20 / 04 / 2024

kütahya valisi Şerif Yılmaz

kütahya valisi Şerif Yılmaz

İç Ege'nin en yüksek dağlarından olan Murat Dağı'nda. termal kaplıcalann da yer aldığı kayak merkezinde yeni sezon açıldı. Kütahya Valisi Şerif Yılmaz Ege bölgesindeki kayak tesislerinin eksik olduğunu belirtti.

Şerif Yılmaz: Kütahya, bölgeler arası bağlantı sağlayan stratejik kent!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, ''Kütahya 13 ilçesi 27 beldesi ve 341 köyü ile Marmara-İç Anadolu Akdeniz ve Ege arasında ana ulaşım ağının merkezinde, bölgeler arası bağlantı sağlayan çok stratejik bir noktadadır'' dedi

Şerif Yılmaz kimdir?

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz kimdir? Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, bugüne kadar hangi işerde görev aldı? Şerif Yılmaz, ne zamandan beri vali olarak hizmet veriyor? İşte Şerif Yılmaz...

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi 2017'de tamamlanacak!

Kütahya Atık Su Arıtma Tesisi Projesi açılış toplantısı gerçekleştirildi. Kütahya Belediyesi Sosyal Tesisleri’nde düzenlenen toplantıya Vali Şerif Yılmaz ve Kütahya Belediye Başkanı Kamil Saraçoğlu da katıldı...

Ilıca Harlek Termal Otel hizmete açıldı!

Kütahya Belediyesi Ilıca Harlek Termal Oteli 2 yıl aradan sonra törenle hizmete açtı, Ilıca Harlek Termal Otel bahçesinde düzenlenen törene Kütahya Valisi Şerif Yılmaz da katıldı...

Kütahya 2.OSB bütçesi 8,95 milyon TL!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda 2016 yılı bütçesi 8 milyon 950 bin TL olarak kabul edildi.

100 Yataklı Gediz Devlet Hastanesi'nin yüzde 85'i tamam!

Gediz ilçesine gelen Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, 100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi inşaatında inceleme ve denetlemelerde bulundu. Avni Kula, “100 yataklı Gediz Devlet Hastanesi yapımında sona yaklaşıldı. " dedi.

Kütahya 2. OSB'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi!

Kütahya 2. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyeti Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. Kütahya 2. OSB'nin 2016 yılı bütçesi belirlendi..

Kütahya 1. OSB'nin bütçesi onaylandı!

Kütahya 1. Organize Sanayi Bölgesi Müteşebbis Heyet Toplantısı, Vali Şerif Yılmaz başkanlığında gerçekleştirildi. 1. OSB Müteşebbis Heyeti Toplantısı’nda 2016 yılı bütçesi görüşülerek karara bağlandı.

Kütahya Medine Camii yarın açılacak!

Kütahya’da yapımı tamamlanan Medine Camii, yarın Vali Şerif Yılmaz’ın da katılacağı törenle ibadete açılacak. Başkan Ali Yıldız, caminin 550 bin TL’ye mal olduğunu dile getirdi.

Veysel Eroğlu'ndan Kütahya’ya 30 yeni yatarım!

Bakan Veysel Eroğlu, Vali Şerif Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Eroğlu, Kütahya’ya bakanlığı ile ilgili 30 yeni yatarım müjdesi verdi.

Kütahya Emet Öğrenci Yurdu ne zaman açılacak?

Kütahya'nın Emet ilçesinde Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve Vali Şerif Yılmaz'ın da katıldığı törenle temeli atılan 200 öğrenci kapasiteli kız öğrenci yurdu inşaatı hızla yükseliyor.

Kütahya Hüdarabbim Camii için yıkım kararı!

Kütahya'da Vali Şerif Yılmaz'ın tepki çeken "Orada İsrail ajanlığı öğretildiği için kapattım" sözleriyle kamuoyunun gündemine gelen Hüdarabbim Camii, bu kez yıkım kararıyla gündemde. İşte ayrıntılar...

Kütahya Emniyet Müdürlüğü'nün inşaatı Eylül'de başlayacak!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, depreme dayanıksız olması nedeniyle yıkılan Kütahya İl Emniyet Müdürlüğünün yeni binasının inşaatının eylül ayında başlayacağını söyledi.

Uşak'ta Ulubey Kanyonları için konaklama tesisleri yapılacak!

Uşak Valisi Seddar Yavuz ile Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, Ulubey Kanyonları'nda kurulan "cam terasa" konuk oldu.Ulubey Kanyonları'nı turizme kazandırılmasında, "cam terasın" önemli katkı sağlayacağına inandığını söyledi.

Kütahya'nın yeni spor kompleksinin planı hazırlandı!

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz; Akkent Mahallesindeki Yeni Spor Kompleksinin yapılacağı araziyi gezerek, yapılacak yatırımlar hakkında Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Sadık Ölçen' den bilgiler aldı.

kütahya valisi Şerif Yılmaz Haberi

kütahya valisi Şerif Yılmaz

Kütahya Valisi Şerif Yılmaz, kayak sezonu açılış töreninde gazetecilere yaptığı açıklamada. Ege Bolgesi'nde sadece İzmir'de kayak tesisi olduğunu ama onun da yetersiz kaldığını söyledi. 

Murat Dağı'ndaki merkezin birçok şehre yakın mesafede olduğunu belirten Yılmaz, şöyle konuştu: 'Kar özelliği ve kar potansiyeli bakımından kayak sporuna en uygun dağlardan birindeyiz. Bölgemiz ve insanlarımız için kayak turizmi güzel bir imkan olacak. Küçük mütevazi tesis olmasına rağmen, vatandaşlarımızın buraya yoğun ilgisi var. Diğer illerden gelen misafirlerimiz var. Tüm teşkilatlarla beraber bu tesisin daha iyi olması için çalışacağız. Tüm spor severleri Gediz Tormal Kayak Merkezi'ne bekliy orum." Gediz Belediye Başkam Mehmed Ali Saraoğlu da termal su kaynakları ile kayak merkezinin bir arada olduğunu dile getirdi. Termal turizm ile kayak turizmini birleştiren Kayak Merkezi nde, mevsimin...