27 / 04 / 2024

Majed Karmouta

Majed Karmouta

Ayal Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Sanayi Limited Şirketi, Ayşe Çalı, Majed Karmouta tarafından 20 bin TL'lik sermaye bedeli ile 6 Ocak'ta Şişli, Harbiye Mahallesi'nde kuruldu.

Suudi Arabistan'dan Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davet!

Suudi Arabistan Belediye, Kırsal İşler ve Konut Bakanı Majed Al Hugail, ülkesinde yapılacak projeler için Türk müteahhitlere 150 milyar dolarlık davette bulundu.

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Tapum Emlak Ve Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 500 bin TL sermaye bedeli ile Majed A A H Alturkaıt, Seyran Denli ve Zekeriya Denli ortaklığında kuruldu.

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

GİG Global İnvestment Group Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Şişli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Ahmad Altal ve Majed Karroum ortaklığında kuruldu...

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu! 

M Proje İnşaat Satış ve Pazarlama Limited Şirketi Zeytinburnu'da 10 bin TL sermaye bedeli ile Majed Hussien ve Meltem Yalçın ortaklığında kuruldu. 

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saud İnşaat Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 150 bin TL sermaye bedeli ile Majed Abouzaknen, Mohamad Abozaknen ve Abdıullah Alsagr ortaklığında kuruldu. 

Difka İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Difka İnşaat Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Güngören'de 20 bin TL sermaye bedeli ile Majed D.F. Kareem tarafından kuruldu.

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Hanın İnşaat Emlak Gıda Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Majed Kahlous tarafından kuruldu.

Al Khatla İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Al Khatla İnşaat Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Majed Alsuliman Alturki tarafından 500 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Şamtur İnşaat Gayrimenkul Gıda Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şamtur İnşaat Gayrimenkul Gıda Pazarlama Sanayi Ve Dış Ticaret Limited Şirketi bugün Mohammad Majed ve Saner Alksebate ortaklığında 100 bin TL sermaye bedeli ile Fatih'te kuruldu.

Properties Gate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Properties Gate Gayrimenkul Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Al Malkı tarafından 100 bin TL sermaye ile 24 Haziran'da Esenyurt, Yeşilkent Mahallesi, Nazım Hikmet Bulvarı'nda kuruldu.

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Afak Gayrimenkul Yatırım ve Ticaret Limited Şirketi, Rashad Abdo Alı Qaıd, Abdulazız Abdo Saeed Al-Yousefı, Majed Ahmed Alı Mohammed, Ahmed Moqbel Ahmed Al-Mokbıly ortaklığıyla 300 bin TL sermaye ile 12 Mayıs'ta Başakşehir'de kuruldu.

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şam Zümrüt İnşaat Sanayi İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Majed Kallas, Mazen Abo Jıeb, Omar Wazzan, M.Samır Alrıfaı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 22 Nisan'da Fatih, Yavuz Sultan Selim Mahallesi'nde kuruldu.

Bianca Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Bianca Yapı Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi, M.Abdl-Majed A. Mujahed Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Samer Yousef Ialhalees Yönetim Kurulu Üyeliği'nde 150 bin TL sermaye ile 13 Nisan'da Bağcılar'da kuruldu.

Majed Karmouta Haberi

Majed Karmouta


Ayal Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Sanayi Limited Şirketi, Ayşe Çalı, Majed Karmouta tarafından 20 bin TL'lik sermaye ile 6 Ocak'ta kuruldu. 


Ayal Gayrimenkul Danışmanlık ve Turizm Sanayi Limited Şirketi iş konusu; 1-Yürürlükteki mevzuat çerçevesinde her türlü gerçek ve tüzel kişilere ait gayrimenkuller, gayrimenkul projeleri ve gayrimenkullere dayalı hak ve faydaların belli bir tarihteki muhtemel değerini, bu değeri etkileyebilecek piyasa ve çevre koşullarını analiz ederek uluslararası alanda kabul görmüş değerleme standartları çerçevesinde bağımsız ve tarafsız olarak takdir etmek. 2-Her türlü menkul ve gayrimenkul mallar hakkında yürürlükteki mevzuat çerçevesinde ipotekli konut finansmanı için ipotek tesisi aşamasında ve ipotekli konut finansmanından kaynaklanan alacakların takibi aşamalarında kıymet takdirinde bulunmak, değerleme faaliyeti yapmak, raporlar düzenlemek. 3-Gayrimenkullerle ilgili proje analizleri yapmak, fizibilite çalışması yapmak, bölge ve...