23 / 04 / 2024

makro mavera comfort fiyat

makro mavera comfort fiyat

Mavera Comfort fiyat listesi 2020 haberimizde yer alıyor. Projede yer alan konutların satışları bugün itibariyle başladı..

Başakşehir Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı! Yeni proje!

Makro İnşaat imzası ile hayata geçirilen Mavera Boutique'te yüzde 25 indirim fırsatı sunuluyor. Projede sadece 4 oda 1 salon ve 4,5 oda 1 salon tipinde daireler yer alıyor.

Mavera Comfort'ı Japonya'dan gelen heyet inceledi!

İstanbul Başakşehir’de hayata geçirilen Mavera Comfort temel kolonlarına yerleştirilen deprem izolatörleri Japonya'dan gelen bir heyet tarafından incelendi.

Mavera Cadde Dükkanları bugün satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular sona erdi. Dükkanlar için açık artırma ise bugün yapılacak. 

Mavera Homes fiyat!

Makro & Akyapı imzasıyla Başakşehir Kayabaşı'nda yükselen Mavera Homes projesinde satışlar başladı. Mavera Homes fiyat listesi haberimizin içerisinde yer alıyor...

Mavera Homes satılık!

Makro & Akyapı ortaklığında inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Mavera Homes satılık daire fiyatları 753 bin TL'den başlıyor. İşte projeyle ilgili merak edilen her şey...

Mavera Homes satışta! 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Makro - Akyapı kalitesiyle inşa edilen Mavera Homes projesi satışa çıktı. Projede fiyatlar 753 bin TL'den başlayan fiyatlarla satılıyor.

Mavera Cadde Dükkanları yarın satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar için başvurular bugün sona eriyor. Dükkanlar için açık artırma ise yarın yapılacak. 

Mavera Cadde Dükkanları için başvurular yarın sona eriyor! 

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkan için başvuru süreci yarın sona eriyor. 

Mavera Cadde Dükkanları açık artırmayla satışa çıkıyor!

Türkiye'nin en büyük uydu kent, Kayaşehir'de hayata geçen Mavera Comfort'ta yer alan dükkanlar açık artırmayla satışa çıkılıyor. Dükkanlar için metrekare başına 10 bin TL muhammen bedel belirlendi.

Mavera Comfort'ın temeli atıldı!

Türkiye’nin deprem izolatörlü ilk konut projesi olan Mavera Comfort projesinde ilk harç törenle atıldı. Başakşehir Belediyesi garantörlüğünde hayata geçirilen projenin temel atma töreninde konuşan Başkan Yasin Kartoğlu, projeyi 24 ayda teslim etmeyi hedeflediklerini belirtti.

Mavera Homes için ÇED süreci başladı!

Makro İnşaat imzası ile İstanbul Kayabaşı'nda hayata geçirilen Mavera Homes projesi için ÇED süreci başladı.

Mavera Comfort için ÇED süreci başladı!

Makro Akyapı Başakşehir İş Ortaklığı'yla hayata geçirilen Mavera Comfort projesi için ÇED Süreci başladı.

Park Mavera 3'te 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı!

Gelir Paylaşımı Modeli ile TOKİ ve Makro ortaklığında inşa edilen Park Mavera 3 projesi, İstanbul’un en hızlı gelişen ilçelerinden biri olan Başakşehir'de inşa ediliyor. Projede 1 yıl ödemesiz 15 yıl vade fırsatı sunuluyor.

makro mavera comfort fiyat Haberi

makro mavera comfort fiyat

Mavera Comfort projesi Makro İnşaat ve Akyapı ortaklığı ile inşa ediliyor. Proje İstanbul Başakşehir'de yer alıyor.

Türkiye’nin, deprem izolatörlü ilk konut projesi olma özelliğine sahip olan Mavera Comfort'ta satışlar bugün itibariyle başladı. 

Başakşehir Mavera Comfort, sakinlerine, deprem anında ve sonrasında binanın tüm fonksiyonlarında kesinti olmaksızın, güven ve konfor içinde bir yaşam kalitesi sunuyor.

Mavera Comfort projesinde 2 oda 1 salondan, 4,5 oda 1 salona kadar farklı tiplerde, toplam 705 konuta yer veriliyor. Proje 65 bin metrekare arsa alanı üzerinde yükseliyor.

Mavera Comfort fiyat listesi 2020!
2+1 daireler 590 bin TL'den,
3,5+1 daireler 875 bin TL'den,
4,5+1 daireler 1 milyon 175 bin TL'den başlayan fiyatlarla alıcılarını bekliyor.

22 bin metrekarelik yeşil alanıyla dikkat çeken Mavera Comfort projesinin toplam inşaat alanı 200 bin metrekare olarak belirlendi....