25 / 04 / 2024

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Emlak vergisinde yüzde 61.5'lik rekor artış!

Resmi Gazete’de yayımlanan bilgilere göre, Özel İletişim Vergisi yüzde 123 oranında artarken, MTV (Motorlu Taşıtlar Vergisi) ve emlak vergisi de yüzde 61.5 oranında artış gösterdi.

Zekeriya Yapıcıoğlu: Kişinin oturduğu konutundan emlak vergisi alınmamalı!

HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, Meclis'te emlak vergisi ile ilgili çarpıcı bir önerisini sundu. İşte o açıklamalar...

ABD eski Başkanı Trump'ın oğlu Trump Jr. 'emlak dolandırıcılığı' davasında ifade verdi!

ABD eski Başkanı Donald Trump'ın büyük oğlu Donald Trump Jr. haklarındaki "emlak sektöründe yıllarca çok sayıda kişi ve kurumu dolandırdıkları" suçlamasıyla hakim karşısına çıktı.

Prof. Dr. Uzunoğlu’ndan ‘acı reçete’: ‘Seçim sonucu ne olursa olsun...’

Trakya Üniversitesi Öğretim Üyesi iktisatçı yazar Prof. Sadi Uzunoğlu, seçim sonrası ‘acı reçetenin’ beklediğini söyleyerek, “Hükümet değişmese de yeni bir ekonomi yönetimi iktidara gelse de mevcut ekonomi politikası sürdürülemez” dedi.

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gökberk Şenoğlu İnşaat Emlak Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Gökberk Şenoğlu tarafından kuruldu.

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu! 

Lazoğlu Group Gayrimenkul Aracılık Ve Danışmanlık Hizmetleri Limited Şirketi Ataşehir'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Hasan Yunus Lazoğlu tarafından kuruldu.

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ahlatçıoğlu İnşaat Emlak Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Silivri'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Salih Taylan Ahlatçıoğlu ve Mert Ahlatçıoğlu ortaklığında kuruldu.

Merve Ateş Küreç, Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü oldu!

Gayrimenkul sektöründe 55 senedir kaliteli ve konforlu yaşam alanlarının markası olan Aşçıoğlu’nun Kurumsal İletişim ve Pazarlama Müdürü Merve Ateş Küreç oldu...

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Cılbıroğlu İnşaat Emlak Otomotiv Ticaret Limited Şirketi Silivri'de Asuman Sağlam ve Mustafa Sağlam ortaklığında kuruldu.

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi kuruldu!

Kuzenler Global Emlak Otomotiv E-Ticaret İletişim Limited Şirketi Esenyurt’ta  20 bin TL sermaye bedeli  ile Rıdvan Abukan ve Uğur Özant tarafından kuruldu.

Beyoğlu Belediyesi'ne emlak vergisi tepkisi!

Beyoğlu Belediyesi emlak vergisine yüzde 45 zam yapmak istiyor. İlçe sakinleri ise bu zammı onaylamıyor. 

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Iqrn Teknoloji İletişim Sanayi Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beyoğlu'nda 100 bin TL sermaye bedeli ile Erdoğan Gündüzpolat ve Mehmet Onur Tayşu ortaklığında kuruldu.

Beyoğlu Belediyesi'nden emlak vergisi için uyarı!

İstanbul Beyoğlu Belediyesi, yayınladığı yazılı açıklamada 7256 Sayılı Vergi Affı için son başvuru tarihinin 31 Aralık olduğunu hatırlatarak emlak vergisi mükelleflerine çağrıda bulundu.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iletişim  Haberi

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi iletişim 

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi bugün Beylikdüzü'nde 10 bin TL sermaye bedeli ile Murat Yeşilbaş tarafından kuruldu.

Lazoğlu İletişim Emlak Ve Arsa Ofisi Pazarlama Ticaret Limited Şirketi konusu: 
EMLAK -Her türlü gayrimenkul almak, satmak ve komisyonculuğunu yapmak. -Yabancıların mal edinme yasalarından faydalanarak edinecekleri gayri menkuller üzerinde gerekli araştırmalar yapmak ve bunları satın almaları sonucunda gerekli ve kamu kurum ve kuruluşlarındaki işlemleri takip etmek. -Her türlü arazi,arsa,daire,ev,dükkan,işyeri ve diğer emlak alımı, satımı ve kiralanmasına aracılık etmek. -Emlak konusu ile ilgili hizmetlerde bulunmak ve sözleşmeler düzenlemek. -Her nevi gayrimenkul malların şirket veya başkası namına alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. -Komisyon mukabilinde yurt içinde ve yurt dışında her nevi gayrimenkul alımı, satımı, pazarlamasını yapmak. İLETİŞİM - TELEKOMÜNİKASYON -Resmi ve...