20 / 04 / 2024

Kuşadası yıkım tebligatı

Kuşadası yıkım tebligatı

Danıştay, çıkarılan iki torba yasayla yargı sürecinden kurtarılmak istenen Kuşadası Limanı'nın özelleştirme ihalesini bir kez daha iptal etti. Kuşadası Limanı, 2003 yılında yapılan özelleştirmeyle İsrailli Ofer grubuna satılmıştı.

Kadıköy Belediyesi tebligat olmadan yıkım yaptı!

Kadıköy Bağdat Caddesi'nde yer alan S.M. ve ağabeyi H.A.A.'ya ait dükkan için Kadıköy Belediyesi'nde yıkım kararı çıktı. İddialara göre; belediye tebligat göndermeden yıkım gerçekleştirdi. 

İsrail güçleri Batı Şeria'da bazı evlere yıkım tebligatı gönderdi!

Yaşanan son gelişmelere göre, İsrail güçleri, işgal altında olan Batı Şeria'daki bazı konut sahiplerine yıkım tebligatı gönderdi...

Aydın’ın ünlü yemek mekanlarına yıkım kararı!

Aydın Söke’deki meşhur çöp şiş mekanlarına belediye tarafından alınan yıkım kararı ile dükkanları boşaltmaları için tebligat gönderildi. Söke Belediyesi’nin gönderdiği tebligatta: "İşyerlerinizi 15 gün içerisinde boşaltacaksınız." denildi.

Sis Dağı'ndaki 68 eve yıkım tebligatı gönderildi!

Trabzon ve Giresun illerinde bulunan Sis Dağı'nda yıkımlar bu sabah saatlerinde yeniden başladı. Yaylada toplamda 68 evin sahiplerine tebligat gönderildi.

Sivas 100. Yıl Sitesi'ne yıkım kararı!

Sivas Valiliği, tehlike arz ettiğini belediyeye bildirmesiyle sitede faaliyette bulunan mülk sahiplerine ve kiracılara yıkım tebligatı gönderdi.

Galatasaray Adası'nda yıkım başladı!

Büyük bölümü geçtiğimiz yıl İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından geçtiğimiz sene yıkılan Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları yeniden başladı. 

Galatasaray Adası'nın yıkım kararı İBB'den!

Galatasaray Adası'ndaki imara aykırı yapıların yıkım kararının İstanbul Büyükşehir Belediyesi Encümenince verildiği bildirildi

Galatasaray Adası yıkılıyor!

Galatasaray Adası'nda yıkım çalışmaları başladı. Yıkım için karada çevik kuvvet ekipleri, denizde ise deniz polisi ve deniz zabıtası yoğun güvenlik önlemleri aldı...

Samsun Kuş Cenneti'ndeki konut yıkımı TBMM'de!

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Samsun 19 Mayıs'taki Büyükşehir Belediyesi'nin gerçekleştirdiği konut yıkımını meclis gündemine taşıdı.

Ankara Çayyolu'nda yıkım için tebligat!

Çankaya Belediyesi tarafından Ankara Çayyolu sınırlarında yer alan Ferda Serap Yörübul'a ait taşınmazın yıkım işleminin gerçekleştirilmesine ilişkin tebligat bugün 29346 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kentsel dönüşüm yıkım kararına itiraz edilir mi?

Kentsel dönüşümde yapının riskli olarak tespit edildiği, tebligat tarihinden itibaren 15 gün içinde riskli yapı tespitine karşı itiraz edilebiliyor. Peki, kentsel dönüşüm yıkım kararına itiraz edilir mi?

Çankaya Yıldızevler'de 4 gecekondu yıkımı için tebligat!

Çankaya Belediye Başkanlığı tarafından, Yıldızevler Mahallesi'nde yapımı planlanan otopark alanında yer alan 4 gecekondunun yıkımı için tebligat ilanı bugün 29270 sayılı Resmi Gazete'de yayımlandı...

Kuşadası'nda yıkım tebligatı!

Danıştay, çıkarılan iki torba yasayla yargı sürecinden kurtarılmak istenen Kuşadası Limanı'nın özelleştirme ihalesini bir kez daha iptal etti. Kuşadası Limanı, 2003 yılında yapılan özelleştirmeyle İsrailli Ofer grubuna satılmıştı.

Kuşadası yıkım tebligatı Haberi

Kuşadası yıkım tebligatı

Kuşadası Belediyesi de bu karar doğrultusunda işletmedeki 56 dükkân sahibine, tahliye işlemlerini başlatmak için tebligat gönderdi. Kuşadası Limanı, 2003 yılında yapılan özelleştirmeyle İsrailli Ofer grubuna satılmıştı. Ancak idare mahkemeleri ve Danıştay'ın ihaleyi iptal eden kararlarına karşın AKP iktidarı, çıkardığı iki torba yasayla yargı kararlarını görmezden gelmeye...