28 / 03 / 2024

Legrand kaçak akım koruma anahtarları

Legrand kaçak akım koruma anahtarları

Alçak gerilim tesisat malzemeleri konusunda lider marka Legrand, yüksek performanslı kaçak akım koruma cihazları ile konut, bina ve tesislere güvenli elektrik sunuyor

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatı kaçak mıydı?

Gaziantep Akkent Camisi’nin inşaatına 5 yıl kaçak şekilde devam edildiği tespit edildi. Mühendis Korkut Küçükcan, cami inşaatında iskelenin çökmesiyle hayatını kaybetti. Mimar Zeynep Küçükkan ise bilirkişi raporunda eşinin tali kusurlu gösterilmesine karşı çıktı.

Kaçak yapıların olduğu Taşköprü Yaylası’nda milli duygu sömürüsü!

Gümüşhaneliler ve Trabzonlular tarafından ortak kullanım alanı olarak belirlenen Taşköprü Yaylası’nda kaçak bina yapanlar, bölgeye 15 Temmuz adını verdiler. Fırsatçılar, duygu sömürüsü yaparak kendini kurtarmaya çalışıyor.

Gümüşhane yaylalarında kaçak yapılaşmaya sıkı takip!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, mera ve yaylalara kaçak bina yapımına savaş açtıklarını, yapılaşmanın son bulacağını anlattı.

Gümüşhane'de kaçak yapılaşmaya geçit yok!

Gümüşhane Valisi Okay Memiş, yaylalardaki kaçak yapılaşmalarla ilgili konuştu. Memiş, yeni yapılarda kaçak yapılaşmaya asla izin vermeyeceklerini söyledi.

Silivri'de kaçak yapı mücadelesi!

Silivri Belediye Başkanı Özcan Işıklar, vatandaşları imar barışı hakkında bilgilendirdi. Kaçak yapılaşmayla mücadele ettiklerini söyleyen Işıklar, ''Betonu yiyen yok, topraktan geçinen çok'' açıklamasında bulundu.

Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için yıkım kararı bekleniyor!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeninin, Adnan Oktar'ın Kandilli'deki kaçak yapıları için aldığı yıkım kararının uygulanması için mülklerin devredildiği TMSF'ye yazı yazılması üzerine devreye savcılık girdi.

Adnan Oktar'a ait kaçak yapılar için yıkım kararı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Encümeni, Adnan Oktar grubunun yıllardır kullandığı Kandilli'deki villanın bulunduğu arazideki onlarca kaçak yapı için yıkım kararı aldı.

Bursa Yıldırım'da kaçak binalar yıkılıyor!

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde kentsel dönüşüm hızla devam ediyor. Plansız yapılaşmaya son vermeyi hedefleyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapıları tek tek yıkıyor.

Yıldırım'da kaçak yapılarla mücadele sürüyor!

Türkiye’nin en kapsamlı kentsel dönüşüm projelerinden birisini hayata geçiren Yıldırım Belediyesi, diğer yandan da kaçak yapılarla mücadelesini devam ettiriyor.

Gümüşhane Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılar yıkılacak!

Gümüşhane'de yer alan Santa Harabeleri'ndeki kaçak yapılaşma için harekete geçildi. Gümüşhane Valiliği, bölgedeki yapılar için yıkım kararı aldı. 

Kaçak yapılara imar affı var mı?

İmar affı ile yaklaşık 13 Milyon yapının imar ve ruhsat sıkıntısı son buluyor. Peki, kaçak yapılara imar affı var mı? İmar affından kimler yararlanabilecek?

Osmangazi'de tarım arazisine yapılan kaçak ev yıkıldı!

Kaçak yapılaşmayla mücadelesine kesintisiz devam eden Osmangazi Belediyesi, Dereçavuş Mahallesi’nde tarım arazisi üzerine inşa edilen evi yıktı.

Yıldırım'da 36 kaçak yapı yıkıldı!

Yıldırım’ı çarpık yapılaşma yerine yaşam standartları yüksek şehir kimliğine kavuşturmak isteyen Yıldırım Belediyesi, kaçak yapılaşma ile mücadelesini tüm hızıyla sürdürüyor. 

Legrand kaçak akım koruma anahtarları Haberi

Legrand kaçak akım koruma anahtarları

Legrand, kaçak akım koruma ve otomatik sigorta konusunda sunduğu geniş ürün yelpazesi ile enerjiye yön vermeye devam ediyor. Elektromekanik yapıya sahip Legrand kaçak akım koruma anahtarları 10mA - 30mA - 300mA - 500mA lik koruma değerlerinde dört farklı seçeneğiyle yaşam alanlarına güvenilir ve maksimum koruma sağlayan çözümler sunuyor.


Kaçak Akım Koruma Anahtarı Hayat Kurtarır…

Konut ve bina elektrik tesisatlarında yer alan Legrand, otomatik devre kesicileri, sigorta ve kaçak akım koruma anahtarları sayesinde meydana gelebilecek hatalara anında tepki vererek maksimum hayati güvenlik sağlar.


Projelerde güvenilerek tercih edilen Legrand  kaçak akım koruma anahtarları, uluslararası kalite standartlarında üretimi, RoHS direktifine uygunluğu, kolay montaj olanağı sağlayan tasarımı ile sektörde lider...