNİVERSİTESİNE AİT TAŞINMAZ (ARSA) SATIŞI...