28 / 03 / 2024

M Can Çınar İnşaat iletişim

M Can Çınar İnşaat iletişim

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

İBB, Kartal'da arsa satıyor! Konut imarlı arsa arayanlar dikkat! 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi, İstanbul ili, Kartal ilçesi, Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan arsayı satıyor. Peki Kartal'da yer alan arsanın fiyatı ne kadar? İşte ayrıntılar... 

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren düzenleme sahasında 3194 sayılı İmar Kanununun 18. maddesine göre yapılan imar uygulaması sonucunda düzenlenen Parselasyon Planı 1 ay süre ile askıya çıkarıldı.

Gümüş can çekişiyor! Son dakika gümüş fiyatları 29 Eylül 2022

Gümüş fiyatları dolar baskısı altında dip rakamlara kadar geriledi. Gümüş resmen can çekişiyor. Peki gümüş fiyatları kaç TL? Gümüş fiyatları ne kadar? İşte son dakika 29 Eylül 2022 gümüş fiyatları...

Milli Emlak'tan büyük fırsat! İstanbul'da arsa satıyor!

Yatırımcıların merak ettiği ve araştırdığı yeni ihale ilanlarını peş peşe  yayınlayan Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsa için satış ihalesi düzenliyor. 

İstanbul Kartal'da imarlı arsa fırsatı! İhalesi 1 Eylül'de!

Çalışmalarına hız kesmeden devam eden Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı Milli Emlak Genel Müdürlüğü, İstanbul ili, Kartal ilçesi Gümüşpınar Mahallesi'nde yer alan imarlı arsayı satışa çıkardı.

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları çekiliyor! KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022

KİPTAŞ Çınar Evler kuraları bugün çekiliyor. Peki KİPTAŞ Çınarevler kura sonucu açıklandı mı? İşte Çınar Evler kura sonucu 6 Temmuz 2022...

Yıldırım Belediyesi, Bursa'da gayrimenkul satıyor! İhalesi 19 Temmuz'da!

Bursa İli Yıldırım Belediye Başkanlığı, Bursa Yıldırım Karapınar Mahallesi'nde yer alan gayrimenkul için satış ihalesi düzenliyor. Söz konusu ihale 19 Temmuz 2022 tarihinde saat 10:00'da gerçekleştirilecek.

Kartal Gümüşpınar Mahallesi parselasyon planı askıda!

Kartal İlçesi, Gümüşpınar Mahallesi, 10958 ada, 1, 2, 3, 30, 31, 32, 33 ve 48 parseli içeren parselasyon planı askıya çıkarıldı.

Kartal Kordonboyu ve Soğanlık Gümüşpınar Mahalleri uygulama imar planları askıda! 

Kartal Kordonboyu Mahallesi’nin bir kısmı ile yine 2016'dan günümüze kadar yapı ruhsatı alınamayan Soğanlık Gümüşpınar Mahallesi eski köy içi alanına ilişkin 1/1000 ölçekli Uygulama İmar Planları askıya çıktı.

Kentsel dönüşümde engeller kaldırılmalı!

İMKON Genel Başkanı Tahir Tellioğlu, deprem ve kentsel dönüşümle ilgili olarak, "Deprem gerçeğine karşı, kentsel dönüşümü can ve mal kaybının çaresi olarak görüyorsak, bu çareyi ortaya koymakta hiçbir gecikme, mazeret ve tereddüt olmamalıdır" dedi. 

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

Kartal'daki 10 blokluk lojmanda karot testi iddiası!

Kartal’ın Gümüşpınar Mahallesi’nde 10 bin metrekarelik alana 40 yıl önce lojman olarak inşa edilen, 10 bloktan meydana gelen 100 dairede oturanlar, binaların bir kısmına karot testi yapıldığını iddia etti.

Boğaziçi'nin yeni Reina'sı Oligark, Kıvılcım Kocabıyık'a ait!

Boğaziçi'nde yeni mekanlar açıldı ve açılmaya devam ediyor. Kıvılcım Pınar Kocabıyık'a ait 5 bin metrekarelik yeni mekanda onlardan biri.

M Can Çınar İnşaat iletişim Haberi

M Can Çınar İnşaat iletişim

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmetcan Çınar tarafından kuruldu.

M Can Çınar İnşaat Taşımacılık Gıda İletişim Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
Yurtiçi ve yurtdışında yol, su, elektrik, kanalizasyon, sulama, su arıtma tesisleri ile karayolları, havaalanları, iskele, köprü, tünel, mendirek, baraj, okul, fabrikalar ve hastaneler gibi bayındırlık tesisleri ile turistik, spor ve zirai tesisleri ile her türlü resmi ve özel bina inşaatı, yap-sat karşılığı inşaat, onarım, tadilat, tamirat ve boya işleri yapmak,hafriyat ve dekapaj taahhüt işleri yapmak, dekorasyon, iç mimari, çevre düzenlemesi, peyzaj, park ve bahçe düzenlemelerinin bir kısmı veya tamamını yapmayı taahhüt etmek, başkalarına devretmek, devralmak, her türlü resmi ve özel ihalelere girmek.Kendi veya...