19 / 04 / 2024

Lidya Bb İnşaat nerede

Lidya Bb İnşaat nerede

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Berkan tarafından kuruldu.

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Görgülüler Kaba Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Büyükçekmece'de 2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Savaş tarafından kuruldu.

GAP İnşaat'ın kredi notu belli oldu!

GAP İnşaat uzun vadeli ulusal notu BB olarak belirlendi. JCR Avrasya Derecelendirme Anonim Şirketi tarafından değerlendirilme yapıldı.

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Toprak Gayrimenkul Yatırım İnşaat Taahhüt Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Üsküdar’da  500 bin TL sermaye bedeli  ile Bilal Toprak ve Bünyamin Toprak tarafından kuruldu.

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Projelendirme İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kadıköy'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Bahadır Başaran ve Hakan Terzi ortaklığında kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eymen Bb İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Aytekin Hocaoğlu tarafından kuruldu. 

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Berkan tarafından kuruldu.

Bb Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bb Tasarım Mühendislik İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Berkay Bozbek imzasıyla kuruldu.

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Med Engelli Güvenliği Yapı İnşaat Tıbbı Cihazlar Bilgisayar Matbaa Teks. San. ve Ticaret Limited Şirketi 10 bin TL sermaye ile bugün Erdal Durmuş tarafından kuruldu.

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited kuruldu!

Bb Danışmanlık Turizm Emlak İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited 50 bin TL sermaye ile bugün Ferhat Bulut tarafından kuruldu.

Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’taki hastanesinin imar planı değişti!

İmar mevzuatında emsali olmayan özel uygulama Özyurt İnşaat’ın Esenyurt’ta diktiği bina için yapıldı. İBB Meclisi’nden bir ay önce onay alan bina ‘özel hastane’ olacak…

İBB Pendik Hayvan Barınağı İnşaatı'nı ihaleye çıkardı!

İSTANBUL Büyükşehir Belediyesi (İBB), Avrupa yakasındaki Kısırkaya Hayvan Barınağı'nın ardından, Anadolu yakasında da yapacağı, "Pendik Hayvan Barınağı İnşaat'ını ihaleye çıkardı. Pendik Hayvan Barınağı, Formula-1 Pisti'nin bitişiğinde yapılacak.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Lidya Bb İnşaat nerede Haberi

Lidya Bb İnşaat nerede

 Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy’de 50 bin TL sermaye bedeli ile Bora Berkan tarafından kuruldu. 


Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi konusu:

Şirketin amaç ve konusu başlıca şunlardır.1.Bütün mimarlık hizmetleri,mimari proje çizimi,müşavirlik,kontrollük etüt hizmetleri ve konuyla alakalı tüm hizmetleri ve konuyla alakalı tüm hizmetleri yurt içi ve yurt dışında yapmak. 2.İnşaat mühendisliği hizmetleri, her türlü proje çizimi kontrolü etüdü müşavirliği statik yapı betonarme mukavemet hesapları her türlü yapı konut.tesis,tünel,yol,baraj,köprü yapılarının mukavemet etütleri proje tadilatları konuyla ilgili tüm müşavirlik hizmetleri yapmak. ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.



Lidya Bb İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi adres: Fenerbahçe Mah.Bağdat Cad. No.126/7...