29 / 03 / 2024

Kuşadası AVM açılışı

Kuşadası AVM açılışı

Klaros İnşaat'ın ana yatırımcı olarak yer aldığı organizasyon ile ortaya çıkan "Kuşadası AVYM", yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı olmaya aday...

İstanbul'a lüks outlet AVM açılıyor! Kalyon İnşaat ile İtalyan markası RDM Group Fingen düğmeye bastı!

Kalyon İnşaat ile İtalyan lüks tasarım outlet markası RDM Group Fingen, İstanbul’da lüks outlet AVM açıyor. İşte ayrıntılar...

Unique Life Style Hotel Kuşadası'nda kapılarını açtı!

Kişiye özel hizmet anlayışıyla yola çıkan  Unique Life Style Hotel, 7 milyon dolar tutarlı yatırımla Kuşadası'nda açıldı.

Kuşadası Uydukent'in imar sorunları çözülüyor!

Kuşadası'na bağlı Uydukent'te imar sorunlarına yönelik sorunlar çözülüyor. Konuyla ilgili müjdeyi Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'den açıklama geldi. 

Kuşadası Blue Vista Hill Otel icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Hacı Feyzullah Mahallesi'nde bulunan Blue Vista Hill Otel satışa çıktı. Lüks otelin satış bedeli ise 80 milyon TL olarak belirlendi. 

Kuşadası'nda 18.5 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Kuşadası İcra Dairesi, Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Hacıfeyzullah Mahallesi'nde bulunan arsayı satışa çıkardı. Söz konusu arsanın satış bedeli 18 milyon 500 bin TL olarak belirlendi.

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi!

Esenyurt Hayat Park 3 AVM açılış tarihi haberimizde yer alıyor. AVM için kazı çalışmaları 2 hafta kadar önce başladı.

İş yeri ve AVM açılışlarına 'eczane modeli' talebi!

TESK Genel Başkanı Palandöken, "Eczane açılışlarındaki kanun gibi düzenlemeyle zincir market ve AVM'lerin de yan yana açılarak birbirlerine zarar vermesi önlenmeli." diye konuştu...

Avlu 34 AVM açılıyor!

Arnavutköy’ü cazibe merkezi halinde getirecek projeler arasında yer alan Avlu 34 Alışveriş ve Yaşam Merkezi açılıyor.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık arsa!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi'nde yer alan arsa vasıflı gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı. 

Kuşadası'nda 13.3 milyon TL'ye icradan satılık 4 gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Türkmen Mahallesi, Hacıkerim Mevkiinde yer alan 4 adet gayrimenkul toplamda 13 milyon 383 bin 169 TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Haluk Ulusoy’un Kuşadası'ndaki oteli icradan satılıyor!

Türkiye Futbol Federasyonu eski başkanı Haluk Ulusoy’a ait Kuşadası’ndaki 5 yıldızlı Fantasia De Luxe Otel icradan satışa çıktı. 11 Eylül'de satılacak otel için 102 milyon lira isteniyor. 

Fantasia Hotel Deluxe Kuşadası icradan satılıyor!

Kuşadası İcra Dairesi tarafından Aydın'da bulunan Fantasia Hotel Deluxe satışa çıkarıldı. 11 Eylül'de ihalesi gerçekleştirelecek otelin satış bedeli 102 milyon 787 bin TL olarak belirlendi.

Kuşadası'nda 7.2 milyon TL'ye icradan satılık gayrimenkul!

Aydın İli, Kuşadası İlçesi, Davutlar Mahallesi, Köyaltı mevkiinde yer alan gayrimenkul 7 milyon 238 bin TL bedel ile icradan satışa çıkarıldı.

Kuşadası AVM açılışı Haberi

Kuşadası AVM açılışı


"Kuşadası Alışveriş ve Yaşam Merkezi", adında da vurgulandığı gibi Kuşadası'nın ve bölgenin gözde yaşam merkezi olma konusunda iddialı bir proje olarak ilerliyor. 


Klaros İnşaat'ın ana yatırımcı olarak yer aldığı organizasyon ile ortaya çıkan "Kuşadası AVYM", yaklaşık 82 dönüm arazi üzerinde 25 bin metrekare kiralanabilir mağaza alanı ile dev bir yatırım olarak ilçenin yeni ilgi odağı olmaya aday. 


Bünyesinde yer alan; 5M Migros, moda&kozmetik, elektronik, ev tekstili mağazaları ve dünya mutfaklarını barındıran, her biri farklı konsept sunan restoran ve kafeler ile alışveriş için ideal çeşitliliği sunuyor. 


Amfi tiyatro Kuşadası AVYM'de, konser, gösteri ve birçok aktivitenin yapılabileceği 2 bin 500 kişilik bir amfi tiyatro da bulunuyor. 


Ulusal ve yerel olarak perakende sektöründe öncülük eden markaların yer aldığı 100'ün üzerinde mağaza, bin 200 metrekarelik açık ve...