28 / 03 / 2024

Mai Resindence kartal

Mai Resindence kartal

Mai Residence, E-5 Karayolu Kartal metro istasyonuna 5 dakika yürüme mesafesinde yer alıyor. FerYapı, İstanbul'un yükselen değeri Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da ev sahibi olmak isteyenler için farklı bir kampanya başlattı.

Mai Resindence'da peşinat yüzde 1'e indi!

Peşinat yüzde 1'e indi ödeme de erteleniyor Fer Yapı'nın, Kartal'da inşa ettiği Mai Residence'da teslimlerine 3 ay kaldı. Kampanyada yüzde 1 KDV imkanı yer alıyor.

Mai İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mai İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Maltepe’de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Çelik ve Yıldıray Kartal ortaklığında kuruldu.

Mai Rezidans güncel fiyatları!

Mai Rezidans güncel fiyatları 454 bin TL'den başlayarak değişiyor. Mai Rezidans Kartal'da daireler oturuma hazır...

Mai Residence Kartal'da peşinatsız, hemen teslim daireler!

Mai Residence Kartal'da peşinatsız ödeme fırsatı sunuluyor. Evdekifirsat.com bünyesinde başlatılan kampanya ile peşinat ödemeden, hemen teslim daire sahibi olma imkanı sunuluyor...

Kartal Mai Residence satış fiyatları!

Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika kadar uzaklıkta yükselen projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Kartal Mai Residence satış fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence ödeme bilgileri!

Mai Residence ödeme bilgileri kapsamında peşinatsız daire sahibi olunabiliyor. İstanbul Kartal'da hayata geçirilen proje Bağdat Caddesine 15 dakika, sahil yoluna 3 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal satış fiyatları!

Mai Residence Kartal satış fiyatları dairelerin planlarına göre değişiklik gösteriyor. Fer Yapı imzası ile yükselen projede 213 adet konut ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal satılık ev!

213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Bağdat Caddesine 15 dakika kadar uzaklıkta yer alıyor. Mai Residence Kartal satılık ev tipleri 1+1, 2+1 ve 3+1 olarak dizayn edildi.

Kartal Mai Residence satılık daire!

Kartal Mai Residence satılık daire teslimleri hemen gerçekleşiyor. Fer Yapı imzası ile hayata geçirilen projede 213 adet daire ve 144 adet home ofis yer alıyor.

Mai Residence Kartal fiyatları!

Konum bilgisine göre Bağdat Caddesine 15 dakika uzaklıkta bulunan projede 213 konut ve 144 home ofis bulunuyor. Mai Residence Kartal fiyatları 490 bin TL'den başlıyor.

Mai Residence lokasyon bilgileri!

Toplam 213 konut ve 144 home ofisin yer aldığı proje Fer Yapı tarafından hayata geçiriliyor. Mai Residence lokasyon bilgileri kapsamında Kartal İDO İskelesi’ne 5 dakika uzaklıkta bulunuyor.

Mai Residence Kartal ev fiyatları!

Mai Residence Kartal ev fiyatları metrekare büyüklüklerine göre değişiklik gösteriyor. Banka kredisiyle ödeme yapılabilen proje Fer Yapı imzası ile hayata geçiriliyor.

Mai Residence Kartal satış ofisi!

Mai Residence Kartal satış ofisi telefon numarası 444 93 37 olarak belirlendi. Teslimlerin hemen yapıldığı projede 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor.

Kartal Mai Residence adres bilgileri!

Kartal Mai Residence adres bilgileri kapsamında proje, Yalı Mahallesi Topselvi Caddesi'nde inşa ediliyor. Daire fiyatları 392 bin TL'den başlangıç gösteren proje Fer Yapı imzası taşıyor.

Mai Resindence kartal Haberi

Mai Resindence kartal

'Yok Artık' dedirten kampanyada peşinat yok, ara ödeme yok. 1 yıl boyunca cebinizden hiç para çıkmayacak. Projenin ilk bloğu Mart 2015'te, ikinci blok ise Eylül'de teslim edilecek. 


ÖDEMELER MART 2016'DA BAŞLIYOR 


Yüzde 1 KDV avantajlı Mai'de 1+1 ünitelerin peşin satış fiyatı 298 bin TL'den, 2+1 üniteler ise 325 bin TL'den başlıyor. FerYapı'nın kampanyasında yüzde 25 oranındaki peşinat Mart 2016'da ödeniyor ve aylık sabit taksit ödemeleri de yine Mart 2016'da başlıyor. 

Gerek son kullanıcıdan gerekse yatırımcılardan ilgi gören Adalar manzaralı Mai Residence, merkezi konumu ile dikkat çekiyor. 


Yeni...