16 / 04 / 2024

Mamak Alıçlar Serpmeevler imar planı

Mamak Alıçlar Serpmeevler imar planı

Ankara Mamak'a bağlı Alıçlar Devlet Ormanı-Serpmeevler Mevkii’ ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği askıya çıkarıldı...

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi kuruldu!

Çalışlar Gıda İnşaat Otomotiv İthalat İhracat Limited Şirketi Zeytinburnu’nda  100 bin TL sermaye bedeli ile Abdulrahim Çaliş tarafından kuruldu.

Gaziosmanpaşa'da kentsel dönüşüm tepkisi!

İstanbul’un Gaziosmanpaşa ilçesinde yüzlerce vatandaş kentsel dönüşüm nedeniyle mağdur. Gaziosmanpaşa Belediyesi'nin hakları ve sözleşmeleri dikkate almadığını belirten Gaziosmanpaşalılar, konuya ilişkin konuştu.

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları! 

Mamak Eserkent Sosyal Konut 2021 kura sonuçları haberimizde yer alıyor. İşte Mamak Eserkent 2021 kura sonuçları ve proje detayları...

Tokat'ta inşaat işçisi çalıların arasında ölü bulundu!

Tokat'ın Erbaa'da inşaat işçisi Ramazan nedeniyle Nurullah D. (28) tarafından tabancayla öldürüldü ve çalılık alana atıldı. 

Şuşalılar 28 yıl sakladıkları tapularını sandıklardan çıkardı!

Ata yurtları Ermenistan'ın işgalinden kurtarılan Azerbaycanlılar, 28 sene sakladıkları tapularını sandıklardan çıkardı.

Binalar, mühendisler, önlemler!

Oral Çalışlar, "Elazığ depremiyle tehlikenin ne kadar önemli ve acil olduğunu yeniden hissettik. Öncelikli adım, binaların halledilmesi" dedi...

Gaziosmanpaşa Yıldıztabya Kentsel Dönüşüm Projesi ne zaman teslim edilecek?

Sadece hak sahiplerinin sayısı kadar konut hayata geçirilen Yıldıztabya Mahallesi 1. Etap Kentsel Dönüşüm Projesi’nde Gaziosmanpaşalılar, yatay mimari esaslı ve mahalle kültürünü yansıtan konutlara kavuşuyor.

Samsun'da büyük panik! 6 katlı bina tahliye edildi!

Samsun'un Atakum ilçesinde dere ıslah çalışlarında bir binanın istinat duvarı çöktü. Park halindeki otomobili yamaca kaydığı olayda, 6 katlı bina tahliye edildi.

Gaziosmanpaşalılar evlerini 7 yıldır alamıyorlar!

İstanbul’da Gaziosmanpaşalılar, kentsel dönüşüm için yıkılan evlerinin 7 yıldır hala teslim edilmemesine tepki göstermek için Cumhuriyet Meydanı’nda toplandılar…

Kutluğ Ataman'ın Erzincan'daki evine iki ödül!

Ünlü yönetmen Kutluğ Ataman’ın Erzincan’da kurduğu Mehmet Ali Bey Palangası’nın içine yapılan Erginoğlu & Çalışlar imzalı ev, iki uluslararası mimari ödüle layık görüldü.

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları sürüyor!

Karabük Belediyesi'nin kent yenileme çalışmaları devam ediyor. Bölgede asfalt çalışlarını hızla sürüyor.

Ayazağa Gündüz Bakım Evi kapılarını açtı!

Sarıyer genelinde dört adet şubesi bulunan gündüz bakımevlerinin en yenisi Ayazağa’da kapılarını açtı. Ayazağalılar mahallelerine gündüz bakım evi kazandırıldığı için mutlu olduklarını dile getirdi

Gaziosmanpaşa'da toplu açılış töreni yapılıyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan,Gaziosmanpaşa'daki toplu açılış törenindeki konuşmasında İstanbul'un nasıl İstanbul olduğunu en iyi Gaziosmanpaşalıların bileceğini, ilçenin 60-70 yıl önce Eyüp ile Çatalca arasında kalmış, kıraç bir yer olduğunu ve o dönemde "Taşlıtarla" denildiğini söyledi.

Mamak Alıçlar Serpmeevler imar planı Haberi

Mamak Alıçlar Serpmeevler imar planı


Ankara Büyükşehir Belediye Meclisinin 09 Haziran 2016 gün ve 1128 sayılı kararıyla onaylanan Mamak ilçesi, Alıçlar Devlet Ormanı-Serpmeevler Mevkii’ ne ilişkin 1/5000 ölçekli nazım imar planı değişikliği, bugün askıya çıkarıldı. İmar planı 2 Aralık 2016 tarihinde askıdan indirilecek.



İmar planı için...