26 / 04 / 2024

kurtköy elit yaşam fiyat

kurtköy elit yaşam fiyat

Delmar Yapı İnşaat, JBS Development, LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile projelendirilen Elit Yaşam Konakları'nda fiyatlar 139 bin YTL'den başlıyor.

İnşaat sektörü için Yaşam Döngüsü Rehberi hazırlandı!

Dünya genelinde binaların insan kaynaklı karbondioksit (CO2) salınımındaki payını azaltmak için inşaat sektörüne yönelik Yaşam Döngüsü Rehberi  hazırlandı. 

Samsun'a yeni yaşam merkezi inşa edilecek!

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı kapanış toplantısında Tekkeköy'de yaşam merkezi inşa edileceğinin müjdesini verdi. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlandı!

Kurtköy’deki Lens İstanbul Yaşam Merkezi’nde 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı, bando ve mehteran takımının coşkulu gösterisi ile kutlandı. Alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti, Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi Lens İstanbul’un birbirinden renkli kutlamalara ev sahipliği yaptı...

Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de açılıyor!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi 29 Ekim'de kapılarını açıyor. İstanbul’a yeni bir soluk kazandıracak Türkiye’nin en büyük yaşam merkezi arasında bulunacak Lens İstanbul, alışveriş, eğlence, lezzet ve sanatın başkenti olacak.

Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor! 

Toplam 1.162 daireden meydana gelen Lensistanbul ile Kurtköy'de yeni bir yaşam başlıyor. Projede ev fiyatları 300 bin TL'den başlıyor...

Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı!

Kuzu Grup imzasını taşıyan Sea Pearl Ataköy'de yaşam başladı. 1401 konutun ve 202 odalı 5 yıldızlı otelden meydana gelen proje 1.200 metre sahil şeridine sahip.

Kurtköy 360'ta yaşam başlıyor!

Hanesel Yapı ile Demirbaş Yapı ortaklığında inşa edilen Kurtköy 360 projesinde yaşam başlıyor. Firma 250 milyon değerinde bölgede 2 yeni projeye daha imza atacak. 

Sea Pearl Ataköy’de yaşam Eylül’de başlıyor!

Denize tam sıfır noktada hayata geçirilen Sea Pearl projesi 127 bin metrekare alan üzerinde yer alıyor. Sea Pearl Ataköy’de yaşam Eylül’de başlıyor.

SeaPearl Ataköy’de yaşam başlıyor!

SeaPearl Ataköy’ün ilk etabında sona gelindi. Teslim heyecanının yaşandığı projede yaşamın başlamasına sayılı günler kaldı. İstanbul'un getiri potansiyeli en yüksek, denize sıfır tek premium konut projesi olan SeaPearl Ataköy’de Eylül sonu itibariyle yaşam başlayacak.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açıldı!

Maltepe Belediyesi’nin, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi” kapılarını açtı.

Maltepe Altın Yıllar Yaşam Merkezi açılıyor!

Maltepe Belediyesi, 50 yaş ve üzeri vatandaşların yaşam kalitelerini arttıracakları ve sosyalleşebilecekleri “Altın Yıllar Yaşam Merkezi”ni açıyor

Bakırköy Yaşam Köyü'nün BJK'ye devredilmesi endişe yarattı!

Bakırköy’deki Yaşam Köyü’nün kullanım hakkının 10 yıllığına BJK Derneği’ne verilmesi, spor sahaları ve kreşlere yeni kayıt alınmaması çevre sakinlerini endişelendirdi. Tesislerden yararlanan vatandaş, “Yaşam Köyü halka kapanmasın” diyor

kurtköy elit yaşam fiyat Haberi

kurtköy elit yaşam fiyat

Delmar Yapı İnşaat, JBS Development, LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile projelendirilen Elit Yaşam Konakları, 17 bin 333 metrekare üzerinde, Pendik Kurtköy'ün en az imar yoğunluğuna sahip bölgesinde kuruluyor. Yüzde 81'i yeşil alan ve sosyal alanlardan oluşan projede birbirinin panoramasını engellemeyen 88 adet bağımsız konut bulunuyor. Projede tamamı bahçe içinde, 68 metrekarelik 1 oda 1 salon dairelerden 248 metrekarelik 5 oda 1 salon konaklara kadar farklı seçenekler bulunuyor. Ayrıca çatı dubleks tiplerden bahçe dubleksler ve villalar da yer alıyor. Projenin fiyatları 139 bin YTL'den başlayıp, 470 bin YTL'ye kadar çıkıyor. Elit Yaşam Konakları'nda, çok amaçlı spor sahası, fitness merkezi, özel jogging parkuru, açık ve kapalı yüzme havuzları, mini...