17 / 04 / 2024

Malatya havalimanı termal binası

Malatya havalimanı termal binası

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya Havalimanı'nın yeni termal binasının temeli atıldı!

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temel atma töreni gerçekleşti. Törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu katılım sağladı. 

Malatya'ya 2 yeni ulaştırma projesi müjdesi!

Malatya Havalimanı'nda hayata geçirilecek olan yeni terminal binasının temel atma ve Tohma Köprüsü'nün açılış töreni yarın yapılacak.

Malatya Havalimanı yeni terminal binasının temeli 6 Şubat'ta atılacak!

Malatya Havalimanı için inşa edilecek yeni terminal binasını temeli 6 Şubat'ta atılacağı açıklandı. 

Malatya’ya 246 milyon TL'lik havalimanı inşa edilecek!

Malatya halkını uzun süredir beklediği havalimanı için sevindiren haber geldi. AK Parti MKYK Üyesi ve Malatya Milletvekili Öznur Çalık, yıllık 2,5 milyon yolcu kapasiteli havalimanı terminal binasının iki yıl içerisinde tamamlanacağını açıkladı. 

Malatya Havalimanı'na yeni terminal binası inşa edilecek!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yaptığı açıklamada Malatya'ya 26 bin 765 metrekare büyüklüğünde 2,5 milyon yolcu kapasiteli yeni bir terminal binası inşa edeceklerini söyledi.

Battalgazi Devlet Hastanesi 2021'de tamamlanacak!

AK Parti Milletvekili Öznur Çalık, Malatya’nın gelişimini hızlandıracak yeni projelerin yolda olduğunu belirtiyor. Çalık, Malatya Havalimanı'na 2. bir terminal binasının yapılacağını ve Battalgazi Devlet Hastanesi'nin 2021'de tamamlanacağını açıkladı.

Malatya Erhaç Havalimanı ulaşıma açıldı!

Malatya Valisi Mustafa Toprak, Fetullahçı Terör Örgütünün (FETÖ) darbe girişimini engellemek amacıyla kapattıkları Erhaç Havalimanı'nın ulaşıma açıldığını bildirdi.

Malatya Erhaç Havalimanı yenileniyor!

Malatya Havalimanı Müdürlüğü’nden konuyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, Erhaç Havalimanı’nın aşınan banketlerinin yenileme çalışmalarına başlanıldığı bildirildi.

Erzurum Lalezar termal tesisleri açıldı!

Erzurum Pasinler ve Ilıca termal tesislerinin ardından Lalezar termal tesisleri de bugün düzenlenen törenle hizmete girdi. Tesis şehir merkezine 16, havalimanına ise 25 kilometre uzaklıkta.

Cevdet Yılmaz Diyarbakır Havalimanı termal binasını inceledi!

Kalkınma Balanı Cevdet Yılmaz, Diyarbakır'da yapımı devam eden havalimanı terminal binasında incelemelerde bulundu. Güneydoğu'da ilk kez körüklü bir terminal binasının Diyarbakır'da kurulduğunu söyledi.

TAV Bali'de havalimanı yapacak!

TAV, Endonezya'nın Bali Adası'nda havalimanı yapacak

Güral Afyon Termal Otel, faaliyete geçmeye hazırlanıyor

50 milyon $ yatırımla faaliyete geçmeye hazırlanan Güral Afyon Termal, şehri sağlık turizminin önemli merkezlerinden biri haline getirecek

Medine Havalimanı ihalesine 4 Türk şirketi katılıyor

SUUDİ Arabistan'ın Medine Havalimanı'nın 1.5 milyar dolarlık genişleme projesinin ihalesine Limak, TAV, Mapa ve YDA olmak üzere 4 Türk şirketi katılıyor

Malatya havalimanı termal binası Haberi

Malatya havalimanı termal binası

Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası'nın temeli bugün gerçekleşen törenle atıldı. Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; törene Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu da katıldı. 

Törende konuşan Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu "Bakanlık olarak Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesi hedefi doğrultusunda her biri stratejik adımlar olan dev projelerimizi bir bir hayata geçiriyoruz" dedi. Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Bakanlık olarak Türkiye'nin dünyanın en büyük ekonomileri arasına girmesi hedefi doğrultusunda her biri stratejik adımlar olan dev projeleri bir bir hayata geçirdiklerini dile getirdi. 

Karaismailoğlu, Malatya Havalimanı Yeni Terminal Binası Temel Atma Töreni'nde yaptığı konuşmasında, uluslararası ulaşım koridorlarının merkezinde bulunan Malatya'nın Avrupa, Asya ve Ortadoğu arasındaki yük ve yolcu taşımacılığında rekabet gücünü artırması bakımından büyük bir öneme sahip...