28 / 03 / 2024

lojmanların satışı 2018

lojmanların satışı 2018

AK Parti'nin seçim beyannamesine göre, maliye alanında KDV mükelleflerine hasılat esasına dayanan daha basit bir KDV sistemi kullanma imkanı verilecek.

Lojmanların satış süreci şekillendi!

Kamu lojmanların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin usul ve esasların yer aldığı Milli Emlak Genel Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

Yabancıya konut satışı 2018 ile 2022 arasında yüzde 172 arttı! Ucuzlayan TL gayrimenkule talebi uçurdu! 

Ucuzlayan TL ile beraber yabancılara konut satışı 2018 yılından 2022 yılına kadar yüzde 172 yükselirken, geçim sıkıntısı çeken vatandaşlar ise neredeyse kiralarını ödeyemeyecek duruma geldi. Peki en çok hangi ülke vatandaşları Türkiye'den gayrimenkul aldı?

Bursa'da Milli Eğitim Müdürlüğü'ne ait lojmanların satışı TBMM gündeminde!

Bursa Balabanbey Kalesi'nin bulunduğu arazi içinde kalan Milli Eğitim Müdürlüğüne ait lojmanların satışı için bölgenin tescil kaydının kaldırılacağı iddiası meclis gündemine taşındı. CHP'li Kayışoğlu, konuyla ilgili soru önergesi hazırladı...

Torkam E5 Cumartesi günü satışta! Metrekaresi 7 bin 500 TL!

Torkam E5 projesi 28 Temmuz 2018 Cumartesi günü satışa çıkacak. Projedeki rezidans dairelerin metrekare birim fiyatı 7 bin 500 TL'den başlıyor...

Lojmanların satış süreci şekillendi!

Kamu lojmanların ekonomiye kazandırılmasına ilişkin usul ve esasların yer aldığı Milli Emlak Genel Tebliği bugünkü Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi..

TOKİ'nin 20 ildeki 110 arsası yarın satışta!

TOKİ'nin portföyünde bulunan 20 ildeki 110 adet arsa Emlak Yönetim tarafından açık artırma ile 8 Mart 2018 Perşembe günü (yarın) satışa çıkarılıyor.

Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışta!

Turyap 2018’in ilk gayrimenkul açık artırmasını bugün gerçekleştirecek. Gül İnşaat'ın 212 gayrimenkulü bugün satışa çıkarılıyor. 

10 soruda hazineye ait tarım arazilerinin satışı 2018!

Belediye ve mücavir alan sınırları içinde yer alan ve imar planı bulunmayan veya imar planında tarımsal amaca ayrılan Hazineye ait tarım arazileri satışa konu olabiliyor. İşte 10 soruda hazineye ait tarım arazilerinin satışı 2018..

Lojmanların satış bedelini bağımsız şirketler belirleyecek!

TBMM’de Kasım ayı sonu kabul edilen Torba Kanun ile lojmanların satışı onaylandı. Lojmanların satışı öncelik oturanlara verilmek suretiyle satılmaları mümkün hale getirildi. 

Lojmanların satışı yeniden düzenleniyor!

Komisyonda görüşülen Torba Tasarı'da lojmanların satışı yeniden düzenleniyor. 50 bin lojmanın satılabileceği ve 500 milyon liralık gelirin gelmesi planlanıyor.

Naci Ağbal'dan kamu lojmanlarının satışa çıkmasına açıklama!

Maliye Bakanı Naci Ağbal "kamuyu ait lojmanların satışa çıkması"yla ilgili yapılan eleştirilere yanıt verdi. Ağbal, "Ekonomi kötü gittiği için bazı kamu lojmanlarının satışına ilişkin düzenlemenin getirildiği iddiası doğru değil" dedi.

Lojmanlar satılıyor 2017!

TBMM'de görüşülen Torba Tasarı kapsamında lojmanların satışına dair düzenlemelere yer veriliyor. İşte kanun tasarısında yer alan o madde..

Gedizler Yapı Ev're 2 ön satışa çıktı!

İstanbul’un en hızlı değer kazanan bölgesi Sancaktepe’de yükselen ‘İkinci Ev’re’ ön satışa çıktı. 2018’de teslim edilecek olan proje; özellikleri ve yatırım değeri ile dikkat çekiyor.

Emlak Konut Üsküdar Hava Subayları Lojmanları ihalesi yarın!

Emlak Konut GYO, İstanbul Üsküdar Barbaros Arsa Satışı Karşılığı Gelir Paylaşımı İşi kapsamında Üsküdar'da Hava Subayları Lojmanları'nı satışa çıkardı. İhale yarın saat 14:30'da yapılacak...

lojmanların satışı 2018 Haberi

lojmanların satışı 2018

AK Parti'nin "24 Haziran Cumhurbaşkanlığı Seçimleri ve Genel Seçimler Seçim Beyannamesi"ne göre, mali disiplin için yeni dönemde kamu harcama ve gelirlerinde etkinlik artırılacak, mevcut harcama programları gözden geçirilecek, verimsiz harcamalar tasfiye edilecek.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre kamuda taşıt ve hizmet binası edinim ve kullanımlarında uyulacak usul ve esaslar güncellenecek, bunların kullanımında israf önlenecek, çok zorunlu haller dışında kamu hizmet binası yapımına izin verilmeyecek. Kamu konutlarının, içinde oturan memurlarca satın alınmasına imkan sağlanacak.

Vatandaşların Hazine taşınmazlarıyla ilgili iş ve işlemleri elektronik ortamda yürütülecek, hisseli 20 bin Hazine taşınmazı hissedarlarına doğrudan satılacak.

Mülkiyet ihtilaflarının ortadan kaldırılması amacıyla üzerinde yapılanma olan 10 bin adet Hazine taşınmazı hak sahiplerine satılmak üzere belediyelere devredilecek. 

Kamuoyunda 2/B olarak bilinen orman vasfını yitirmiş arazilerin değerlendirilmesi ve satışı kapsamında...