24 / 04 / 2024

kuzey ırak inşaat

kuzey ırak inşaat

CHP İstanbul Milletvekili Mustafa Özyürek'in Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın damadı Berat Albayrak'ın genel müdürü olduğu Çalık Holding'in Kuzey Irak'taki işleri konusunda soru önergesi vermesi üzerine şirketten açıklama geldi.

Kuzey Irak'ta Türk şirketler yeni bir Dubai inşa ediyor!

Kuzey Irak'ta Türk şirketleri yeni bir Dubai inşa ediyor. Zenginleşen 4.5 milyon nüfusu ile yüzünü Türkiye'ye çeviren Kuzey Irak sokakları Türkiye'den farksız

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli yapıldı!

Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkez nakli gerçekleştirildi. Kuzey Tepe İnşaat Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi'nin merkezi Ümraniye'de yapıldı.

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kuzey 2 İnşaat Yapı Malzemeleri Elektrik Elektronik Ve Hırdavat Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de Halil Çağan tarafından kuruldu.

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi kuruldu!

Kuzey Limanı İnşaat Ve Danışmanlık Bilgi Teknolojileri Anonim Şirketi Aleksandr Drozdov tarafından kuruldu.

Irak'ın prestijli inşaat projeleri Türk firması tarafından görücüye çıkarılıyor!

Bursa'da faaliyet gösteren bir firma prestijli inşaat firmalarının maketlerinin yapımını üstleniyor.

Kanal İstanbul inşaatının son durumuna ilişkin önerge verildi!

CHP Balıkesir Milletvekili Ahmet Akın, Kuzey Marmara Otoyolu inşaatıyla ilgili soru önergesi verdi. 

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Adl Kuzey Yapı İnşaat Mühendislik Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yılmaz tarafından kuruldu.

Kuzey Marmara Otoyolu'nun 7'nci kesiminin inşaatı bitti!

Kuzey Marmara Otoyolu'nun Hasdal-Habipler-Başakşehir etabı olan 7. kesiminde inşaat çalışmaları tamamlandı. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yeni kesimin yarın hizmete açılacağını dile getirdi. 

Kıbrıs'ta inşaat sektöründeki gelişmeler hız kesmiyor!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, son 25 yılda KKTC’de yatırımların arttığını, özellikle turizm, yükseköğrenim gibi hizmet sektörlerinde ve inşaat sektöründeki gelişmelerin sürdüğünü vurguladı.

Samsun 19 Mayıs'taki kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Samsun 19 Mayıs ilçesinde 3 dönemdir belediye başkanlığı yapan Osman Topaloğlu, 2017'de yapımını başlattığı Kültür Merkezi'nin 2019'a kadar tamamlanacağını söylemişti. Kültür merkezinin inşaatı yarım mı bırakıldı?

Kuzey Marmara Otoyolu'nun tünel inşaatı Sultangazi'deki konutlara zarar verdi iddiası!

TMMOB İstanbul İl Koordinasyon Kurulu'nun hazırladığı rapor, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamındaki tünel inşaatının Sultangazi ilçesindeki Gazi Mahallesi ve Zübeyde Hanım Mahallelerindeki evlere verdiği hasarı tespit etti.

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

KKTC Acil Durum Hastanesi inşaatında sona geliniyor!

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde (KKTC) inşaatı devam eden KKTC Acil Durum Hastanesi'ni ziyaret etti.

Kuzey Kıbrıs Acil Durum Hastanesi inşaatında son durum ne? 

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti (KKTC) Başbakanı Ersin Tatar, inşaat çalışmaları devam eden Acil Durum Hastanesi'nin inşaat alanını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. 

kuzey ırak inşaat Haberi

kuzey ırak inşaat


Açıklamada Özyürek'in soru önergesi ve İşçi Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek'in, 4 ay önce yapmış olduğu bazı açıklamaların referans alınarak medyada yanlı yayın yapıldığı belirtildi. Açıklamada `Şirketimizin değil Kuzey Irak'ta, Irak'ın genelinde kontrata bağlanmış hiçbir taahhüdü ve hiçbir inşaatı bulunmamakta. Hal böyle iken, KYB Karargahı inşaatının şirketimiz tarafından yapılması da söz konusu değildir' denildi.


AMAÇ İTİBARIMIZI ZEDELEMEK AÇIKLAMADA `Ancak maalesef haber başlıklarında `Başbakan'ın damadının Irak'taki inşaatı sürüyor' ve `Karargah'ı Tayyip'in damadı yapıyor gibi ifadeler kullanmak suretiyle şirketimiz zan altında bırakılmakta, itibarımıza gölge düşürülmeye çalışılmakta. Ayrıca Sayın Albayrak'ın şirketimizdeki çalışmasının başlangıcı AK Parti'nin kurulmasından ve Sayın Başbakan'ımızın kızıyla yaptığı...