19 / 04 / 2024

Livza Zeytinburnu projesi yeni kampanya

Livza Zeytinburnu projesi yeni kampanya

Livza Zeytinburnu'nda yüzde 1 KDV 36 ay 0 faiz imkanı sunuluyor. Projenin teslimleri yıl içerisinde yapılacak.

Senart Fashion Mall projesi Zeytinburnu'nda yükseliyor! Toptan tekstil markaları tek çatı altında toplanacak!

Senart Fashion Mall, tekstil sektörünün toptancı markalarını tek çatı altında toplamak için start verdi. Senart Gayrimenkul imzası taşıyan proje Zeytinburnu'nda yükseliyor.

Zeytinburnu'nun kentsel dönüşüm başarısı taçlandırıldı! 'Yeni İmar Plan Notu' projesi ile ödül aldı!

Zeytinburnu, Çevre ve İklim Değişikliği Eğitim Merkezi'ndeki çalışmalar ile "Yeni İmar Plan Notu" projeleriyle "Altın Karınca 2022" ödüllerine layık görüldü.

Özak GYO Topkapı projesi başlıyor! Yeni proje! 

Özak GYO Topkapı projesi için müteahhit şirket seçildi. Özak GYO Topkapı projesini, geçtiğimiz günlerde Tekfen Holding'ten aldığı Zeytinburnu'ndaki arazide hayata geçirecek. Peki Özak GYO Topkapı projesini hangi firma inşa edecek? İşte ayrıntılar...

Zeytinburnu İETT Blokları'nda geri sayım başladı! Maliklerle anlaşma yapıldı!

BOSS4 Gayrimenkul, Zeytinburnu'nda inşa edeceği İETT Blokları Kentsel Dönüşüm Projesi'nde maliklerle anlaşma yaptı. İşte ayrıntılar...

TOKİ Zeytinburnu Telsiz projesi için düğmeye bastı!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Telsiz projesinin ihalesini 3 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirecek.

Zeytinburnu Locamahal 2021'de tamamlanacak!

Zeytinburnu Locamahal'de devam eden kentsel dönüşüm projesi ile ilgili sevindiren haber geldi. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt dönüşümün 2021'de biteceğini dile getirdi.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi'nde 281 konut dönüşecek!

TOKİ, Zeytinburnu Telsiz Mahallesi’nde inşa edilecek 281 konut ve 97 adet dükkânlı kentsel dönüşüm projesi için ihale sürecini başlattı. Buna göre söz konusu mahallenin dönüşüm ihalesi 3 Mart 2021'de yapılacak. 

Zeytinburnu Beştelsiz'de 137.5 milyon TL'lik dönüşüm başlıyor!

Emlak Konut GYO tarafından ihale edilen İstanbul Zeytinburnu Beştelsiz Kentsel Dönüşüm Projesi İnşaatı İşi'nin sözleşmesi, Yüklenici Turgut Müteahhitlik ile 137 milyon 500 bin TL'ye imzalandı.

Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi işte böyle olacak!

TOKİ’nin yapacağı Zeytinburnu Telsiz Mahallesi Kentsel Dönüşüm Projesi hak sahiplerine tanıtıldı. ‪Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından onaylanan projenin başlangıcı için hak sahiplerinin 3’te 2 çoğunluğu aranacak...

Zeytinburnu Beştelsiz'de kentsel dönüşüm başlıyor!

Dar ve orta gelirli aileleri ev sahibi yapmaya devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Büyükyalı projesi için yeni imar planı hazırlandı!

Zeytinburnu sahilinde 16/9 gökdelenlerinin yanında bulunan eski tank fabrikası arazisi üzerine yapılan Büyükyalı projesi için mahkeme kararını etkisizleştirmek amacıyla yeni imar planı hazırlandı.

Zeytinburnu Millet Bahçesi'nin inşaatı başlıyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz Millet Bahçesi projesi için düğmeye bastı. Projenin ihalesi 16 Ocak 2020 tarihinde gerçekleştirilecek.

TOKİ Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı!

Yeni konut üretim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı Zeytinburnu Beştelsiz projesi için düğmeye bastı.

Livza Zeytinburnu projesi yeni kampanya Haberi

Livza Zeytinburnu projesi yeni kampanya

Livza Zeytinburnu  projesinde satış süreci devam ediyor. Proje 65 milyon TL yatırım bedeline sahip.

Tesa Yapı imzası taşıyan Livza Zeytinburnu projesinde firma bünyesinde ödeme imkanı sunuluyor.

İstanbul Avrupa yakası Zeytinburnu'nda yer alan Livza Zeytinburnu projesinin arsa alanı 2 bin 500 metrekare.  101 adet konutun bulunduğu proje 2019 yılı içerisinde teslim edilecek.

15 katlı tek blokta, 101 daire ve 8 adet iki katlı ticari alanın yer aldığı Livza Zeytinburnu'nda 2+1 daireler 88 ile 115 metrekare, 3+1 daireler 127 ile 152 metrekare, 4+1 daireler ise 198 ile 208 metrekare olarak tasarlandı.

Livza Zeytinburnu projesinin sosyal alanları arasında; Yürüyüş alanları, Fin hamamı, Türk Hamamı, bilardo-masa tenisi alanları, mini futbol sahası, kapalı çocuk oyun alanları, sauna, fitness center, dinlenme alanları yer alıyor.


Tel: 0 212 477 77 00
Web:...