19 / 04 / 2024

maltepe ortak mahalle

maltepe ortak mahalle

KİPTAŞ'ın Maltepe'de satışa çıkardığı 878 konutun kampanyası Cuma günü bitiyor. Kampanyada son durum ne? Konutlar kuraya kaldı mı? Kalmadı? www.emlakkulisi.com'un muhabiri KİPTAŞ'tan bildiriyor.

Maltepe Belediye'sinden 6 mahalle için kentsel dönüşüm müjdesi! 2 ilave kat artışı verilecek!

Maltepe Belediyesi resmi sosyal medya hesabı X'ten yaptığı açıklamada, kentsel dönüşüm çalışmaları kapsamında 6 mahalle için  2 ilave kat artışı verileceğinin müjdesini açıkladı.

AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

İstanbul'da yaşanabilecek olası büyük deprem öncesinde en riskli mahalleler ve ilçeler peş peşe belli oldu. AFAD İstanbul depreminde yüksek riskli ilçeleri mahalle mahalle sıraladı! Maltepe, Tuzla, Bağcılar, Bayrampaşa...

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ortak Yenilenebilir Enerji Sistemleri Mühendislik İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. Maltepe'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Aysun Aksoy tarafından kuruldu.

Maltepe Gülsuyu Mahallesi'nde 7 milyon TL'ye icradan satılık fabrika!

İstanbul Anadolu 10. İcra Dairesi Müdürlüğü, İstanbul İl, Maltepe İlçe, Gülsuyu Mahalle/Köy, 16193 ada, 8 parsel, 848 metrekare yüz ölçümlü, altında deposu olan iki katlı kargir fabrikayı 7 milyon TL'ye icradan satıyor...

Maltepe'deki 3 mahalle tapusuna kavuşuyor!

Maltepe’nin Gülsuyu, Gülensu ve Başıbüyük mahallelerinin tapu sorunu çözülüyor. 40 yıldır çözüm bekleyen imar planları İBB'den onaylandı.

Maltepe'de 3 mahalle imar planına kavuşuyor!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Başıbüyük, Gülsuyu ve Gülensu mahallelerinde tapuların dağıtılmasının önünü açacak 1/1000’lik planların, belediye meclisinin mart ayı toplantılarında görüşülmeye başlanacağını açıkladı.

Bursa Maltepe Mahalle Konağı açıldı!

Yıldırım Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Maltepe Mahalle Konağı törenle açıldı. Konak 396 metrelik alan üzerinde inşa edildi.

Enn Adalar Maltepe fiyat listesi 2017!

Çolakoğlu Yapı ve Taç İnşaat Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçirilen Enn Adalar Maltepe projesi 140 adet konuttan meydana geliyor. İşte Enn Adalar Maltepe fiyat listesi 2017...

Enn Adalar Maltepe fiyat 2017!

2 blokta 140 daireden oluşan Enn Adalar Maltepe projesi Çolakoğlu Yapı ve Taç İnşaat Ortak Girişimi imzasıyla hayata geçiriliyor. İşte Enn Adalar Maltepe fiyat 2017...

Maltepe Küçükyalı sakinlerinden karayolları arazisi eylemi!

Maltepe Küçükyalı Karayolları arazisinin imara açılamasına tepki gösteren mahalle sakinleri dün eylem yaptı.

Yıldırım Musababa'ya mahalle konağı!

Yıldırım’da mahalle kültürünü ayakta tutmayı amaçlayarak insanların ortak paylaşımlarını artırmayı hedefleyen mahalle konaklarının bir yenisi Musababa Mahallesi’ne kazandırıldı.

Maltepe Başıbüyük'te dönüşüm için düğmeye basıldı!

Maltepe Belediyesi, Başıbüyük Mahallesi’nde yerinde dönüşüm projesinin 300 konutluk ilk etabını hayata geçirmek için mahalle halkıyla sözleşme imzaladı. Muvafakatnameler alındıktan sonra, konutların yapımına başlanacak.

Maltepe Başıbüyük'te kazı çalışmaları başlıyor!

Maltepe Başıbüyük Mahallesi’ndeki Tarihi Fındıkbayır Tepesi’nin korunup yaşatılabilmesi için İstanbul 5 Nolu Kültür Varlıkları Koruma Bölge Kurulu Müdürlüğü, Arkeoloji Müzeleri Müdürlüğü ve Maltepe Belediyesi 33 hektarlık alanda ortak çalışma yürütecek.

maltepe ortak mahalle Haberi

maltepe ortak mahalle

11 Eylül'de başlayan başvurular 28 Eylül'de bitiyor. Başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ve Maltepe Belediyesi'nden yapılabiliyor.

402'şer konutun satışa sunulduğu kampanyada 105 metrekarelik konutlara 1.024, 150 metrekarelik konutlara ise 437 başvuru yapıldı. Bu durumda iki tip konut için de kura kaçınılmaz oldu.

Başvurular İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden ve Maltepe Belediyesi'ne yapılabiliyor.

Konuyla ilgili önceki haberler:

105 ve 150 metrekarelik toplam 878 daireden oluşan Maltepe Konutları, denize nazır konumu ve ilk olarak bu proje ile hayata geçirilen "bahçe çatı" uygulamasıyla mavinin ve yeşilin doyumsuz güzelliğini bir arada yaşama ayrıcalığını sunuyor.