27 / 04 / 2024

lansmana çıkan projeler

lansmana çıkan projeler

Gayrimenkul sektörü 15 Eylül’den sonra harekete geçiyor. Ay sonuna kadar 11 yeni konut projesinin lansmanı gerçekleşecek. İşte tanıtımı yapılması planlanan o projeler....

Yeni konut projeleri lansmana özel fiyatlarla satışta!

Yeni konut projeleri görücüye çıkmaya başladı. Lansmana özel indirimli fiyatlarla satışa çıkan projeler her bütçeye uygun alternatif fırsatlar sunuyor.

2024 Yatırım Programı’ndaki projeler ve tutarları Resmi Gazete'de yayımlandı!

2024 Yılı Yatırım Programı’nda yer alan projeler ve tutarları, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından imzalanarak Resmi Gazete’de yayımlandı. İşte ayrıntılar...

Velux Bayraklı satışta! Yeni projede lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı!

Velux Bayraklı projesi Ata Yıldız ve Fırat Life Style ortaklığıyla İzmir'de inşa ediliyor. Satışa çıkan proje, Lansmana özel 24 ay vade 0 faiz fırsatı sağlıyor. İşte Velux Bayraklı projesine ilişkin tüm detaylar...

Son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje! 

Gayrimenkul yatırımı yapmak isteyenler lansman fırsatlı projeler ile ilgili detayları merak ediyor ve araştırıyor. Son 1 ayda toplamda 4 yeni projenin lansmanı yapıldı. İşte son 1 ayda satışa çıkan 4 yeni proje...

Cumhurbaşkanı Erdoğan banka kredileri konusunda yeni projeler! İşte detaylar!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 'Yurt dışı Müteahhitlik Hizmetleri Ödülleri Töreni'nde konuşma yaptı. Erdoğan, banka kredilerinde yaşanan sıkıntılara değindi. İşte detaylar!

Mustafa Andıç: İnşaat malzemelerine erişilemezse yeni projeler azalacak!

İMKON'un yüksek çimento fiyatlarına karşı başlattığı iş bırakma eylemine İMSİAD'dan destek geldi. İMSİAD'ın Başkanı Mustafa Andıç, “Yeni projeler azalıyor. Bu noktada inşaatı devam edenler malzemeye erişemezlerse yeni projeler iyice azalacak.” dedi.

İnşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler hızlandı!

Hafele Türkiye ve Bölgesi İcra Kurulu Başkanı Hilmi Uytun, "Pandeminin etkilerinin yavaşlamasıyla inşaat ve gayrimenkul sektöründeki projeler canlanmaya başladı. Sektördeki imar izinlerine dayalı olarak önemli bir hareket gözlemliyoruz" dedi.

Ekrem İmamoğlu: İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, ortak masa toplantıları kapsamında Şile Belediyesi’ni ziyaret etti. İmamoğlu, “İlçe belediyeleri ile eş güdümlü projeler üretmek istiyoruz” dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariye sahip projeler üretelim!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Dikey mimari ile şehirlerimize ihanet etmiş oluruz. Yatay mimari ile medeniyetimizi inşa etmiş ve gerçekten şehirleşmenin ne olduğunu dünyaya gösterme imkanını buluruz. Bu adımları TOKİ'yle Emlak Konut'la ortak, gerekirse ortaklaşa adımlar atın'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan belediyelere yeni proje talimatı!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hafta içinde bir araya geldiği AK Partili belediye başkanlarından işçileri sendikalarına göre ayırmamalarını ve kucaklayıcı olmalarını talep etti: Erdoğan, “Borçlarınız varsa bitirin ve yeni projeler üretin” diye konuştu:

Faiz indirimi yeni projeler için motivasyon olacak!

Yılmaz İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Yılmaz, "Faiz indirimi ile birlikte inşaat sektörü 3. ve 4. çeyrekte toparlanma sürecini hızlandıracak ve 2020’de büyümesine devam edecektir. Diğer taraftan da bu pozitif gelişme biz sektör temsilcilerine yeni projeler için motivasyon olacaktır" dedi...

Ömer Bulut: Bu yıl projeler için 16 milyar TL'lik kaynak oluşturduk!

TOKİ Başkanı Bulut, "Bu yıl tüm projeler için 16 milyar liralık kaynak oluşturduk ve yılın ilk 5 ayında 5 milyar lira hak ediş ödemesi yaptık" dedi..

Bursa Osmangazi'ye yeni dönemde dev projeler inşa edilecek!

Bursa Osmangazi ilçesi son 10 yılda birbirinden farklı projelerle büyük bir gelişim gösterdi. 10 yılda 936 projeyi hayata geçiren Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, yeni projeler ile Osmangazi'ye yeni bir vizyon kazandırmaya hazırlanıyor.

Nisan 2019'da satışa çıkacak projeler!

2019 yılının Nisan ayında satışa çıkacak olan yeni projeler lansmana özel fiyatlarla alıcılarını bekliyor. İşte Nisan 2019'da satışa çıkacak projeler...

lansmana çıkan projeler Haberi

lansmana çıkan projeler

Gayrimenkul sektörü oldukça durgun bir dönemi geride bırakmaya hazırlanıyor. Geliştiriciler, hem yeni ürünlerini vitrine koymak hem de mevcut projelerinde alıcılara cazip ödeme koşullan sunmak için 15 Eylül’den itibaren düğmeye basacak. Ay sonuna kadar 10’u aşkın yeni konut projesinin lansmanının yapılması beklenirken, hareketliliğin Kasım ayı sonuna kadar devam etmesi bekleniyor. İşte Eylül ayında vitrine çıkacak projeler:


1- Özyurtlar ve Bahaş Holding, Esenyurt ve Bahçeşehir’in kesişim noktasında bin 681 konuttan oluşacak Meydan Ardıçlı projesini 15 Eylül’de tanıtacak. 


www.meydanardicli.com.tr

0850 460 9070



2- Teknik Yapı ve Halk GYO İzmir’de ortaklaşa hayata geçireceği yeni projesi için 18 Eylül’de gazetecilerle bir araya gelecek.


www.teknikyapi.com/

(0216) 688 78 78



3- İnvest İnşaat Sarıyer Ayazağa’da yükselecek ve 246 konut, 92 ticari ofis ve 40 ticari üniteden oluşan...