10 / 05 / 2024

kuzey mahal projesi

kuzey mahal projesi

Büyükçekmece Gölü kıyısındaki Pelikan Hill proje alanında Göl Mahal ve Batı Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group’un Başkanı Hakan Yalçın, yeni projelerini açıkladı: Batı Mahal’in doğusu, kuzeyi ve güneyi de yolda…

Gaziantep Şehitkamil'de 440 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılık konut fırsatı! Ev alacaklar dikkat!

Gaziantep Şehitkamil Kuzeyşehir Projesi 3. Etaptaki 31 adet konut satışa sunuldu. Konutların fiyatları 440 bin 304 TL'den başlıyor....

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta son durum ne?

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) Başkanı Mansur Yavaş, "Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap İmar Planı"na ilişkin tanıtım açıklaması yaptı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değeri ne kadar? 

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesinin değerleme raporu yayınlandı. Emlak Konut GYO Kuzey Yakası Projesi'nin değeri  ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap'ta imar planları değişti!

Kuzey Ankara Kent Girişi Kentsel Dönüşüm Projesi 2'nci Etap projesi dahilinde imar planları yenilendi. Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş yapılan değişiklikleri vatandaşlara anlattı. 

Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parselin değerleme raporu yayınlandı!

Emlak Konut GYO, İstanbul Başakşehir Kayabaşı Rekreasyon Alanı Ticaret ve Bölge Parkı İnşaatları İle Altyapı ve Çevre Düzenleme İşi kapsamında Kuzey Yakası projesi 982 ada 3 parsel için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporunu yayınladı. 

Emlak Konut GYO'dan Kuzey Yakası projesinde 234.2 milyon TL'lik satış!

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi, 982 ada 3 parselde bulunan 27 bin 948,34 metrekare alana sahip bağımsız bölüm KDV Dahil 234 milyon 208 bin 702 TL peşin bedel üzerinden satıldı.

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Emlak Konut GYO'nun Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu yayınlandı. Peki Emlak Konut GYO Kuzey Yakası'nın değeri ne kadar?

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

Kuzey Yakası 2020 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan 2020 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Kuzey Yakası 2019 yıl sonu değerleme raporu!

Emlak Konut GYO Kuzey Yakası projesi için hazırlatılan 2019 yıl sonu gayrimenkul değerleme raporunu yayınlandı...

Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor!

Sosyal konut alanında uygulaması tek seferde geliştirilen ve "Türkiye'nin en büyük konut projesi" olma özelliğine sahip olan Gaziantep Kuzey Şehir Projesi'nde yaşam başlıyor.

kuzey mahal projesi Haberi

kuzey mahal projesi


Büyükçekmece Gölü çevresindeki markalı villa projeleri arasında dikkat çeken Batı Mahal ve Göl Mahal projelerini hayata geçiren Yalçınlar Group Yönetim Kurulu Başkanı Hakan Yalçın, Pelikan Hill Sitesi proje alanında hayata geçirdikleri Batı Mahal’in yoğun ilgiyle karşılaştığını, projenin ‘doğu, kuzey, güney, mahali’ için çalışmalara başladıklarını açıkladı. Yalçınlar Group’un 2015 yılında hayata geçirdiği Batı Mahal projesinde fiyatlar, 990 bin dolardan başlayıp 1 milyon 390 bin dolara kadar yükseliyor. Fiyatları nasıl belirlediklerini sorduğumuz Hakan Yalçın, bölgeyi kapsayan bir araştırma yaptıklarını, Göl Vadisi olarak adlandırdıkları bölgede Batı Mahal ayarındaki villa projelerinin 2 milyon dolar edebileceğini gördüklerini söyledi. 


Yeni kampanya yaptı 


Yalçın, “Göl Mahal’den de tecrübeliydik. Fiyat konusunda yaptırdığımız araştırmada gördük ki; şu anda buradaki evlerin değeri 2 milyon dolar. Ama hesapladığımızda 2 milyon dolardan 7...