20 / 04 / 2024

makrom yapı projeleri son durum

makrom yapı projeleri son durum

2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi.

Makrom mağdurları Büyükçekmece Adliyesi'nde!

Makrom Yapı'nın sahibi ve yöneticilerine yönelik operasyonun yankıları sürerken Makrom mağdurları bugün Büyükçekmece Adliyesi önünde toplandı, mağdurlar kendilerine satılan dairelerin bir başkasına da satıldığını söyledi...

Makrom mağdurları yarın Büyükçekmece Adliyesi'nde toplanıyor!

Dört ay önce Büyükçekmece Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunan Makrom mağdurları yarın saat 12:00'de Büyükçekmece Adliyesi önünde toplanacak. İşte Makrom mağdurları tarafından yapılan o açıklama...

GYODER'den depreme karşı akıllı kentler için KÖİ modeli önerisi!

Kamu Özel Sektör İş Birliği (KÖİ) Modeli, depreme dayanıklı dirençli kentler, yerel hizmetler, akıllı şehircilik, çevre ve enerji projeleri, kiralık evler, yurtlar ve sosyal alanlar gibi üst yapı projeleri için de önemli bir yöntem olacak.

Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nin 72 milyar yuanlık alt yapı projeleri için ilk kazma vuruldu!

Çin’in Xinjiang Uygur Özerk Bölgesi’nde 72 milyar 27 milyon RMB tutarında yatırım projeleri için düğmeye basıldı...

Halk Yapı, Dilovası Sanayi Merkezi Projesi için sözleşme imzaladı!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş. ile Marmara Metal Mamulleri Ticaret A.Ş. arasında "Dilovası Sanayi Merkezi Projesi" için yüzde 50 - yüzde 50  gelir paylaşımlı olacak şekilde, "arsa satışı karşılığı hasılat paylaşımı sözleşmesi" imzalandı.

Halk GYO'nun Nişantaşı binası 14.7 milyon TL'ye satıldı!

Halk GYO'nun portföyünde yer alan Nişantaşı binası, şirketin bağlı ortaklığı Halk Yapı Projeleri Geliştirme A.Ş.'ne KDV dahil 14 milyon 750 bin TL bedelle satıldı.

Halk GYO'nun yeni şirketi tescil edildi!

Halk GYO, 15 milyon TL sermayeli bir anonim şirket kurulmasına karar verdi. Söz konusu şirket, ‘'Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi'' unvanı ile kuruldu ve tescil edildi. 

Halk GYO yeni şirket kurdu! 

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı yeni şirket kurdu. Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de kuruldu.

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu!

Halk Yapı Projeleri Geliştirme Anonim Şirketi bugün Ümraniye'de 15 milyon TL sermaye bedeli ile Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Lütfü Bakırcı tutuklandı!

800’e yakın mağduru olduğu ifade edilen Makrom Yapı'nın sahibi Lütfü Bakırcı tutuklandı.

İzmit'te yapı projeleri dijital ortamdan teslim edilecek!

Covid 19 Koronavirüsle mücadelede tüm birimleriyle adeta seferber olan İzmit Belediyesi, daha sağlıklı hizmet verebilmek amacıyla Yapı Ruhsat Birimine verilecek mimari ve statik projeleri elektronik posta ortamında alacak.

Makrom Yapı mağdurlarına müjde!

Makrom Yapı projelerinden olan Makromtek Esenyurt projesi için mahkemeden çarpıcı karar geldi.

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor!

Ant Yapı projeleri tamamlanıyor. Yurt içinde ve dışında yeni projeler start alıyor.

Yapı projeleri nelerdir?

Yapı projelerinin neler olduğuna ilişkin esaslara Yeni İmar Yönetmeliği kapsamında yer veriliyor. Peki, yapı projeleri nelerdir? Nasıl hazırlanır?

Makrom mağdurları için mahkemeden açıklama!

Makrom Yapı’nın tanıtımını yaptığı projelerden konut alan on binlerce mağdur için mahkemeden çarpıcı açıklama geldi.

makrom yapı projeleri son durum Haberi

makrom yapı projeleri son durum


2016'nın ilk ayında sessizliklerini bozarak eylem yapma kararı alan Makrom mağdurları yeni yılın ilk eylemini dün saat 13:00'te Esenyurt Belediyesi önünde gerçekleştirdi. Makrom mağdurlarına diğer inşaat firmaları mağdurlarından da destek geldi. Makrom mağdurları bir sonraki eylemlerini 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde gerçekleştirecek.


İşte mağdurlar tarafından yapılan o açıklama:

Bugün yapmış olduğumuz eyleme katılıp destek veren tüm mağdurlara teşekkür ederiz. Bir sonraki eylem 17 Şubat 2016 tarihinde İstanbul Büyükşehir Belediyesi önünde yapılacaktır.


7 Mart 2015 tarihinde Taksim'de gerçekleştirilen inşaat mağdurları eylemine katılarak destek veren Makrom mağdurları 27 Mart Cuma günü Makromtek projesinin arsa sahibi Ahmet Kayıkçı ve Mustafa Kayıkçı, Makrom Yapı İcra Kurulu Başkanı Lütfü Bakırcı, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu ve Petek Dinçöz hakkında Büyükçekmece Adliyesi'nde suç duyurusunda bulunmuştu....