19 / 04 / 2024

mai residence örnek daire

mai residence örnek daire

İstanbul Anadolu Yakası Kartal'da yükselen Mai Residence satılık daire fiyatları konutların büyüklükleri ve konumlarına göre değişiklik gösteriyor. Proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Kartal Mai Residence'ta 326 bin TL'ye! Yüzde 1 KDV!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Kartal Mai Residence projesinde 0 peşinatla, 1 yıl ötemeli ödemeler!

1 yıl ötemeli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Kartal Mai Residence projesinde yer alan daireler için peşinatlar da dilenirse 1 yıl sonra ödeniyor. Projede 2. blok teslimleri Eylül'de yapılacak.

Mai Residence fiyatları ne kadar?

Daire teslimlerinin home office bloğunda hemen gerçekleştiği Fer Yapı Mai Residence Kartal İDO İskelesi'ne 8 dakikalık mesafede hayata geçiriliyor. Peki Mai Residence fiyatları ne kadar?

Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun!

Adalar manzarasına sahip olan Mai Residence'de daire fiyatları 357 bin TL'den başlangıç gösteriyor. Proje "Mai Residence'de manzaraya hiç para ödemeden sahip olun" sloganıyla tanıtılıyor.

Mai Residence Kartal’da peşinatsız, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Fer Yapı tarafından hayata geçirilen Mai Residence projesi Anadolu Yakası 'nda Kartal'da inşa ediliyor. Fer Yapı Mai Residence Kartal 2016 yılının Mart ayında teslim edilecek.

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödemeler!

Kartal'da inşa edilen Mai Residence projesi kapsamında gerçekleştirilen kampanya kapsamında peşinatsız, ara ödemesiz, 1 yıl ötemeli ödeme seçenekleri uygulanıyor. Fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da 298 bin TL'ye! Taksitleri 1 yıl ötele!

Taksitlerin bir yıl ötelendiği kampanyanın uygulandığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ayrıca peşinatsız ara ödemesiz seçenekler de sunuluyor. Projede fiyatlar 298 bin TL'den başlangıç gösteriyor.

Kartal Mai Residence 2'nci blok teslimleri Eylül'de!

FERYAPI İstanbul'un gelişim potansiyeli yüksek bölgelerinden Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da birinci blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini Eylül'de gerçekleştirecek.

Mai Residence'ta teslimler başladı! Ödemeler 1 yıl sonra!

FerYapı, İstanbul’un gelişim potansiyeli en yüksek bölgelerinden Kartal’da inşa ettiği Mai Residence’da 1. blok teslimlerine başladı. Geliştirdiği finansal çeşitlilik modelleriyle dikkat çeken FerYapı, ikinci blok teslimlerini ise eylülde gerçekleştirecek

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, ara ödemesiz, yüzde 1 KDV'yle!

Peşinatsız ara ödemesiz yüzde 1 KDV'yle ödemelerin yapıldığı Mai Residence Kartal projesinde uygulanan kampanya ile ödemeler 1 yıl sonra başlıyor. Projede ödemeler Mart 2016'da başlayacak.

Mai Residence Kartal'da ara ödemesiz peşinatsız yüzde 1 KDV'yle!

Kartal 'da inşa edilen Mai Residence projesinde uygulanan kampanya dahilinde peşinat ve ara ödeme uygulanmadan daire sahibi olunuyor. Projede yüzde 1 oranında KDV uygulanıyor.

Fer Yapı Mai Residence'ta peşinat yok, ara ödeme yok!

Peşinatsız, ara ödemesiz ödeme seçeneklerinin sunulduğu Fer Yapı Mai Residence projesinde ödemeler bir yıl sonra başlıyor. Projedeki daireler stüdyodan 2+1 'e kadar çeşitlilik gösteriyor.

Mai Residence Kartal'da 0 peşinatla! 1 yıl sonra ödemeye başla!

Peşinatsız ara ödemesiz satışların yapıldığı Mai Residence Kartal projesi kapsamında ödemeler 1 yıl sonra başlayacak. Proje kapsamında yer alan daireler için ödemeler Mart 2016'da başlayacak.

mai residence örnek daire Haberi

mai residence örnek daire

Satış süreci devam eden Mai Residence Evleri 'nde 1. blok teslimlerinin Mart 2015, 2. blok teslimlerinin ise Eylül 2015'te yapılması planlanıyor. Proje 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daire alternatiflerinden oluşuyor.


Kartal Mai Residence Konutları'nın kampanyası kapsamında 3 bin 500 TL'den başlayan peşinat ile konut sahibi olabilmek mümkün. Projede taksit ödemeleri ise 2015 yılı Eylül ayında başlıyor. 22 gün sonra sona erecek kampanyada 2 oda 1 salon dairelerin taksitleri 2 bin 800 TL'den başlangıç gösteriyor. 


Mai Residence projesi 35 ve 14 katlı 2 blok olarak tasarlandı. Deniz ve Adalar manzarasına sahip dairelerin yer aldığı proje Kartal İDO İskelesi'nde 8 dakika, sahil yoluna 3 dakika, Yakacık ve Kartal metro durağına yürüme mesafesinde, TEM bağlantı yoluna...