26 / 04 / 2024

Kütahya Seramikten bir ilk

Kütahya Seramikten bir ilk

Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor.

Kütahya Altıntaş Zafer OSB'de 8 firmaya yer tahsisi!

Kütahya'nın Altıntaş ilçesinde bulunan Zafer OSB’de birçok firmaya yer tahsis edildi. Toplam 348 milyon liraya ulaşan yatırım bedeliyle kurulması planlanan fabrikalarda 3 bin 335 yeni istihdam sağlayacak. 

Kütahya'daki arazi kavgasında 2 kişi tutuklandı!

Kütahya Aslanapa'da bir kişinin tabancayla öldürüldüğü, bir kişinin yaralandığı kavgayla ilgili gözaltına alınan 2 şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Kütahya'da arazi kavgası: 1 ölü 1 yaralı!

Kütahya Aslanapa ilçesinde arazi anlaşmazlığı nedeniyle yaşanan kavgada bir kişi hayatını kaybetti bir kişi de yaralandı.

Gürallar Grubu Kütahya'da beşinci tesisini kuracak!

Gürallar Grubu, yeni bir alana girip duvar seramiği üretmek üzere kolları sıvadı. Kütahya'da temeli atılan tesis yılda 7 milyon parça karo üretecek. Gürallar Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Harika Güral, tesisin 2020'nin ikinci yarısında devreye alınacağını söylüyor...

Kütahya Kureyşler Köyü sular altında kaldı!

Kütahya’nın Aslanapa ilçesinde bulunan Kureyşler Baraj Gölü eski Kureyşler köyünü sula altına aldı. Açıkta kalan minare ortaya ilginç bir görüntü çıkardı.

Kütahya'da alt geçidi inşaatının geç bitirilmesi gündemde!

Kütahya kent merkezinde yapılan bir alt geçidin geç bitirilmesi nedeniyle ortaya çıkan zarara ilişkin TBMM gündemine taşındı. CHP'li Kasap, konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Kütahya'ya 3.5 milyonluk eğitim yatırımı!

Kütahya'nın Emet ilçesinde, Gazi Kemal İlkokulu inşaatının tamamlandığı açıklandı. 3 milyon 500 bin TL'ye mal olan 16 derslikli okul bir buçuk ay içerisinde hizmete girecek.

Kütahya'da bir yılda 1.446 konut satıldı!

Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı (TÜİK) Bölge Müdürlüğü, Kütahya’da 2017 yılında konut satışlarının yüzde 10,1 artarak 9 bin 446 olarak gerçekleştiği bilgisini açıkladı. 

Kütahya'ya 600 yataklı şehir hastanesi müjdesi!

Başbakan Binali Yıldırım, Kütahya'da konuşma yaptı. Yıldırım, Kütahya'ya 600 yataklı bir şehir hastanesi yapıyoruz. 2 bin 200 yeni konut yapılıyor'' diye konuştu.

Kütahya Yoncalı'nın geleceği planlanıyor!

Kütahya’nın önemli termal turizm merkezlerinden biri olan Yoncalı’nın dünü, bugünü ve geleceği’ konulu istişare toplantısı, yapıldı. Vali Ahmet H. Nayir, "Belediyemizin burasıyla ilgili olarak bir termal turizm bölgesi olmasına yönelik imar çalışması var." dedi.

Kütahya Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü'ne yeni hizmet binası!

Kütahya’da, Tapu ve Kadastro İl Müdürlüğü’ne yeni bir hizmet binasına yapılacağı bildirildi. AK Parti Kütahya Milletvekili Mustafa Şükrü Nazlı, "Kütahya’mızdaki kamu kurumlarını yeni hizmet binalarıyla buluşturmaya devam ediyoruz." dedi

Kütahya Tavşanlı'ya 221 milyon TL'lik yatırım yapıldı!

Kütahya Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler Ömerbey mahallesi sakinleriyle bir araya geldi. Güler, tavşanlıya 221 milyon TL'lik yatırımının yapıldığını söyledi.

Kütahya'daki köy okulunu gönüllü gençler onardı!

Kütahya'nın Domaniç ilçesinde, bir sivil toplum kuruluşunda gönüllü olarak çalışan 8 genç, köy ilkokulunun bakım ve onarımını yaptı.

Kütahya Seramikten bir ilk Haberi

Kütahya Seramikten bir ilk

Pegasus Hava Yolları, NG Kütahya Seramik ve NG Hotels ile dünyada bir ilke imza atıyor. Pegasus Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Ali Sabancı ve NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkanı Erkan Güral'ın işbirliğiyle koltuk numaralarının bulunduğu alanı, reklam alanına dönüşüyor. 


Koltuk numaralarının bulunduğu alana reklam verme fikrinin Japonya'ya yapılan bir iş gezisinde geliştiğini ifade eden NG Kütahya Seramik Yönetim Kurulu Başkam Erkan Güral, "Japonya'dan dönmeden Sayın Ali Sabana ile bu fikrimi paylaştım ve el sıkıştık" dedi. Pegasus Hava Yollan Yönetim Kurulu Başkam Ali Sabancı ise "Markaların ayda 2 milyon kitleye bire bit ulaşabilecekleri uçak içi reklam alanlarımıza bir yenisini daha ekledik"...