28 / 03 / 2024

Liv Marmara Projesi Vestel Proje Ortağım

Liv Marmara Projesi Vestel Proje Ortağım

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Portre Marmara projesi nerede? Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek?

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı işbirliğiyle İstanbul'un Pendik ilçesinde hayata geçen Portre Marmara projesi satışları devam ediyor? Peki, Portre Marmara konutları ne zaman teslim edilecek? İşte detaylar...

Portre Marmara projesindeki 100 adet daire satışta! Yeni proje!

Akbulut İnşaat ve ŞahinYılmaz Yapı ortaklığında İstanbul'un Pendik ilçesinde yükselen Portre Marmara projesi satışa çıktı. Peki, Portre Marmara konut fiyatları ne kadar? İşte detaylar...

Kuzey Marmara Otoyolu projesi için acele kamulaştırma kararı!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi kapsamında Arnavutköy, Avcılar, Başakşehir ve Çatalca'da yer alan bazı gayrimenkuller acele kamulaştırılacak.

Kanal İstanbul Marmara'nın en stratejik projesi olacak!

Kuzey Marmara Otoyolu'nda incelemelerde bulunan Ulaştırma ve Alt Yapı Bakanı Karaismailoğlu, Kanal İstanbul Projesi'nin Marmara Bölgesi’nin gelecek resminde yer alan en stratejik ve katma değerli projesi olan Kanal İstanbul Projesi'ne kısa sürede başlanacağını dile getirdi.

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi mecliste!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi meclis gündemine taşındı. CHP'li Erdoğdu, konuyla  ilgili soru önergesi hazırladı...

İn Mari Marmara projesi fiyat!

Beylikdüzü’nün yeni projesi İn Mari Marmara'da satışlar başladı. İn Mari Marmara projesi fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

İn Mari Marmara satılık! 

İmamoğlu İnşaat imzasıyla Beylikdüzü'de yükselen İn Mari Marmara projesi satışa çıktı. İn Mari Marmara satılık daire fiyatları haberimizin içerisinde yer alıyor...

Liv Marmara Projesi’nde Vestel Proje Ortağım ürünleri kullanıldı!

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs’ta ihaleye çıkıyor!

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nin Nakkaş-Başakşehir kesimi 21 Mayıs'ta Yap-İşlet-Devret (YİD) modeli ihale edilecek…

Kiler GYO İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu!

Kiler GYO Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda (KAP) Beylikdüzü İhlas Marmara 4 Projesi değerleme raporu hakkında açıklama yaptı.

İhlas Marmara 5 projesi yolda!

Kiler GYO arsası üzerinde İhlas Yapı imzası ile hayata geçirilen İhlas Marmara 5 projesi 636 adet konut ile 18 adet iş yerinde oluşacak...

Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'nde son durum!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı KGM, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi'ndeki çalışmalarla ilgili açıklama yayınladı. Açıklamada, Kuzey Marmara Otoyolu Projesi Kınalı-Odayeri Kesimi ve Çatalca-Subaşı Devlet Yolu’nun yıl sonuna kadar tamamlanacağı belirtildi.

Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla!

Liv Yapı tarafından hayata geçirilen Liv Marmara projesinde 495 daire, 34 ofis, 10 cadde mağazası yer alıyor. Liv Marmara'da 0,98 kredi oranıyla ödemeler yapılıyor. 

Liv Marmara Projesi Vestel Proje Ortağım Haberi

Liv Marmara Projesi Vestel Proje Ortağım

İstanbul Beylikdüzü’nde 60 bin metrekare alan üzerinde inşa edilen Liv Marmara projesinde kullanılacak beyaz eşyalarda Vestel tercih edildi. 

Vestel Proje Ortağım, 1+1 ve 2+1 konutlardan oluşan Liv Marmara projesi mutfaklarına 4 gözü elektrikli ve 4 gözü gazlı cam yüzeye sahip ankastre ocak modelleri, 3 ve 4 programlı ankastre bulaşık makineleri ve 5 pişirme fonksiyonlu ankastre fırın ürünlerinin her birinden 495 tane anahtar teslim çözüm olarak sundu.

Liv Marmara’da farklı ihtiyaçlara yönelik konut seçenekleri, sosyal aktivite alanları, mini golf sahası, çok amaçlı stüdyo, çocuklar için tasarlanmış oyun alanları, sinema odası, mağaza ve kafeler yer...