19 / 04 / 2024

Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi açılış

Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi açılış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, ''Çanakkale'de son 17 yılda İller Bankası Genel Müdürlüğü ile 391 milyon liralık yatırımla 90 projeye destek verdik. 148 milyonluk yatırımımız devam ediyor'' diye konuştu.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi talep etti! İstanbul'da suya yüzde 48 zam isteniyor...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB), yarın yapılacak olan İstanbul Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSKİ) Genel Kurulu'nda, suya yüzde en az 48 zam oranında yapılması teklifinde bulundu. İşte haberin detayları...

Kentsel dönüşümün öncüsü TOKİ ve İller Bankası olacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Çanakkale’nin Lapseki ilçesinde gerçekleştirilen “Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi”nin açılış törenine katıldı.

Çanakkale Lapseki'ye eğitim merkezi geliyor!

Çanakkale Lapseki Belediyesi bölgede İmam Hatip Lisesi ve yurt binası inşa edecek. Proje için 22 Mayıs 2017 günü ihaleye çıkılacak.

Çanakkale 15 Temmuz şehitler parkı açıldı!

Çanakkale Lapseki belediyesi tarafından inşa edilen 15 Temmuz şehitler parkı açıldı.

Adıyaman Belediyesi ek hizmet binasının inşaatı başladı!

Adıyaman Belediyesi, Fen İşleri, Su ve Kanalizasyon İşleri, Park ve Bahçeler, Temizlik İşleri Müdürlükleri ile Saha Amirliği birimlerinin yer alacağı yeni ek binasının inşaatına başladı.

Lapseki Belediyesi beton santrali kuruyor!

Lapseki'de belediye beton santrali kuruyor. Beton santrali kurulacak alana giderek incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz:" Biz uzun bir süredir beton santrali kurabilmek için çalışma yapıyorduk bu yaklaşık olarak 3 ayı buldu" dedi.

Adıyaman'da kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmaları başladı!

Altyapısında yaşanan problemleri ortadan kaldırmak için bu yıl birçok noktada bir birinden önemli çalışmalara imza atacak olan Adıyaman Belediyesi, 2. çevreyolunda kanalizasyon kolektör hattı döşeme çalışmasına başladı.

Demre'nin kanalizasyon sorunu 2 yılda çözüldü!

Antalya Büyükşehir Belediyesi, Demre Belediyesi’nden devraldığı 80 kilometrelik kanalizasyon yapımını iki yıl içinde tamamlayıp hizmete sundu.

MESKİ Toroslar'daki kanalizasyon sorununu çözüyor!

Mersin Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü Toroslar İlçesi Portakal mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmeye başladığını belirtti.

Mersin Toroslar ve Portakal'daki kanalizasyon sorunu çözülüyor!

MERSİN Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (MESKİ) Genel Müdürlüğü, Toroslar İlçesi Portakal Mahallesinin kanalizasyon sorunu çözmek için kolları sıvadı.

Mersin Çamlıyayla'da Sebil Kanalizasyon İnşaat temeli atıldı!

Mersin'in Çamlıyayla ilçesinde Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Mersin Çamlıca'da Sebil Kanalizasyon İnşaatı temeli atıldı!

Mersin’in Çamlıyayla ilçesinde, Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan hizmetlerin toplu açılışı ve Sebil Kanalizasyon İnşaatı temel atma töreni gerçekleştirildi.

Malatya Su ve Kanalizasyon Çalıştayı başladı!

Türkiye Belediyeler Birliği, Malatya Büyükşehir Belediyesi ve MASKİ Genel Müdürlüğünün ev sahipliğinde Su ve Kanalizasyon Bilgi İşlem Daireleri Tecrübe Paylaşım Çalıştayı başladı.

Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi açılış Haberi

Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi açılış

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, "Lapseki Belediyesi Kanalizasyon ve Atık Su Arıtma Tesisi"nin açılış töreninde  konuştu. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; Kurum, Çanakkale Belediyesinin 2013'ten beri gelen süreçte 971 riskli yapının dönüştürülmesi için hiçbir ilerleme kaydetmediğini söyledi.

Belediyenin bu binalar için proje ve imar çalışması yapmadığını, sadece yükseklik ve yoğunluk verdiğini söyleyen Kurum, "Biz bugün gittik, vatandaşımıza olması gereken projeye ilişkin bilgi verdik. İnşallah en yakın zamanda Çanakkale'de Ayhan başkanımızı belediye başkanı yapmak suretiyle o dönüşümü de gerçekleştireceğiz." açıklamasında bulundu.

Vatandaşa hizmet etme aşkıyla, gönül belediyeciliğiyle "önce millet" diyen Kurum, "memleket işi gönül işi" diyerek bu projeleri yürütmeyi çabaladıklarını kaydetti.

Bunları yürütürken de tevazu ve samimiyet içinde olmaya gayret ettiklerine değinen Kurum, gönüllere dokunmayan hiçbir işin hizmet sayılmayacağını söyledi.

Bakan Kurum,...