27 / 04 / 2024

levent ofis fiyatları

levent ofis fiyatları

Propin tarafından hazırlanan ve 2019 Ocak, Şubat ve Mart aylarını kapsayan "İstanbul Ofis Pazarı Genel Bakış 2019 Birinci Çeyrek Raporu" yayınlandı. Rapora göre, talep edilen en yüksek kira rakamı 35 ABD Doları /m²/ay’la MİA’da yer alan Levent Bölgesi’nde görüldü...

Levent Ofis düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor!

Levent Ofis, girişimciler, freelance çalışanların yanı sıra çalışma alanlarında farklılığa gitmek isteyenler için de yeni nesil ofisler ve ofis hizmetleri sunuyor. Levent Ofis, düzenlediği etkinliklerle yeni iş birliklerine kapı açıyor.

Levent'te ofislerin metrekaresi 15 bin dolara ulaştı!

Levent İstanbul'da ofis kullanıcılarının en çok talep ettiği, prestij göstergesi haline geldi. Büyükdere aksında ofislerin metrekare birim fiyatları 15 bin doları buldu. Ulaşım çeşitliliği bölgeyi öne çıkaran en önemli etken oldu.

Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları!

Ferko İnşaat imzası ile hayata geçirilen Ferko Signature projesi 2 blok halinde yükseliyor. Levent Ferko Signature satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları!

2 blok halinde yükselen Ferko Signature Levent projesi Ferko İnşaat imzası taşıyor. Ferko Signature Levent satılık ofis fiyatları metrekare birim bazında 8 bin 500 TL'den başlangıç gösteriyor.

Levent Ferko Signature ofis fiyatları!

Lokasyon bilgisine göre Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 6 kilometre kadar uzaklıkta yer alan projede bloklar 6 ve 30 kat şeklinde yükseliyor. Levent Ferko Signature ofis fiyatları metrekare birimine göre 8 bin 500 TL'den başlıyor.

5. Levent daire fiyatları ne kadar?

Daire alanlarının 50 metrekareden başladığı proje toplam 1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle hayata geçiriliyor. Proje Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta bulunuyor. Peki 5. Levent daire fiyatları ne kadar?

5. Levent projesi fiyatları!

1 milyar 800 milyon TL yatırım bedeliyle yükselen Torunlar 5. Levent Evleri ‘nde 1+1 ‘den 4+1 ‘e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. 5. Levent projesi fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

Torunlar 5. Levent Konutları fiyatları!

Torunlar 5. Levent Konutları fiyatları metrekarelerine bağlı olarak değişiyor. Teslimlerin Aralık 2017 tarihinde yapılması planlanan proje 516 bin metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor.

Eyüp 5. Levent ev fiyatları!

Eyüp 5. Levent ev fiyatları, dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiklik gösteriyor. Alibeyköy 5. Levent projesi Boğaziçi Köprüsü 'ne 12 kilometre uzaklıkta inşa ediliyor.

Avrupa Kale Konutları'nda ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor!

Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen Avrupa Konutları Kale projesi İstanbul Zeytinburnu'nda inşa ediliyor. Ofis, dükkan ve dairelerin satışa sunulduğu projede ofis fiyatları 2 milyon 350 bin TL'den başlıyor.

Torunlar 5. Levent konut fiyatları!

Torunlar 5. Levent konut fiyatları alanları ve konumlarında göre farklılık gösteriyor. Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne 9 kilometre uzaklıkta olan projede banka kredisi ile ödeme yapılabiliyor.

Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Teslimlerin 2016 yılı içerisinde yapılması planlanan Avrupa Konutları Kale'de yer alan 52 ofis ve 30 ticari ünite satışa sunuldu. Peki Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları ne kadar?

Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları!

Toplam 650 bağımsız birimden meydana gelen proje toplam 17 bin metrekare inşaat alanında hayata geçiriliyor. Beşiktaş İstanbul Inn Levent daire fiyatları 250 bin dolardan başlıyor.

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları!

Topkapı Avrupa Konutları Kale ofis fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiyor. Artaş İnşaat tarafından hayata geçirilen proje 599 adet daire, 52 adet ofis ve 30 adet dükkandan oluşuyor.

Emlak Çadırı ofis fiyatları!

Emlak Çadırı İlgi Yönetim imzasıyla inşa ediliyor. Emlak Çadırı ‘nda toplam 10 adet satılık VIP ofis bulunuyor. Emlak Çadırı ofis fiyatları haberimizin içinde yer alıyor.

levent ofis fiyatları Haberi

levent ofis fiyatları

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2019 birinci çeyrek, önceki çeyreklerde yaşanan ekonomik ve siyasal dalgalanmaların ardından dengelerin yeniden kurulmaya çalışıldığı bir dönem oldu. Geçmiş dönemlerde dövizdeki dalgalanmalar sebebiyle bazı mal sahipleri kira rakamlarında kur sabitlemeye giderken, bazı binalardaki liste fiyatları Türk Lirası dönmeye başlamıştı. 2018 ikinci yarısında yayınlanan “Türk Parası Kıymetini Koruma Hakkında” çıkan kararname ve ortaya çıkan ayrıcalıklı durumlar karşısında pazar kararsız bir döneme girmişti.

İstanbul Ofis Pazarı’nda 2019 birinci çeyrek döneminde MİA Dışı-Avrupa’da Taksim-Nişantaşı ve MİA Dışı-Asya’da Kozyatağı ve Altunizade bölgelerinde stok artışı tespit edildi. Aynı dönemde MİA ofis stokunda bir değişiklik yaşanmadı. Gelişmekte Olan Ofis Bölgeleri’nden Kartal-Maltepe’deki stok, 2019 birinci çeyrekte belirgin şekilde büyüdü. 2019 birinci çeyrek sonunda erişilen toplam stok büyüklüğüne göre; MİA’nın stok payı %33, MİA Dışı-Avrupa...