23 / 04 / 2024

 Kürşad Ayanlar kimdir

 Kürşad Ayanlar kimdir

Ankara'da 33 yıldır faaliyet gösteren Türkiye'nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma üreticisi Bahar Aydınlatma, ihracat pazarlarında daha aktif olmak için İstanbul'da mağaza ve design ofis açtı..

İYİ Parti'li Kürşad Zorlu'dan TOKİ'den şehit ailelerine ev verilmesi için kanun teklifi!

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, şehitlerin bakmakla yükümlü olduğu ailelerine konut imkanı sağlanmasına ilişkin kanun teklifi verdi. 

Hesaplara tam tamına 16 bin 657 TL yatırılacak! Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın!

Parasını Eylül ayında mevduat faizine yatıranlar yaşadı. Her ay tıkır tıkır ödeme almak isteyenler acil bakın...

Bülent Kırımlı kimdir? Hangi pozisyonlarda görev yürüttü? İnfo Yatırım’daki görevi ne?

Bülent Kırımlı ne zaman doğdu? Nereden mezun oldu? Çalışma hayatına ne zaman ver nerede başladı? Hangi görevlerde bulundu? İnfo Yatırım’da hangi pozisyonda görev alıyor? İşte Bülent Kırımlı ile ilgili merak edilenler...

Trabzon'da heyelan tehlikesi devam ediyor: Evlerin altından su fışkırıyor!

Trabzon'da Çubuklu Mahallesi'nde 2019'dan beri devam eden heyelanlar nedeniyle evlerin altından su fışkırıyor. Hasar gören evlerin boşaltıldığı mahallede yaşayanlar, her yağmurda evlerinin çökme riskiyle karşı karşıya olduklarını belirtiyor.

Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Konteyner evler ve çadırlarda kalın!

Hatay'da dün akşam saatlerinde 3 dakika arayla 2 büyük deprem meydana geldi. Deprem uzmanından çarpıcı açıklama: Doğu Anadolu ile Ölü Deniz kırıkları kudurdu! Herkes konteyner evler ve çadırlarda kalsın!

Doları adım adım bilen ekonomist Selçuk Geçer dolardaki büyük kırılmanın ne zaman yaşanacağını açıkladı

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, dolarda kırılma yaşanacağını belirterek, enflasyon ile birlikte hissedilen gerçek dolar rakamını da açıkladı.

Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir?

Kordsa’da Asya Pasifik Bölgesi’nden sorumlu Genel Müdür Yardımcısıv ve Akçansa’nın Genel Müdürü Mehmet Zeki Kanadıkırık kimdir? Mehmet Zeki Kanadıkırık daha önce hangi görevlerde bulunmuştur?

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi kuruldu!

Msd İnş.Ta.Eml.Oto.Av Malz.Ve Ateş. Si.Tu.Rek.Org.Teks.Deri Ür.Day.Tük. Mal.Gı.Paz.Tic.San.Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Emre Kürşad tarafından kuruldu. 

Depremi en çok çürük binalarda yaşayanlar hissetti!

Elazığ Sivrice’de yaşanan depremin yıkıcı etkisini en çok müteahhitlerin yaptığı çürük binalarda yaşayanlar hissetti. 6 katlı Mavigöl Apartmanı sarsıntının ilk saniyelerinde toz yığınına döndü.

Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 2019 yerel seçimlerinde AK Parti'den Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olarak gösterilmesi bekleniyor. Peki, Rıdvan Duran kimdir? Rıdvan Duran, bugüne kadar hangi işlere imza attı? 

Kırşehir Şeker Fabrikası'nı Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye aldı!

Türkiye Şeker Fabrikaları A.Ş. adına kayıtlı Kırşehir ili Merkez ilçesi, Akçağıl köyünde bulunan 321 bin 126,65 metrekare yüzölçümlü 500 ada 4 parsel numaralı taşınmaz ve taşınmaz üzerinde bulunan yapılar Tutgu Gıda İnşaat 4.1 milyon TL'ye satıldı..

Kırşehir Ahi Evran Üniversitesi'ne yeni kampüs!

Kırşehir'de yaşayan hayırsever iş adımı Muzaffer Marşap, tarafından Ahi Evran Üniversitesi'ne İslami İlimler Fakültesi ve cami inşaatı yapılıyor.

Halk GYO'dan 2017'de 252 milyon TL net kâr!

Gerçekleştirdiği projelerle adından söz ettiren Halk GYO'nın 2017'de net kârı geçtiğimiz yıla göre yüzde 134 oranında artarak 252 milyon TL'ye yükseldi.

 Kürşad Ayanlar kimdir Haberi

 Kürşad Ayanlar kimdir

Türkiye’nin en büyük entegre dekoratif aydınlatma fabrikasına sahip olan Ankara merkezli Bahar Aydınlatma, İstanbul’da açtığı mağaza ve ofisle ihracat kanallarını artırmayı hedefliyor. 1986’da Bahri Yılmaz tarafından kurulan şirkette ikinci jenerasyonu temsil eden Yılmaz’ın yeğeni Kürşad Ayanlar, “Yeni dönemde ciromuzun yüzde 40’ına ulaşan ihracatı artırmayı planlıyoruz. Yabancı müşterilerimizi İstanbul’daki mağaza ve ofisimizde ağırlayacağız" diyor.

Ekonomist'te yer alan habere göre; Ankara'da 250 metrekare mağaza ve 250 metrekare atölye olarak başlayan Bahar Aydınlatma'nın hikayesi, bugün 208 kişinin çalıştığı 16 bin 500 metrekarelik kapalı üretim alanına sahip bir fabrikaya dönüşmüş durumda. Şirketin ana çalışma alanını otel, restoran, AVM, kongre ve iş merkezlerinin oluşturuyor.

‘Terzi usulü’ üretim

Terzilik usulü gerçekleştirilen üretim kristalden metale, ahşaptan polyestere ve seramikten cama birçok malzemeyi içeriyor. Şirket, dekoratif aydınlatma üretimi alanında bilhassa...