23 / 04 / 2024

makrom yapı esenyurt

makrom yapı esenyurt

Yatırımcı Günleri Kapsamında 29.000 TL’den Başlayan Fiyatlar, %50’ye Varan İndirimler, Özel Vadeli Ödeme Seçenekleri Yatırımcıları Bekliyor...

Makrom İnşaat 1 oda 1 salon 41 bin TL ! 41. yıl kampanyası!

Makrom İnşaat 41. yılına özel kampanyasında 1 oda 1 salon dairelerini 41 bin TL fiyatla satıyor. Makrom İnşaat Tuğba Rezidans 'ta 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon daireler için de aynı kampanya geçerli...

Makrom City inşaatının havadan görüntüleri!

İstanbul Esenyurt'taki Makrom Yapı'ya ait Makrom City inşaatının durumunu www.havadanemlakvideo.com ekibi görüntüledi...

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

Esenyurt konut mağdurları 7 Ağustos'ta toplanıyor!

Aralarında Fi Yapı, Osmanlı İnşaat, Bulut İnşaat, Uluhan Grup, Saylan İnşaat ve Makrom Yapı mağdurlarının yer aldığı grup 7 Ağustos'ta Esenyurt Belediyesi önünde toplanacak.

Lütfü Bakırcı'ya 2 bin 616 yıl hapis istemi!

Makrom Yapı'nın patronu M. Lütfü Bakırcı'nın daire satışı yapıp daireleri teslim etmediği gerekçesiyle hapsi istendi. Mağdurlar, 6 farklı projeyi satan Bakırcı ve diğer şüphelilerin cezasını çekmesini istiyor.

Makrom mağdurlarıyla dalga geçmişler!

Yüzlerce daireyi sahiplerine teslim etmedikleri iddiasıyla Makrom Yapı ve arsa sahipleri hakkında açılan davanın 8. duruşması yapıldı. Bir mağdur "İnsanlardan aldıkları paraları lüks arabalara ve boy yükseltme ameliyatlarına yatırdılar" dedi.

Lütfü Bakırcı'ya 4 bin 667 yıla kadar hapis istemi!

400 kişinin mağdur sıfatı ile yer aldığı Makrom Yapı davasının bir numaralı sanığı olan Lütfü Bakırcı hakkında 1436 yıldan 4667 yıla varan sürelerde hapis talep edildi.

Lütfü Bakırcı tahliye oldu!

Ağustos 2015'te tutuklanan Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tahliye oldu. Makrom Yapı yöneticilerinden 6'sı projede olmayan konutları satmakla suçlanmışlardı...

Makrom mağdurları yargıya sığındı!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası dün görüldü. İşte Makrom davasında son durum...

Makrom'a açılan dolandırıcılık davası 20 Eylül'de görülecek!

Esenyurt'taki konut mağduriyetleriyle gündeme gelen Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın davası 20 Eylül'de görülecek.

Onur Park Life'ta metrekaresi 2 bin 600 TL’den başlayan fiyatlarla!

Hazır beton üretimiyle tanınan Onur Çimento Yapı, Esenyurt’un kuzeyinde hayata geçirdiği 718 konutluk Onur Park Life projesiyle gayrimenkule girdi. Projede metrekare satış fiyatları 2 bin 600 TL’den başlıyor.

Lütfü Bakırcı ve işbirlikçilerine yargı yolu göründü!

Makrom Yapı ile projelerin arsa sahipleri Ahmet Kayıkçı ve Adem Kayıkçı'nın kavgası yargıya taşındı. İşte son durum...

Akdev Yapı Esenyurt Kıraç fiyatları!

Akdev Yapı İnşaat, Esenyurt Kıraç'ta 2+1 bahçe katı daireleri 89 bin liradan başlayan fiyatlarla satıyor. Daire bedelinin tamamı için konut kredisi kullanarak ödemeler yapılabiliyor...

makrom yapı esenyurt Haberi

makrom yapı esenyurt


31 Mart 2013 tarihine kadar devam edecek olan Yatırımcı Günlerinde, Makrom Yapının çeşitli projelerinde belirlenen daireler Yatırımcılara Özel olarak 29.000 TL’den başlayan fiyatlarla sunuluyor.


Makromtek Esenyurt, Makromtek Tuzla, Tuğba Residence gibi projelerden özel dairelerin yer aldığı Yatırımcı Günleri kapsamında Stüdyo Daireler 29.000 TL, 1+1 Daireler 41.000 TL ve 2+1 daireler 69.000 TL’den başlayan fiyatlarla Yatırımcılara sunuluyor. 


%50’ye Varan İndirimler; 

29.000 TL’den Başlayan Fiyatlar; 

%1 KDV Avantajı

Minimum Peşinat Maksimum Vade

Hemen Tapu Seçenekleri

İkinci El Satış Garantisi

Kiralama Garantisi

Ekonomik Aidat

Geniş Sosyal Donatılar

Farklı Lokasyonlara Yatırım Fırsatı

Özel Ticari Alan Teklifleri


Yurt içi ve Yurt dışı yatırımcıların katılımıyla gerçekleşen Yatırımcı Günleri, yatırımcılara özel olarak görevlendirilen yatırım asistanları farklı fırsat ve seçenekler sunmaktadır. Bu fırsatı kaçırmamak için 444 65 76 numaralı Çağrı Merkezinden Randevu gün ve saatinizi hemen belirleyebilirsiniz.



0212 450 19 91