02 / 05 / 2024

kuruçeşme satıldı

kuruçeşme satıldı

Astaş Holding, Kuruçeşme ve Sultanahmet'te hayata geçireceği iki otel projesi için 500 milyon dolarlık bir yatırım tutarı öngörüyor. Vedat Aşçı Kuruçeşme otel projesinin 2-3 yıl içinde devreye gireceğini söyledi

Murat Gezer'den Nazlı Çarmıklı'ya Kuruçeşme'de boğaz manzaralı ev!

Murat Gezer Nazlı Çarmıklı çiftinin Kuruçeşme'deki dillere destan Emin Vafi Korusu'ndan 90 milyon TL'lik yeni bir ev aldığı iddia dildi.

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire!

Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları haberimizde yer alıyor. İşte Arkatlı Evler Çamçeşme satılık daire fiyatları ve proje detayları...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı imalat çalışmaları tamamlanıyor!

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar hızlandı. Proje dahilinde imalat çalışmalarının büyük bölümü tamamlandı. 

Kuruçeşme'de 274.8 milyon TL'ye icradan satılık yalı!

T.C. İstanbul 12. Satış Memurluğu, İstanbul ili, Beşiktaş ilçesi, Kuruçeşme Mahallesi, 169 ada 4 parselde yer alan yalıyı 274 milyon 784 bin 571 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattı çalışmalarında son durum ne?

Kocaeli'nde Yahyakaptan ve Kuruçeşme’yi birbirine bağlayacak olan tramvay hattı projesinde çalışmalar Kurban Bayramı'na rağmen tüm hızıyla devam etti. 

Çeşme'de 9.7 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

T.C. Çeşme Satış Memurluğu, İzmir ili, Çeşme ilçesi, İnönü Mahallesi, Marmara mevkii 5528 ada 14 parselde yer alan arsayı 9 milyon 735 bin TL'ye satıyor...

Çeşme'de 10 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme İlçesi ,Ilıca Mahallesi Kumluk mevkiinde bulunan boş arsayı satışa çıkardı. Söz konusu gayrimenkulün satış bedeli 10 milyon TL olarak belirlendi. 

Kocaeli Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek Kuruçeşme tramvay hattında çalışmalar başladı. 

Çeşme'de 11.1 milyon TL'ye icradan satılık 5 gayrimenkul!

T.C. Çeşme Satış Memurluğu, İzmir ili, Çeşme ilçesi, Alaçatı Mahallesinde yer alan 5 gayrimenkulü 11 milyon 122 bin 572 TL'ye satıyor...

Kocaeli Kuruçeşme Tramvay Hattı için sözleşme imzalandı!

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilecek olan Kuruçeşme Tramvay hattında imzalar atıldı.

Çeşme'de 147.9 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Çeşme Satış Memurluğu, Çeşme ilçesi , Alaçatı Bucağı Çiftlik Azmağı mevkiinde bulunan arsayı 147 milyon 81 bin 929 TL'ye satıyor. Gayrimenkulün ihalesi 29 Nisan 2021 günü gerçekleşecek.

Acun Ilıcalı Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’deki villasını 125 milyon TL'ye sattı!

Acun Ilıcalı, eski eşi Şeyma Subaşı’nın Kuruçeşme’de yaşadığı villayı geçtiğimiz haftalarda satmıştı. 125 milyon TL’ye satılan evin yeni sahibi Mustafa Aktaş çıktı.

Kuruçeşme'de 7 milyon TL'ye icradan satılık daire!

İstanbul 10. İcra Dairesi, Beşiktaş İlçesi, Kuruçeşme Mahallesi'nde bulunan evi satışa çıkardı. Söz konusu kargir evin satış bedeli 7 milyon TL olarak belirlendi. 

kuruçeşme satıldı Haberi

kuruçeşme satıldı

Astaş Holding, İstanbul Boğaz'ında bulunan 15 bin metrekarelik Kuruçeşme Arena arazisini satın aldı.



Şirket rezidans için de arazi bakıyor


İnşaat ve tekstil makineleri sektöründe faaliyet gösteren ve gayrimenkul sektöründe güne kadar 1,5 milyar dolarlık projeyi hayata geçiren Astaş Holding yeni projeler için hızını artırdı. Şirket önümüzdeki 4 yıl içinde sektöre 3 milyar dolarlık yatırım yapmayı planlıyor. Astaş Holding Yönetim Kurulu Başkanı Vedat Aşçı, "Önümüzdeki 3 yıl içinde markalı ve lüks rezidans, ofis, otel ve niş gayrimenkul yatırımlarıyla sofistike beklentileri olanlara hitap etmeye devam edeceğiz. Özellikle İstanbul olmak üzere üç milyar ABD dolarlık proje geliştirerek Türk ekonomisine katkıda bulunmayı hedefliyoruz. Bu hedef içinde son aldığımız arazi yatırımı üzerinde geliştirilecek otel projesi de yer alıyor" dedi.


Boğaza cephesi 200 metre


Şirketin bünyesine kattığı arazinin 200...