26 / 04 / 2024

m istanbul en ucuz ev

m istanbul en ucuz ev

En uygun fiyatlı evlerin Esenyurt ve Arnavutköy'de olduğunu açıklandı. İstanbul'un Kuzey Marmara Otobanı ve İstanbul Havalimanı'nın batısına doğru ilerleyen ilçelerde gayrimenkul piyasası değerlendi.

Arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehir!

Arsa yatırımına ilgi hız kesmeden devam ederken, Gayrimenkul Uzmanı Murat Gültekin de arsa yatırımında en iyi getiri sağlayacak 10 şehri açıkladı. İşte Murat Gültekin'in o paylaşımı...

Bu il ve ilçelerden ev alanlar köşeyi döndü! Konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

Yatırımını konut üzerinden yapmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken ilk nokta konutun semti, ili veya ilçesi. Peki konut yatırımında en çok değerlenen il ve ilçeler hangileri? 

İŞKUR duyurdu: 330 TYP işçi alımı yapacak! En az 11.500 TL maaşla temizlikçi alınacak

İş arayanlar ya da işçi arayan kurumlar İŞKUR'a başvuruyor. İŞKUR iş arayanlar için ilan yayımladı. 330 TYP işçi alımı yapacak. En az 11 bin 500 lira maaşla temizlikçi alınacak.

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 100 arttı! Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Tiny House’a uygun arazi fiyatları yüzde 50 ila yüzde 100 oranında arttı. Peki Tiny House yapımına en uygun iller hangileri? 

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir ili açıkladı!

Deprem uzmanı Ahmet Ercan deprem bakımından en güvenilir şehri açıkladı. İşte sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Ercan'ın o açıklaması...

Emeklilere AK Parti Başkanvekili'nden müjde: En düşük emekli maaşı 10 bin TL mi oluyor? Hemen bakın!

AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, emekli maaşlarına yapılacak ara zammın detaylarını açıkladı ve bu konuda yapılan çalışmaların ne zaman başlayacağını ilk kez duyurdu. Peki, en düşük emekli maaşı ne kadar olacak 2023? İşte, emekli maaşı zammı son dakika haberi...

İş Bankası'ndan flaş açıklama. Müşterileri işi gücü bırakıp okusun. En sık kullandıkları şey artık parasız

İş Bankası'ndan müşterilerine yönelik çok önemli bir adım geldi. Banka tarafından müşterilerin en sık kullandığı uygulama hakkında flaş bir karar alındı. Uygulama bundan sonra ücretsiz yapılacak.

Kızılay'dan personel alım ilanı! En az ilkokul mezunu 40 alanda personel alınacak!

Türkiye'nin en önemli yardım kuruluşlarından biri olan Kızılay, ülkemizde meydana gelen doğal afetlerde ve ihtiyaç sahibi kişilere yardım etmek için çalışıyor. Son dönemde yaşanan depremlerden sonra Kızılay, 40 farklı alanda yüzlerce personel alımı yapacağını açıkladı.

İŞKUR tam 4321 kişi temizlik personel alımı yapacak! En az ilkokul mezunu olmanız yeterli

İş arayanların dikkatine siz de aradığınız işe çok yaklaşmış olabilirsiniz.  Her yıl binlerce kişiyi hayallerindeki işe yerleştiren İŞKUR en az ilkokul mezunu 4.321 kişilik personel alımı yapacağını açıkladı. Peki bu alım nasıl gerçekleşecek?

Altına yatırım yapacaklar durun! İslam Memiş altın almanın en doğru zamanını duyurdu!

Altına yatırım yapacaklar en doğru zamanı kovalıyor. İniş ve çıkışlı haline devam eden altının akıbeti ne olacak? İslam Memiş, altın alacaklar için şu değerlendirmeyi yaptı. İşte detaylar!

Ulaşım sorununa en keyifli çözüm elektrikli scooter’lar kaç TL? 31 Aralık 2022 Fiyat Listesi

 Özellikle büyük kentlerde trafiği aşmak, toplu ulaşımı beklememek ve kalabalık yolculuk etmemek gibi pek çok artısı bulunan scooter’lar değişen fiyatlarda satışa sunuluyor. Peki bütçenize uygun bir elektrikli scooter ne kadar? Özellikleri neler?

Kasım’da en çok bu otomobiller satıldı! O marka resmen atağa kalktı! İşte detaylar!

Kadım ayını geride bırakırken, en çok satılan otomobil markaları da belli oldu. İşte Kasım ayında en çok satılan otomobillere dair detaylar!

65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parasında alt limit hesaplandı! O maaşlar en az bu kadar olacak! Şimdi bakın!

Bugünkü ekonomik verilere göre 2023 yılı 65 yaş aylığı, evde bakım parası, engelli aylığı gibi ödemelere gelecek zammın alt limitleri netleşti. Peki 65 yaş aylığı, engelli aylığı, evde bakım parası en az ne kadar olacak? Şimdi bakın!

m istanbul en ucuz ev Haberi

m istanbul en ucuz ev

Gayrimenkul veri analizi platformu Endeksa, İstanbul'da kiraların en ucuz olduğu ilçeler inceledi. Verilere göre en uygun fiyatlı evler Esenyurt ve Arnavutköy'de bulunuyor. 

Oda TV'nin haberine göre; İstanbul'da konut fiyatlarının incelendiği araştırmalara göre; bölgede en düşük fiyatlı konut, ortalama metrekare fiyatının 2 bin 209 lira olduğu Esenyurt ilçesi olarak açıklandı. Esenyurt'u izleyen ilçeler arasında ise 2 bin 240 lirayla Arnavutköy, 2 bin 300 lirayla Silivri, 2 bin 322 lirayla Beylikdüzü, 2 bin 350 lirayla Sancaktepe, 2 bin 370 lirayla Sultangazi, 2 bin 409 lirayla Avcılar ve 2 bin 493 lirayla Sultanbeyli bulunuyor.

YABANCI YATIRIMCILARIN SAYISI ARTIYOR

Kamu bankalarının konut kredi faizlerini aylık yüzde 0,99'a düşürüp vadeleri 180 aya vadelendirmesi, uzun zamandır bekleme döneminde olan geçen gayrimenkul piyasasını canlandırdı. Türkiye’deki faiz artışları nedeni ile...