19 / 04 / 2024

Mahal Palace Termal fiyatları

Mahal Palace Termal fiyatları

Mahal Palace Yalova iletişim için 444 17 69 telefon numarasını arayarak satış ofisine ulaşabilirsiniz. Mahal Palace Yalova projesinin 2014 yılı sonunda hizmete açılması hedefleniyor...

Mahal Palace Armutlu daire fiyatları!

Mahal Palace Armutlu daire fiyatları kapsamında detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz. Yalova'da yükselen Mahal Palace Armutlu kapsamında odalar 1+1, 1+1 deluxe ve de 2+1 şeklinde müşterilere sunuluyor

Mahal Palace ulaşım!

Mahal Palace ulaşım bilgileri haberimizin içinde krokili bir şekilde yer alıyor

Mahal Palace Termal fiyatları!

Minimum fiyatın 1+1 odalar için 12 bin liradan başladığı Mahal Palace Termal fiyatları ile ilgili detaylı bilgi için haberimizi inceleyebilirsiniz...

Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor!

Karaderili Şirketler Group’un, 180 milyon dolarlık yatırım bedeli ile 2014 yılında temelini attığı 2 bin 200 yatak kapasiteli Yalova Termal Palace 2018 başında açılıyor.

Yalova Termal Palace'ın rezervasyonu şimdiden tamamlandı!

Yalova Termal Palace ‘ın 2200 odasının rezervasyonu şimdiden tamamlandı. 2016 yılının başında otelin pazarlaması için özellikle Avrupa, Türkiye Cumhuriyetleri ve Ortadoğu’da 15 ayrı satış ofisleri kuran Karaderili bu çalışmasının meyvesini toplamaya başladı.

Rıhtım Termal Palace Armutlu devremülk fiyatları!

Yalova Armutlu'da inşa edilen Rıhtım Termal Palace projesinde inşaat çalışmaları 1 ay sonra başlıyor. 65 dairelik butik projeden meydana gelen projede 1 hafta veya 15 günlük tatil imkanı bulunuyor.

Armutlu Rıhtım Termal Palace'ta 5 bin TL'ye devremülk!

Rıhtım Termal Palace Yalova'nın Armutlu ilçesi'nde denize sıfır konumda hayata geçiriliyor. İnşaatı 1 ay içinde başlayacak olan projede devremülk fiyatları 5 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Yalova Thermal Palace devremülk fiyatları!

Yalova Thermal Palace, Yalova Termal Akköy'de 56 bin 673 metrekare arsa üzerinde yükseliyor. Yalova Thermal Palace'ta daireler 1+0, 1+1, 2+1 ve 3+1 şeklinde dizayn ediliyor.

Yalova Thermal Palace'ta 12 bin TL'ye devremülk!

56 bin 673 metrekare arsa üzerinde inşa edilen Yalova Thermal Palace, Yalova'nın Termal ilçesi, Akköy köyünde 3 etap şeklinde inşa ediliyor.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Termal sağlık kaynakları denince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yalova’nın şifalı suları konfor ve saraylara layık lüks bir hizmetle birleşti.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı hizmete açıldı!

Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace, devremülk ve spa merkezi konseptinde Termal ilçesi Akköy'de üç etap şeklinde inşa edilen projenin ilk etabını hizmete açtı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı teslim edildi!

Termal sağlık kaynakları denince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yalova'nın şifalı suları konfor ve saraylara layık lüks bir hizmetle birleşti. Yalova Termal Palace Otel, Yalova'yı Ortadoğu'nun yeni gözdesi yaptı.

Yalova Termal Palace'ın ilk etabı açıldı!

Otelcilik ve devre mülk alanlarında öne çıkan Karaderili Şirketler Grup'un vizyon projesi olarak adlandırdığı en büyük yatırımı Yalova Termal Palace projesinin ilk etabı hizmete açıldı.

Yalova Termal Palace ilk etabını hizmete açtı!

Termal sağlık kaynakları denince akla ilk gelen şehirlerden biri olan Yalova’nın şifalı suları konfor ve saraylara layık lüks bir hizmetle birleşti. Selçuklu ve Osmanlı mimarisinden esinlenen yapı görkemli bir duruşa sahip.

Sunis Otelleri, İzmir'de Taç Mahal oteli inşa edecek!

Dört ve beş yıldızlı 5 otel sahibi Sunis Otelleri, 200 milyon euroluk yatırımla İzmir'de 5 yıldızlı 4 oteli önümüzdeki 5 yılda tamamlayacak. İzmir'deki otellerden biri Taç Mahal'le birebir olacak, Seferihisar'da da denize sıfır termal oteli kurulacak.

Termal Palace Otel nerede?

Termal Palace Otel 40 bin metrekare üzerinde yükseliyor. Stüdyo 1, 2 ve 3 yatak kapasiteli daireler bulunan Termal Palace Otel projesinde 12 adet kral dairesi bulunuyor. "Termal Palace Otel nerede?" sorusunun cevabı haberimizde yer alıyor.

Mahal Palace Termal fiyatları Haberi

Mahal Palace Termal fiyatları


Mahal Palace projesi Yalova Armutlu'da Fıstıklı Köyü bölgesinde inşa ediliyor. Mahal Palace Yalova projesi Abdurrahman Akarsu Holding tarafından hayata geçiriliyor. Mahal Palace Yalova iletişim bilgisinden önce projeden bahsedelim.


Mahal Palace Yalova projesi 34 bin 905 metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor. Mahal Palace Yalova projesi 184 adet odadan meydana geliyor. Mahal Palace Yalova projesi 808 yatak kapasitesine sahip.


Mahal Palace Yalova iletişim için 444 17 69 numaralı telefonu arayarak, Mahal Palace Yalova projesinin satış ofisine ulaşabilirsiniz. Mahal Palace Yalova projesinin 2014 yılı sonunda tamamlanması planlanıyor.


Mahal Palace Yalova projesi devremülk konseptinde tasarlandı. Mahal Palace Yalova projesinde 1 oda 1 salon, 1 oda 1 salon deluxe ve 2 oda 1 salon odalar yer alıyor. Mahal Palace Yalova'da 6 bin metrekareyle Türkiye'nin en büyük SPA...