19 / 04 / 2024

malatya toplantı

malatya toplantı

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının son birleşimini 19 Nisan Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi. Birleşimde gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı.

Bakan Özhaseki, Malatya’daki depreme toplantıda yakalandı! İşte yaşananlar!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Malatya'nın Battalgazi ilçesinde yaşanan 5,2 şiddetindeki depreme Adıyaman'da yakalandı. Bakan Özhaseki ve beraberindekiler, depremin ardından apar topar dışarı çıktı!

Malatya Darende Belediyesi'nden emlak vergisi müjdesi!

Malatya Darende Belediye Başkanı İsa Özkan, mahalle muhtarlarıyla bir araya geldiği toplantıda emlak vergisine dair yapılacak indirimler hakkında müjde verdi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ekim ayı toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu...

Malatya’da hasar tespit çalışmaları masaya yatırıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum ve İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Elazığ'da meydana gelen depremden etkilenen Malatya'da değerlendirme toplantısı düzenledi. Toplantıda bölgede yapılan hasar tespit çalışmaları ele alındı…

Malatya Doğanyol ve Pütürge’de 628 konut yapılacak!

Malatya Valisi Aydın Baruş, Doğanyol ve Pütürge ilçelerinde muhtarlarla toplantı düzenledi. Baruş, Pütürge’de 304, Doğanyol’da ise 324 konutun yapılmasının planlandığını aktardı ve bu rakamların değişebileceğini de belirtti...

Malatya'da deprem değerlendirme toplantısı yapıldı!

24 Ocak tarihinde Malatya'yı da ciddi oranda etkileyen depremle ilgili deprem değerlendirme toplantısı yapıldı. Toplantıda bundan sonraki süreçte atılması gereken adımlar belirlendi.

Malatya’nın deprem eylem planı masaya yatırıldı!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Aralık ayı ilk toplantısı Malatya’nın deprem eylem planı, riskli ve zemini kötü binalar, çözüm yolları ve deprem anında toplanma alanları masaya yatırıldı.

Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL!

Malatya Büyükşehir Belediyesi Kasım Ayı Meclis Toplantıları dün gerçekleştirilen 9. Birleşimle sona erdi. Yapılan toplantıda Malatya Büyükşehir'in 2020 bütçesi 757 milyon TL olarak belirlendi.

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşuldu!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Kasım ayı olağan toplantısının IV. Birleşiminde imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşuldu.

Malatya'da otel için imar değiştirilmedi! 

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi ikinci oturum toplantısını yaparak Eylül ayı çalışmalarını tamamladı. 

Malatya Büyükşehir Belediyesi Ağustos ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos ayı olağan toplantısının son birleşimini, Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

Malatya Büyükeşehir Belediye Meclisi'nde imar konuşulacak!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Temmuz Ayı olağan toplantısında imar ağırlıklı gündem maddeleri konuşulacak.

Malatya Büyükşehir Haziran ayı toplantısı gerçekleştirildi!

Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Haziran ayı toplantısı Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Selahattin Gürkan başkanlığında gerçekleştirildi.

malatya toplantı Haberi

malatya toplantı


Malatya Büyükşehir Belediye Meclisi, Nisan ayının son birleşimini 19 Nisan Salı günü saat 14.00’de Belediye Meclis Salonunda gerçekleştirdi.

Şefik Şengün’ün Başkanlık ettiği birleşimde gündem maddeleri tek tek görüşülerek karara bağlandı. Gündem maddelerinin bazıları ise ilgili komisyonlara havale edildi.

İmar maddelerinin yoğunlukta olduğu birleşimde komisyon raporları görüşülerek kabul edildi. Büyükşehir Belediyesinin kent merkezine yapacağı teleferik projesi istasyonu için İmar ve Bayındırlık Komisyonunun raporu doğrultusunda imar planı değişikliği yapılmasına karar verildi.

Büyükşehir Belediyesi Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığına Murat Nalçacı’nın atanmasıyla ilgili olarak Meclise bilgi verilirken; Muhtarlık İşleri Dairesi Başkanlığının dalbastı kirazında kaliteyi artırmaya yönelik, kiraz sineği ile mücadele projesi hakkındaki teklifi de kabul edildi.

MASKİ’nin Malatya’nın birçok bölgesinde yapacağı altyapı çalışmaları yapım işi için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a kredi kullanma yetkisi verilmesi teklifleri görüşülerek...