26 / 04 / 2024

Kurtköy-Liman Kavşağı

Kurtköy-Liman Kavşağı

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Villa Pino Kurtköy ön satışta! Kurtköy'e 70 müstakil villa geliyor! 

Villa Pino Kurtköy projesinde ön satış dönemi başladı. Ulusoy İnşaat güvencesiyle İstanbul Kurtköy'de inşa edilen projede 70 adet müstakil villa yer alıyor. İşte ayrıntılar...

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi açıldı!

Altınsarıtat Gıda İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kurtköy Şubesi Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Doğan Ümit Öztürk tarafından açıldı. 

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı açıldı!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katıldığı törenle açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı etabı bugün açılıyor!

Kuzey Marmara otoyolunda 56.5 kilometrelik ana gövde ve 11.6 kilometre bağlantı yolundan meydana gelen Kurtköy-Akyazı etabı bugün düzenlenecek törenle vatandaşların hizmetine açılacak.

Lens İstanbul Yaşam Merkezi Kurtköy'ün yeni buluşma noktası oldu!

Lens Yapı tarafından Kurtköy’de inşa edilen Lens İstanbul Yaşam Merkezi, Kurtköy’e yeni bir soluk kattı. Açıldığı ilk günden bu yana yoğun ilgi gören Türkiye’nin en büyük açık hava yaşam merkezi, bölge sakinlerinin de yeni uğrak noktası oldu. 

Kuzey Marmara Otoyolu trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu’nun Kocaeli geçişinde bulunan Kurtköy-Liman kavşakları liman bağlantı yolu üzerindeki V07 viyadüğü ve Liman-Sevindikli kavşakları trafiğe açıldı. Yap-işlet-devret modeliyle hayata geçirilen projeyle trafiğin rahatlaması planlanıyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan'ın katıldığı törenle hizmete açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Kurtköy-Akyazı kesimi açılıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Kurtköy-Akyazı kesiminin 4'üncü bölümü, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Cahit Turhan tarafından bugün hizmete açılacak.

360 Kurtköy'de yüzde 40'a varan indirim fırsatı!

Satış sürecinin devam ettiği 360 Kurtköy projesinde yüzde 40'a varan indirim fırsatı sunuluyor.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun bir bölüm daha trafiğe açıldı!

Kuzey Marmara Otoyolu kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki bölüm açıldı...

Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı!

Bursa-İzmir arasındaki mesafeyi kısaltacak Badırga-Çatalağıl Kavşağı'nın yüzde 95’i tamamlandı. AK Parti Bursa Milletvekili Mustafa Esgin, proje hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kurtköy Viaport'a metro geliyor!

Sabiha Gökçen Havalimanı-Kurtköy Kavşağı Raylı Sistem Metro Hattı'nın 5,3 kilometre uzatılmasına ilişkin imar planı değişikliği onaylandı. Böylece metro Kurtköy Kavşağı'ndaki Viaport AVM'ye ve arkasındaki konutlara kadar uzatılacak...

Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Portekiz Kurtköy projesi 112 daire ve 13 ticari alandan meydana geliyor. İstanbul Anadolu Yakası Kurtköy mevkiinde inşa edilen proje Ekizler İnşaat imzasını taşıyor. Peki Portekiz Kurtköy ne zaman teslim?

Kurtköy-Liman Kavşağı Haberi

Kurtköy-Liman Kavşağı

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında, Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki kesim trafiğe açıldı.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kurtköy-Akyazı kesiminin yap-işlet-devret modeliyle gerçekleştirilmesi kapsamında bulunan Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki kesimin "erişme kontrollü karayolu" olarak trafiğe açılması Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığınca onaylandı.

Anadolu Ajansı muhabirlerinden Sevgi Ceren Gökkoyun'un haberine göre; trafiğe açılan söz konusu yolda belirli yerler ve şartlar dışında giriş ve çıkış yapılması ve bu tür çıkışları engellemek amacıyla karayolu sınır çizgisi boyunca tesis edilen tel çit veya duvarların tahrip edilmesi yasak olacak.

Kurtköy-Liman Kavşağı ile Liman Kavşağı-Demirciler Kavşağı arasındaki kesimde mecburi asgari hız 40, azami hız 120 kilometre/saat olacak.

Otoyola cephesi bulunan müesseselerin kendi faaliyetlerini sürdürdükleri binalara tanıtma levhaları koymak istemeleri halinde KGM'den ve görevli şirketten izin almaları...